Arama

Barış Can

Güncelleme: 15 Kasım 2006 Gösterim: 5.969 Cevap: 0
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #1
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
BARIŞCAN

Sponsorlu Bağlantılar

Barış Can 1968 de Diyarbakır’da doğdu. İlköğretimini Ankara’da, Üniversite eğitimini ise Elazığ’da Fırat Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde yapmıştır.
Üniversite yıllarında kendi orkestrasını kurdu ve Güneydoğu Anadolu’da çeşitli konserler verdi.Üniversitenin çok sesli korosunda tenor olarak görev aldı.
Sözleri ve müzikleri kendisine ait 500 e yakın şarkısı var.
Şarkılarını duygularıyla yapıyor.Nota bilgisi yok ama şan ve diksiyon dersleri almış Şarkılarını org çalarak seslendiriyor.
1993 yılından beri Diyarbakır’da yerel radyo ve televizyonlarda çeşitli programlar yaparak sunuculuk ve yapımcılık görevlerinde bulunmuş .
Halen bölgesel ve Diyarbakır’ın en büyük televizyonu olan SÖZ TV ‘de BİZİM ÇOCUKLAR VE BARIŞCAN adlı bir çocuk Talk Show’ u yapmaktadır.
Yaptığı şarkıları dinleyicilerine bu program vesilesiyle ulaştırabilmektedir.
Edindiği kitle daha çok çocuklar ve gençlerden oluşmaktadır.
Son yıllarda çeşitli misyonlar yüklenerek şarkılarını yapmaktadır.Sokak çocuklarını ve sorunlarını anlatan bir şarkı yapmış ve bu şarkıya bir klip çekmiştir.Klipi Söz-TV yapmış fakat ulusal televizyonlarda yayınlanmamıştır
1993 yılında Eli İşte Gözü Oynaşta adında bir pop kaseti yapmıştır.Ancak Promosyon yetersizliğinden dolayı müzikseverlere ulaşmamıştır. Kasetin yapımcısı Ankara’da İstanbul Müzik Üretimdir. Müzik aranjelerini Can Atilla yapmıştır.Kasetteki 9 şarkının sözleri ve müziği Barış Can’a aittir.Bu şarkılardan 6 tanesi TRT denetiminden geçmiştir.Bu
Barış Can Ünlü yazar ŞEVKET BEYSANOĞULLARI ’ nın uzun ve kapsamlı bir araştırması sonucu yazdığı ''DİYARBAKIR'LI 100 BÜYÜKLER '' adlı kitabında yer almıştır

Biyografi Konusu: Barış Can nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

18 Kasım 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
18 Aralık 2013 / Misafir Cevaplanmış
13 Kasım 2014 / Misafir Soru-Cevap
27 Ekim 2015 / Misafir Soru-Cevap
3 Temmuz 2010 / BARIŞ Müzik tr