Arama

2012 Şapka Modelleri

Güncelleme: 9 Ocak 2015 Gösterim: 6.262 Cevap: 2
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
5 Ocak 2012       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
2012 Şapka Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar
Son yılların vazgeçilmez aksesuarları haline gelen şapkalar, bu sezon da trendler arasında yer alacak gibi görünüyor.

45t d

545 d

87x d

999 d

dfdfdfdfd d


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
31 Ocak 2012       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Kış için Şapka Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar
Dışarıda rüzgar size kızmış gibi inatla esse de, kışı hissetmenin artık vakti geldi Ocak ayının bu ilk günlerinde... Birçoğumuz ilk bahar veya yaz mevsimin daha çok severiz. Güneşin sempatik yüzünü ve ışıltısını görmek daha iyi gelir fakat sağlıklı bir dünya için şüphesiz kış mevsimine de ihtiyacımız olduğu unutulmamalı. İstersek kış mevsimini de tatlı anılar biriktirerek, sevebiliriz. Dışarı çıkmak çoğu zaman işkence gibi gelse de, şık ve hoş tasarımlarıyla çok seveceğimiz kış elbiseleri oluşturabiliriz kendimize. Hem soğuktan koruyan, hemde sizi formda gösteren hoş bir mont ile tatlı şapka ve atkı modelleri alabilirsiniz kendinize..
Patroniçe edası ile herkesi etkileyecek kışın gözde modeli olacaksınız.
Bir yıldız havasına bürünmek inanın zor değil, kıyafetler mükemmel değişimler sağlayabilir




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _EKSELANS_; 9 Ocak 2015 14:19 Sebep: kırık linkler kaldırıldı
Sen sadece aynasin...
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Ocak 2015       Mesaj #3
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2012 Şapka Modelleri
MsXLabs.org


Hem görünümü hem de fonksiyonuyla soğuk günlerin vazgeçilmez aksesuarı. Yazın çoğunlukla ihtiyaç olarak görmeyebiliriz ama kış aylarının kesinlikle kurtarıcısı diyebilirim. Özellikle örgü modeller daha çok tercih edilmekte. Çünkü rahatlığı ve güzelliğinin yanı sıra sıcak olması da biz bayanları oldukça cezbediyor.

Eğer örgü örmeyi biliyorsanız kendiniz için mutlaka birkaç tane şapka yapmalısınız. Kullanması kadar yapması da ayrıca zevkli diyebilirim. Basit birkaç örgü tekniğiyle farklı birçok model çıkarabilirsiniz. Tığ ya da şişle örebilirsiniz. Hatta polar gibi yumuşak kumaşlar kullanarak bile harikalar yaratabilirsiniz. Kumaşların etrafını da güzel renkte iplerle örerek hem kumaş hem de örgü şapkalara sahip olabilirsiniz. Denemekte fayda var derim. Zamanınız varsa birkaç saatinizi güzel bir şapka yapmaya ayırabilirsiniz

İşte size örnek teşkil edebilecek birkaç örgü şapka modeli… Bu Şapka Modellerinden birkaçı mutlaka size hitap edecektir, hitap etmese bile en azından size fikir verecektir.

Kaynak:

Benzer Konular

7 Ocak 2015 / _AERYU_ Taslak Konular