Arama

Jeffree Star

Güncelleme: 19 Aralık 2015 Gösterim: 4.044 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
23 Ekim 2011       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Jeffree Star
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar
  • Doğum adı: Jeffrey Lynn Steininger
  • Doğum: 15 Kasım 1986, Orange County, Kaliforniya,ABD
  • Meslekler: Şarkıcı, Söz yazarı, Makyöz, Moda Tasarımcısı, Model
  • Etkin yılları: 2003-günümüz
  • Tarzlar: Pop, Electro Pop, Electro Rock, Alternatif
Jeffrey Lynn Steininger, ve artık tamamen resmi olan adıyla Jeffree Star, 15 Kasım 1986 yılında doğmuştur. Kendisi Şarkıcı, Söz Yazarı, Makyöz, Moda Tasarımcısı ve Model'dir. Son zamanların en popüler sitelerinden biri olan MySpace'de ün kazanmıştır. Kendisini "Queen Of The İnternet" ya da "Queen Of The Beautifuls" olarak adlandırmıştır.

Önceki Yaşamı
Jeffree Star, Orange County,Amerika'da doğdu. Babası çocukken ölmüş, annesi de model olduğu için yalnız kalmıştır. Genç yaşta annesinin makyajıyla ilgilenerek, bunu saplantı haline getirmiş ve ilkokula giderken annesinin makyaj yapmasına izin vermesini sağlamıştır. Cinsel tercihinin gay olduğunu çocukluk döneminde anlamıştır. Msn Happy

Makyaj, Mankenlik ve İnternet Ünü
Jeffree Star, Kelly Osbourne, Nicole Richie ve Paris Hilton gibi birçok ünlünün makyajını yaptı. 1 Ağustos 2006 yılında eşcinsel dergisi olan LGBT, Jeffree'yi kapak resmi yaptı. 17 Kasım 2006'da Jeffree ve birçok "America's Next Top Model" yarışmacıları Black Chandelier'ın "Fall 2006 Runway Show" unda yer aldı.
Jeffree Star, ilk olarak internet forumlarında, daha sonra da MySpace'de üyelik alarak kendini tanıtmaya başladı.

MySpace Ünü
Jeffree Star 2006 yılında, son zamanların popüler sitelerinden olan MySpace'de hem müzik hem de stilistlik kariyerini tanıtmaya başladı. Aynı zamanda MySpace'i kendi hayatını, güzellik ve ün konularını işlemek için de kullandı. Başta MySpace olmak üzere birçok sitede fan topluluğu yarattı. Kasım 2006'da MySpace'in en ünlü kişisi seçildi. Temmuz 2009'da arkadaş listesi 1,006,600 kişiyi geçti. Hala günde 1000 ve üstü arkadaş isteği almakta.Msn Disappointed

Müzik Kariyeri

Plastic Surgery Slumber Party 2006-2007
Müzik kariyerine Peaches'in bateristinin teşvikiyle başlamıştır. İlk olarak Hollywood Undead grubunun "Turn off the Lights" şarkısında düet teklifi gelmiştir. Daha sonra şarkı albüme konmamıştır. Jeffree Star'ın ilk iki solo şarkısı "We Want Cunt" ,eski adı "Cunt: Queen of the Beautifuls" a hitaben yazılmış ve "Straight Boys" şarkılarıdır. Jeffree, MySpace'in kurucularından olan Tom'a müziklerini diğer insanlara dinletmek için sayfasını sanatçı sayfası yapmasını istemiştir. Jeffree Star, Peaches, Cyndi Lauper, Metro Station, Breathe Carolina, Dr. Manhattan, Schoolyard Heroes ve Ultraviolet Sound ile turneye çıkmıştır.

13 Mart 2007'de Jeffree Star ilk EP'si olan Plastic Surgery Slumber Party'yi çıkardı. Albüm iTunes "Dance Chart" da 1 numara yükseldi. Justin Timberlake ve Cascada'nın üstüne çıkmayı başardı. Temmuz 2007'da Plastic Surgery Slumber Party Jeffree Star'ın MySpace sayfasında 25 Milyon'dan fazla dinlendi.
2007 yazında, Jeffree Star Amerika, Kanada ve 15 ülke dolaşan "True Colors Tour 2007" nin bir parçası oldu. Turun sponsoru LGBT magazin oldu. Ağustos 2007'de "Plastic Surgery Slumber Party" şarkısı Cyndi Lauper'ın "True Colors" turunun şarkısı arasına girdi.

Cupcakes Taste Like Violence 2008-2009
İkinci EP'den önce, Jeffree Heart Surgery Isn't That Bad şarkısını single olarak Sevgililer Gününde yayınladı. Daha sonra Jeffree Starstruck adlı şarksını yayınladı. Bu şarkı fanlarına teşekkür amacıyla bedava indirilmeye müsaitti.

İlk Stüdyo Albümü:Beauty Killer
Jeffree Star'ın ilk stüdyo albümü olan Beauty Killer, 22 Eylül 2009 tarihinde yayınlandı ve büyük bir başarıya ulaştı. Albümden çıkan ilk single olan "Prisoner" 2 Mayıs 2009'da çıktı. Şarkı çıktıktan 1 hafta sonra MySpace'de 2 milyondan fazla dinlendi. 30 Haziran'da yayınlanan "Love Rhymes With **** You" albümden çıkan ikinci single oldu.

Albümün çıkacağı ilk 2007 yılında duyuruldu. Jeffree Star ayrıca Black Eyed Peas grubunun Boom Boom Pow şarkısını düzenleyerek cover yaptı. Jeffree yeni şarkılarını tanımlarken "daha seksi, daha erkeksi ve bazıları da kalbimden çıkan çığlıklar. Hala 'Jeffree Star' ı bulmaya çalışıyorum ve çok yaklaştım" diyor.
Prodüktör olarak Lester Mendez, 3OH!3's Nathaniel Motte, God's Paparazzi ve daha birçok kişi ile çalıştı. Albümünden şarkılarını tanıtmak amacıyla Warped Tour 2009'da sahne aldı.

Yeni EP
Jeffree Twitter üyeliğinden üçüncü EP'sini kışın çıkaracağını söylemişti. Fakat daha sonra Sevgililer Günü'ne ertelendi.

Diskografi

Studio albums
  • 2009: Beauty Killer
EPs
  • 2007: Plastic Surgery Slumber Party
  • 2008: Cupcakes Taste like Violence
  • 2010: Blush

Son düzenleyen nötrino; 19 Aralık 2015 09:54 Sebep: Kırık link ve sakıncalı bağlantı kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Jeffree Star nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Jeffree Star

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Jeffree Star.png
Gösterim: 2041
Boyut:  551.6 KB


Benzer Konular

15 Şubat 2007 / MaKaLeLe Oyunlar
15 Mart 2012 / _Yağmur_ Arşive Kaldırılan Konular
31 Ağustos 2012 / Yarbay Arşive Kaldırılan Konular