Arama

Bar Refaeli

Güncelleme: 17 Aralık 2015 Gösterim: 17.251 Cevap: 1
LaSalle - avatarı
LaSalle
Ziyaretçi
17 Haziran 2009       Mesaj #1
LaSalle - avatarı
Ziyaretçi
Bar Refaeli

Sponsorlu Bağlantılar
Bar Refaeli Young Hollywood Awards 09

Refaeli 4 Haziran 1985 yılında dünyaya gelmiş İsrailli dünyaca ünlü modeldir. Onu modellik kariyerinin yanısıra aktör Leonardo di Caprio ile olan birlikteliğinden tanımaktayız. 1,75 boyunda olan Refaeli İsrail’in kırsal kesiminde ailesine ait bir at çiftliğinde doğar. Bar, 8 aylıkken annesi Tsipi kızındaki potansiyeli görür ve Bar’ın modellik kariyeri 1 yaşına girmeden reklamlarda oynamasıyla başlamış olur . Sonraları diş telleri takması gerektiğinden reklam yıldızlığına ara verir. Bar 15 yaşına geldiğinde mankenliğe geri döner ve Castro ve Pilpel gibi markaların reklam kampanyalarında yer alır. Bar 2000 ve 2001 yılında düzenlenen güzellik yarışmalarında ‘Yılın Model’i ‘ seçilir. Yurt dışında çalıştığı ilk marka Dim olur ve Fransız ELLE dergisinin kapağında yer alır. Sports Illustrated adlı dergide de yer alan ilk İsrailli mankendir. GQ İtalya’nın 2006 yılının Mart sayısında kapak olur. Refaeli Chaim Buzaglo tarafından çekilen Session adlı filmde rol alır


Bar Refaeli Italian GQ June 2009 2

Son düzenleyen Safi; 17 Aralık 2015 01:00 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Bar Refaeli nereli hayatı kimdir.
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
10 Nisan 2011       Mesaj #2
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
Bar Refaeli

Sponsorlu Bağlantılar
1985 doğumlu Refaeli, henüz bir yaşındayken objektiflerin karşısında bulmuş kendini. Ortodonti tedavisi başlayana kadar da çalışmış.
"12 yaşındaydım ve diş tellerim 3 yıldır işimi yapmamı engelliyordu. Doktor tellerimi çıkardıktan bir hafta sonra kariyerime kaldığım yerden devam etmeye başladım.”
diye tanımlıyor o dönemleri. Bu süre zarfında Vogue’dan Sport Illustrated’a kadar pek çok derginin kapağını süslemiş olması, onu modelliğe hevesli kızların gözünde bir idol statüsüne yükseltmiş durumda. Erkeklerin gözündeyse zaten bir idol, çünkü kendileri kelimenin tam anlamıyla “ateşli” bir hanımefendi. Victoria’s Secret’ın tercih ettiği ilk isimlerden biri olması tesadüf değil elbet.

Gündemi beraberce meşgul ettikleri kavalyesi Leonardo’yla da, Las Vegas’ta bir partide tanışmışlar. Di Caprio yanaşmakta bir an bile tereddüt etmeyince hızlı bir beraberlik başlamış.

Bar Refaeli Reebok Easy Tone launch 2

Son düzenleyen nötrino; 2 Temmuz 2014 16:31 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!

Benzer Konular

9 Kasım 2016 / ThinkerBeLL X-Sözlük
19 Ekim 2015 / BrookLyn Felsefe ww