Arama

Arizona Muse

Güncelleme: 19 Aralık 2015 Gösterim: 1.935 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
16 Mayıs 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Arizona Muse
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Arizona Muse, doğum, 18 Eylül 1988 Tucson , Arizona , ABD , Amerikan vatandaşı. Niko adında dünya tatlısı bir oğlu var. (bir çok defilenin ve çekimin backstage’inde kendisine eşlik ediyor.). Boyu ise 178 cm!

Arizona Muse’u kalın kaşları, küt saçları ve doğal görüntüsü ile çok beğeniyorum. Skinny kızların dünyasında bir sade soluk o bence. Markalar da onu çok beğeniyorlar olmalılar ki Prada’nın defilesini açar ve kaparken, Next markasının yeni yüzü olarak karşımıza çıkıyor. Bir güzel haber daha geldi Arizona Muse sularından şimdi de Estee Lauder’ın yeni yüzü oldu. Kim tutar onu?

En Şık Erkek Fatma !

i-D Magazine'in kış sayısı için Richard Bush'un objektifine poz veren ve her çekimde bambaşka bir kadın olarak karşımıza çıkan Amerikalı güzel Arizona Muse'u bu kez de bir 'erkek fatma' olarak görüyoruz. Stylingi üstlenen Sarah Richardson'un seçimleri olan sofistike parçalar Celine, Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier ve Pringle of Scotland gibi tasarımcıların imzasını taşıyorlar.

Moda dünyasında hızlı bir sirkülasyon durumu söz konusu. Sürekli olarak değişen akımların yanısıra farklı yüzlerine neredeyse tüm defilelerde aşina olduğumuz mankenlerde en az tasarımcılar kadar dikkat çekmeye başladı, hatta bazılarının ünü, tarzları ile tasarımcı ve koleksiyonların da önüne geçiyor.

Geçtiğimiz yıldan beridir adını daha sıkça duymaya alıştığımız, reklam kampanyalarının, defilelerin ve dergi kapaklarının aranılan yüzü Arizona Muse, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Hızla değerlenen ismi ile en ünlü markaların markajında olan 23 yaşındaki Amerikalı model, sarı saçlarını kahverengiye boyatıp, çene hizasında kestirmesinden sonra çok daha dikkat çeker oldu.

Kendine özgü tarzı ile "aslında böyle kabul görmeyi beklemiyordum ama kişiliğimin gerektirdiği özelliklerimden asla taviz vermeden çalışacağımı biliyordum" diyecek kadar da özgüvene sahip Muse, yaşının genç olmasının kendisini korkutmadığını da her fısatta vurguluyor. Genç olmasının kendisine birçok avantaj sağladığını yakından görebildiğimiz Muse, gelecekte modeller arasında parmakla gösterilecek bir yetenek olarak ta anılacak gibi gözüküyor!..

Günümüze kadar Prada, Miu Miu, YSL, Chloe kampanyalarında yer alan, kalın kaşları ve karakteristik yüz hatları ile Linda Evangeliste ve Natalia Vodianova'ya benzetilen Muse, Rusya, Paris, İtalya edisyonlarının kapaklarında yer alması ile Vogue dergilerinin de favorileri arasında gösteriliyor.

2012 sezonunda yıldızı parlayan modeller arasında yerini sağlamlaştıracak adımlar atan cesur model, Roberto Cavalli, Trussardi, J.Mendel, Chanel gibi daha birçok tasarım devinin podyumunda yürüyor, Louis Vuitton, Massimo Dutti, David Yurman ve yine hatırı sayılır birçok farklı markanın editoryallerinde yer alarak verimli bir dönem geçiriyor. Muse, tasarımların podyumlarından, markaların çekimlerinden arta kalan zamanlarında ise Vogue, Numero, Dazed-Confused gibi dergilerin kapakları içinde elbette poz vermekten geri kalmıyor.

Gelecek dönemlerde de adını sıkça duyacağımızı bildiğimiz "asi Amerikalı" Muse, elbette gelecek vaad eden en önemli isimlerden biri olma özelliğini de uzun süre koruyacak gibi görünüyor.


moda.milliyet.com.tr/arizona-muse-/

Son düzenleyen nötrino; 19 Aralık 2015 10:34 Sebep: Kırık resim bağlantıları kaldırıldı!
Biyografi Konusu: Arizona Muse nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Arizona Muse

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Arizona Muse.jpg
Gösterim: 314
Boyut:  135.8 KB


Benzer Konular

 Muse
7 Eylül 2009 / Misafir Taslak Konular
2 Ekim 2015 / KisukE UraharA Taslak Konular
11 Ağustos 2015 / Jumong Ünlülerin Fotoğrafları