Arama

Nina Agdal

Güncelleme: 20 Kasım 2015 Gösterim: 2.310 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
9 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Vatandaşlık : Danimarkalı
Saç Rengi : Açık Kahverengi
Sponsorlu Bağlantılar
Göz Rengi : Yeşil / Ela
Doğum Tarihi : 26 Mart 1992
Doğum Yeri : Danimarka
Boyu : 176 cm
Vücut Ölçüleri : 82-60-90
Kıyafet Bedeni : 36
Ayakkabı Numarası : 37
İlk Ajansı : Elite Model Management - Copenhagen

Çalıştığı Ajanslar
- Elite Model Management - New York
- Munich Models
- Model Management - Hamburg
- Elite Model Management - Amsterdam
- Elite Model Management - Barcelona
- Elite Model Management - Los Angeles
- Elite Model Management - Miami
- Elite Model Management - Stockholm

Sponsorlar
- Billabong , Body Central , Calzedonia , Cover Style , Delia’s , Ellos , Fredericks of Hollywood , Garage , Gosh , JC Penney , L*Space , Maaji Swimwear , Macy’s , Mimic , Naf Naf , Nelly , New Yorker , Playlife , Petite by Aagaard , Victoria’s Secret PINK

Kapak Olduğu Magazin Dergileri
- Denmark: ‘Femina’
- Germany: ‘Bazar’

Moda Showları
- Ready to wear - Autumn/Winter 2011 {Porter Grey}

DANİMARKALI dünyaca ünlü top model Nina Agdal’ın Muğla’nın Datça İlçesi’nde iç giyim markası Yeni İnci katalog çekimleri için verdiği pozlar ortaya çıktı. Yeni İnci İç Giyim’in danışmanlığını yapan Tİl İletişim ve Danışmanlık Şirketi’nin yöneticisi Ebru Duman, fotoğraf sanatçısı Gencer Baybek’in objektiflerine poz veren ve Yeni İnci’nin 100’e yakın tasarımını giyen Danimarkalı modelin, özellikle Harem çekimlerinde büyük heyecan yaşadığını ve gizemli Osmanlı saraylarını ve yaşamını çok merak ettiğini söyledi.

Vogue, Elle ve Harper’s Bazaar gibi kadın dergilerinde birçok kez kapak sayfasında yer alan 20 yaşındaki Danimarkalı güzelin çekimler sırasında uyumlu ve sempatik tavırlarıyla beğeni toplandığını anlatan Duman, "Çekimlerden arta kalan zamanlarda ise kendisi ve arkadaşları için Datça çarşısında takı alışverişi yaptı, konakladığı villanın havuzunda bol bol yüzdü" dedi. Ebru Duman, Agdal’ın ilk kez geldiği Datça ve koylarına hayran kaldığını da ifade etti. Duman, "Türkiye’nin bu köşesi bir cennet ekim ayının ortalarında ailem ile birlikte buraya tatil için geleceğim, insan burada kendini yeniden buluyor" dediğini de aktardı. Seksi mankenin Datça’daki katolog çekimleri sırasında cep telefonuyla çektiği bazı fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında paylaştığı görüldü.

Yeni İnci İç Giyim’in danışmanlığını yapan Tİl İletişim ve Danışmanlık Şirketi’nin yöneticisi Ebru Duman, fotoğraf sanatçısı Gencer Baybek’in objektiflerine poz veren ve Yeni İnci’nin 100’e yakın tasarımını giyen Danimarkalı modelin, özellikle Harem çekimlerinde büyük heyecan yaşadığını ve gizemli Osmanlı saraylarını ve yaşamını çok merak ettiğini söyledi. Duman, “Agday, çekimlerden arta kalan zamanlarda ise kendisi ve arkadaşları için Datça çarşısında takı alışverişi yaptı, konakladığı villanın havuzunda bol bol yüzdü” dedi.


derlemedir...

Son düzenleyen Jumong; 20 Kasım 2015 08:55
Biyografi Konusu: Nina Agdal nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
20 Kasım 2015       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  Viking Prensesi.jpg
Gösterim: 336
Boyut:  74.0 KB

Sponsorlu Bağlantılar
🌘 🚀

Benzer Konular

6 Mayıs 2008 / KisukE UraharA Müzik ww
17 Ocak 2016 / Jumong Sinema ww
24 Ekim 2015 / ThinkerBeLL Müzik ww
24 Ağustos 2016 / Jumong Ünlülerin Fotoğrafları
17 Aralık 2015 / careless_WhispeR Moda ww