Arama

Nina Sky

Güncelleme: 25 Ekim 2015 Gösterim: 8.050 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
6 Mayıs 2008       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Nina Sky

513DM247PVL

Sponsorlu Bağlantılar
Aynı yumurta ikizi olan Natalie ve Nicole Albino, dj olan üvey babaları sayesinde küçük yaşya müziğin birçok türüyle tanıştılar. İlk şarkılarını 7 yaşında yapan ikizler, 10 yaşına geldiklerinde ilerde şarkıcı olmayı hayal ediyorladı. Bu yolda aileleri tarafından desteklenen kardeşlere, üvey babaları gitar ve davul dersleri verdi. Bazı yarışmalara katılan ve özel performanslar sergileyen güzeller, isimlerinin ilk iki harfini birleştirip “Nina” ve sonuna da ‘Sky’ kelimesini ekleyerek Nina Sky olmaya karar verdiler.
Şarkı söylemek onlar için her zaman çok önemliydi. Ailelerinin de desteği ile prodüksiyon grubu The Jettsonz için seçmelere katıldılar. Natalie ve Nicole’dan etkilenen The Jettsonz grubu, Nina Sky üyelerini bir hip-hop prodüktörü olan Cipha Sounds ile tanıştırdı. Sounds’un teklifi bir dancehall reggae ritmi olan “Coolie Skans”in başka bir versiyonunun yapılmasıydı. Bunun sonucunda çıkan “Move Ya Body” parçası sayesinde Nina Sky, Next Plateau/Universal plak şirketiyle anlaştı. Kısa sürede “Move Ya Body” radyolara dinlenmeye başlandı ve ikizler de albümleri üzerinde çalışmaya koyuldular. 2004’ün Temmuz ayında kendi isimlerini verdikleri albümleri piyasaya çıktı.
İkinci albümleri “La Conexion”u 2005 yılında piyasaya süren Nina Sky’ın son albümü “The Musical”ın 2006 sonbaharında çıkması planlanıyordu, fakat plak şirketi değişikliğine giden ikiliden gelen son haberlere göre albümün çıkış tarihi şimdilik 2008 olarak görünüyor. Bu albümde prodüktör olarak Scott Storch, Ryan Leslie, Cipha Sounds, Solitair, Cool & Dre, Salaam Remi ve The Jettsonz gibi isimlerle çalışan Nina Sky üyeleri; albümde konuk sanatçı olarak Rick Ross, Ivy Queen ve Daytona'ya yer verdiler.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Ekim 2015 00:55
Biyografi Konusu: Nina Sky nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

8 Nisan 2015 / Jumong Müzik ww
18 Kasım 2011 / britneyspears99 Müzik ww
20 Kasım 2015 / Jumong Moda ww
22 Eylül 2013 / Heulwen Sosyal Ağlar
13 Ekim 2013 / Jumong Müzik ww