Arama

Daisy Lowe

Güncelleme: 19 Aralık 2015 Gösterim: 2.615 Cevap: 2
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
6 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Daisy Lowe
İsmi: Daisy Rebecca Lowe
Doğum tarihi: 27 Ocak 1989
Sponsorlu Bağlantılar
Boy: (1.78 m)
Saç rengi: Koyu kahverengi
Göz rengi: Ela
Beden ölçüleri: (83-65-89 cm)
Kilo: (57 kg)
Ayak numarası: 40

Daisy Rebecca Lowe, doğum 27 Ocak 1989 Primrose Hill , Londra.

O tek gecelik bir ilişki sonrası dünyaya gelmiş. Ve şöhret tam da o noktada ona açıldı. İşte dünyanın en ünlü süpermodellerinden "Asi Kız" Daisy Lowe!

2 yaşında modelliğe başlayan Daisy 16 yaşına kadar eğitim hayatına devam etti. 16'sından sonra ise tekrar modelliğe döndü.

Kuzey İngiltere'de Primrose Hill'de doğup büyüyen süpermodel eğitim için South Hapstead'e taşınır ve ailesinden ayrılır. Ailevi sorunları nedeniyle ailesinden ayrılmıştır aslında çünkü öz babasına test yapıldıktan sonra acı bir gerçek ortaya çıkar. Annesi Pearl Lowe aslında ünlü rock grubu Bush'un gitaristi Gavin Rossdale'dan hamile kalmış ve Daisy'yi doğurmuştur. Daha sonra annesi yazdığı kitapta sevgilisi ile tartıştıktan sonra Gavin Rossdale'la tek gecelik bir ilişki yaşamış ve hamile kalmıştır. Rossdale kabul etmesede sonunda babalık testini yaptırır ve doğru ortaya çıkar. Rossdale ise o sıralarda ünlü şarkıcı Gwen Stefani ile evlidir ve bu olay magazin basınına bomba gibi düşer.

Daisy Lowe işte tam da bu noktada çıkış noktasını yakalar bu kadar magazinin gündeminde olmak onu modelliğe götürecektir. İ-D Dergisine sevgilisiyle çektirdiği çıplak fotoğraf çekimlerinden sonra moda teklifleri yağmaya başlar. Vivienne Westwood, Burberry, Converse, Agent Provocateur, Marc Jacobs'un yüzü ve defilelerin en aranan mankeni olur.

Dans müziğinin ünlü temsilcilerinden Armand Van Helden'ın NYC Beat klibinde oynayan güzeller güzeli Daisy Lowe...


masalca.net/

Son düzenleyen nötrino; 19 Aralık 2015 10:19 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Daisy Lowe nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
6 Mart 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Kate Moss'un tahtına oynuyor...

Sponsorlu Bağlantılar
Yuvarlak hatlara 'evet', uyuşturucuya 'hayır' diyen yeni nesil modeller arasında bir isim hızla parlıyor. 21 yaşındaki İngiliz model Daisy Lowe, kıvrımlı ve seksi görüntüsü, asi imajı, samimi tavırları ve sansasyonel hikayesiyle ortalığı kasıp kavuruyor.

İki yıl öncesine kadar süper model deyince akla tek isim geliyordu: Kate Moss. Ama moda dünyasında büyük bir değişim yaşanıyor. Önceden anoreksik modellerin iskelet gibi vücutlarıyla adımladığı podyumlarda ve moda çekimlerinde, şimdi daha yuvarlak hatlı, daha sağlıklı ve gerçek görünümlü modeller karşımıza çıkmaya başladı. Dahası 20'lik yeni nesil modeller bir önceki nesle göre, uyuşturucudan uzak, daha temiz bir yaşamı da savunuyor. 'Sağlıklı güzeller' trendi hızla yükselirken, kokain kullanırken fotoğraflanan, cılız, sağlıksız ve soğuk güzelliğin sembolü olan, Kate Moss'un tahtı da şiddetle sallanıyor. Peki, yerine kim geçiyor?

Kate Moss'un tahtını kaptığını söylemek için biraz erken ama 21 yaşındaki Daisy Lowe'ün Moss'un saltanatını sarstığı bir gerçek. Çünkü dolgun hatları, dişiliği, asi tavırları ve içtenliğiyle moda dünyasının ve basının sevgilisi haline gelen Daisy Lowe, önceki dönemlerde Kate Moss ile çalışan ünlü iç çamaşırı markası Agent Provocateur'un yeni yüzü oldu. Bu, yıldızı hızla parlayan Daisy Lowe'ün tek başarısı değil. 15 yaşından beri modellik yapan Lowe, DKNY, Marc by Marc Jacobs, Louis Vuitton, Anna Sui, Burberry, Vivienne Westwood ve Chanel gibi pek çok markanın defilelerinde ve reklam çekimlerinde yer aldı; Vogue, GQ, Elle, ID gibi dergilere kapak oldu. Yüzüne biz de aşinayız, zira Daisy Lowe bu yıl Mango'nun 2009/2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu kataloğunda da yer aldı.

