Arama

2013 Nişanlık Modelleri

Güncelleme: 22 Ocak 2013 Gösterim: 2.593 Cevap: 0
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
22 Ocak 2013       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
2013 Nişanlık Modelleri
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  Nişanlık-Modelleri-2013-2.jpg
Gösterim: 260
Boyut:  57.9 KB

Modern Tasarım Nişanlıklar
Nişan sevdiğiniz kişiyle beraber olmanın ilk adımıdır. Ailelerin bir araya geldikleri bu mutlu günde ne giyeceğiniz gelinliğiniz kadar önemlidir. Ve o günde bütün gözler gelin adayının üzerindedir. Bu nedenle nişan elbisesi, saç, ayakkabı herşey mükemmel olmalıdır.Canlı renkler, modern tasarımlar gerçekten çok hoş. Tabi ki herkesin zevki farklıdır.

Gelin adaylarının işi zor… Hepsi prensesler gibi olmak için bin bir çeşit model ve marka arasından seçim yapmaya uğraşıyor.
Görkemli kumaşlarla yaratılmış zarif, havalı, klasik kesimler. Tutkulu katlar arasında birbirini tamamlayan ipekli taftalar, nakışlar ve organzeler kusursuz işçilikle birleşerek muhteşem etekler ve büyülü hacimli elbiseler ve her kadının asıl mücevheri olan dekolteler taşlarla süslenerek ortaya çıkan modeller nişan gününde ne giyeceğini düşünen gelin adaylarına özel alternatifler sunuyor.
Kabarık ve ihtişamlı nişanlık modellerine parlak taşlar ve fırfırlar hareket katarken siz de bu model bir kıyafet giyerek gecenin kraliçesi olabilirsiniz.

Ad:  Nişanlık-Modelleri-2013-3.jpg
Gösterim: 244
Boyut:  66.9 KB





BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...