Arama

Larissa Rodrigues Gacemer

Güncelleme: 10 Ocak 2016 Gösterim: 2.546 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
10 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Larissa Rodrigues Gacemer, 17 yaşında modellik kariyerine başlayan Larissa Gacemer görev aldığı reklam kampanyaları sebebiyle ABD, Fransa, İngiltere, Japonya ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu bir çok ülkede çalışmalarda bulunmuştur.
İşte bu çalışmalarından birinde İzmir’de çalıştı ve bu süre zarfında tanıştığı , yakışıklı manken Burak Gacemer ile 2011 yılında dünya evine girdi.Şu anda da İstanbul’da yaşıyor.
Sponsorlu Bağlantılar

Güzel Larissa hemen yapımcıların dikkatini çekmiş olacak ki Krem dizisiyle birlikte Türk izleyicinin karşısına çıktı. Sadece model olduğu halde oyunculuğa geçen biri değil Larissa, Türkiye'ye gelmesinden önce Brezilya'da 4 yıl tiyatro eğitimi almış.

Larissa Gacemer Krem adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini de Türkiye'de yaşıyor ve "Rüya" karakterini canlandırıyor. Evet "Krem" dizisindeki bu yabancı güzel kim? diye düşünüyorsanız cevap Larissa Gacemer

Güzel Model 1.75 boyundadır.

Larissa Gacemer 1988 yılında Brezilya'nın Sao Paulo kentinde doğdu. Larissa Gacemer'in kızlık soyadı Rodrigues tir.Annesinin ve babasının adı bilinmemektedir. Bir sene önce İzmir'e bir reklam kampanyasıyla çalışmaya giden Larissa Gacemer Facebook'da eşi Burak survivor Gacemer ile tanışmıştır ve de 4 hafta sonra evlenip Dünya evine girmişlerdir. Larissa Gacemer'i 2012 yılında krem dizisinin yönetmeni telefonla arayıp atv'de yayınlanmaya hazırlanan krem dizisinde rol almasını istemişdir. Oda bunu kabul etmiştir.Larissa Gacemer dünyayı gezmiş ünlü bir güzeldir. Larissa Rodrigues Gacemer'in ilk dizisi atv'de yayınlanan Krem dizisidir. Larissa Gacemer Krem dizisinde Rüya karakterini canlandırıp ekranlar karşısına çıktığında herkesi güzelliğiyle büyülemiştir ve Türkiye'deki yabancı kadın oyuncuları arasından en güzeli seçilmiştir. 2013 Survivor Türkiye ünlüler gönüllüler yarışmasına katılmıştır. Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

derlemedir...


Son düzenleyen Jumong; 10 Ocak 2016 14:07
Biyografi Konusu: Larissa Rodrigues Gacemer nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Larissa Rodrigues Gacemer

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Larissa Rodrigues Gacemer.jpg
Gösterim: 1730
Boyut:  65.3 KB


Benzer Konular

31 Mayıs 2012 / buz perisi Matematik
9 Temmuz 2012 / Rower Turizm