Kanlı canlı ve dünyevi güzelliğiyle büyüleyen Lowe için The Sunday Times gazetesi 'Gülüşü mutluluk saçıyor. Dolgun vücudu, lafını ve kendini dizginlemeyen dobra ve cesur karakteri erkekleri çılgına çeviriyor. O kendi jenerasyonunun en seksi kızı' diye yazıyor. Modacı Vivienne Westwood ise onun için 'Bomba gibi bir kız; tam bir stil ikonu ve her zaman süper seksi!' yorumunu yapıyor.

Daisy de bedeniyle barışık olduğunu sık sık dile getiriyor: 'Kıvrımlarım çok hoşuma gidiyor. Ben buyum. Çocuk doğurmaya elverişli kalçalarım var.' Zira Lowe için özgüven her şeyden önemli: 'Son moda giysileri giyerek stil sahibi olmazsın. Giydiğin giysinin içinde kendini iyi hissediyorsan parlarsın. Böyle olduğunda insanlar giysilerinden çok seni fark eder zaten.' Günlük hayatta hem dişi hem de biraz dağılmış görünmeyi sevdiğini söylüyor Daisy. Üç yıldır birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Will Cameron ve Sadie Frost, Agyness Deyn, Taylor Momsen gibi şöhretli arkadaşlarıyla birlikte boy gösterdiği partilerde de bu ateşli, cool ve asi görüntüsünü sergiliyor. Ama işin aslı, alkol ve uyuşturucuyla dağıtmayı hiç sevmiyor.

Daisy Lowe kimdir?

Uyuşturucuya karşı duruşu sürpriz değil. Çünkü insana neler yaptığını çok yakından görmüş Lowe. 90'larda tanınmış bir şarkıcı olan annesi Pearl Lowe, uyuşturucu ve alkol dolu bir hayat yaşamış. Bu yüzden henüz 8 yaşındayken hem küçük kardeşlerine hem de annesine annelik etmek zorunda kalmış Daisy. Zaten dünyaya gelişi de annesinin bu hızlı yaşantısı sonucu olmuş. Zira Daisy tek gecelik bir ilişkinin meyvesi. Babası ise şimdi ünlü şarkıcı Gwen Stefani ile evli olan, Bush grubunun solisti Gavin Rossdale.

Ancak bu baba-kız hikayesi hayli tuhaf. Daisy 15 yaşına kadar babasının annesinin eski eşi Bronner Handwerger olduğunu sanıyordu. 2004 yılında kan grubunun annesi ve babasınınkiyle uyuşmadığını fark edince şüpheye düşüp DNA testi yaptırdı. Test babasının, annesiyle tek gecelik bir ilişki yaşayan rockçı Gavin Rossdale olduğunu ortaya koydu. Kimsenin o güne kadar bilmediği bu gerçek ortaya çıktığında Rossdale kızıyla bir araya geldi ama hikaye mutlu bir sonla bitmedi. Dedikodulara Gwen Stefani durumdan çok rahatsız olduğu için Rossdale kızıyla tüm bağlantısını kesti. Baba-kız ilişkisi başladığı gibi bitti. 'Tuhaf bir dönemdi' diyor o günler için Daisy; 'Olay patlak verdiğinde iki seçeneğim vardı. Ya gidip kendimi dağıtacak ve hayatımı mahvedecektim ya da eve kapanıp sabahlara kadar ağlayacak sonra da anneme sarılıp her şeyi kabullenecektim. İkincisini seçtim. Hayatta karşınıza çıkan şeylerle yüzleşmelisinz. İçinizde tutar, kin güderseniz daha fazla acı çekersiniz.'

Daisy şimdi annesi, üvey babası ve üvey kardeşleriyle mutlu. Özgüveniyle ışıl ışıl parlıyor, kariyerinde hızla tırmanıyor. Dahası bu yıl 'All That Glitters' ve 'Geography of the Hapless Heart' adlı iki filmde oyuncu olarak da karşımıza çıkacak. Rossdale'in ondan kaçınması artık mümkün olmayacak.

hport.com.tr/





Son düzenleyen nötrino; 28 Haziran 2014 18:10 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #3
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Daisy Lowe

Ad:  Daisy Lowe.jpg
Gösterim: 567
Boyut:  112.1 KB

Benzer Konular

4 Nisan 2013 / CelestialBody Üyeler Hakkında
7 Aralık 2015 / Jumong Sinema ww
1 Eylül 2008 / TiglonBoYs Taslak Konular
6 Mart 2013 / Jumong Taslak Konular