Arama

Barış Öz

Güncelleme: 3 Temmuz 2010 Gösterim: 6.380 Cevap: 1
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #1
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
BARIŞÖZ
1975 yılında İstanbul’da doğan Alman Lisesi, İÜ İnşaat Mühendisliğini bitirip Doğuş Üniversitesinde İşletme dalında yüksek Lisans yapan Barış müzik tutkusundan hic vazgeçmedi.
Sponsorlu Bağlantılar



Müzik tutkusunu her fırsatta dile getiren Barış, 2000 yılında Türk müzik dünyasının önemli isimlerinin desteği ile profesyonel müzik hayatına girmeye karar verdi.

Aysel Gürel, Selmi Andak, İskender Paydaş, Meltem Taşkıran, Bora Gencer ve Tayfun Duygulu gibi isimler ile tanışan ve müzikal kariyerine profesyonel olarak devam etmesi teklifi alan Barış, 3 yıllık bir sürece girdi. Kendi albümünü bu önemli isimler ile birlikte hazırladı.

Aynı zamanda albümün müzik direktörü olan İskender Paydaş'ın prodüktörlüğünde albüm 2003 yılında tamamlandı. Müzik ve dansı hep birlikte yaşayan ve dinleyici karşısına da böyle çıkmayı hedefleyen Barış albüm çalışmaları sırasında profesyonel isimlerden dans dersleri de aldı.

Albümün müzikal altyapısı da bu çerçevede belirlendi. Müzik ve şovu tek pota da eriten, içinde dans öğeleri bulunan popüler çalışmanın, müzikseverlere bir koreografi eşliğinde sunulması hedefleniyor.

Barlarda eski sahne tecrübelerini ve repartuarını kullanmayı, büyük sahnelerde ise dünyada da trend haline gelmiş olan dans müziklerini koreografi eşiliğinde seslendirmek isteyen Barış başarılı cover çalışmalarına güveniyor. Geçtiğimiz yaza damgasını vuran tartışmalı şarkı olan AŞKA YÜREK GEREK’ in yaratıcısı olan Phoebus Tassopoulos aynı zaman da BARIŞ’ ın çıkış şarkısı

olan ÇOK KOLAY’ ında yaratıcısıdır.

Şarkı sözlerinde günümüz toplumunun aşka ve yaşantıya bakışını irdeleyen Barış, bir zamanlar müzikte furya haline gelen klasik aşk şarkılarının dışına çıkarak mizahi, güncel ve düşündürücü şarkı sözleriyle müzik kulvarında kendine yeni bir yer edinmeyi hedefliyor.

Görselliğin ve estetiğin şov dünyası için önemli bir avantaj olduğunu düşünen Barış, spor yaparak ve dans ederek, görsel anlamda da kendini dinleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlıyor.

CARREFOUR SA bünyesinde gerçekleşen ve İstanbul da başlayan konserler serisinde BARIŞ ünlü sanatçılar ile aynı sahneyi paylaşmaya başladı bile.



4 Temmuz 2004 de ilk konserini Bayrampaşa Carrefour da veren ve 10.000 lere seslenen Barış diğer illerde devam edecek konserler için hazırlıklarına devam ediyor.


Müziği bir yaşam tarzı ve ilk albümü bir ön tanıtım olarak düşünüyor. Barış, müzik kariyeri üzerine kurduğu bir hayat sürmek için çıktığı yolda, kendi müziğini ağırlıklı olarak kendi sözleriyle ve bir dünya görüşü ortaya koyarak kalıcı olmayı hedefliyor.

Biyografi Konusu: Barış Öz nereli hayatı kimdir.
kyle - avatarı
kyle
VIP katekolamin
3 Temmuz 2010       Mesaj #2
kyle - avatarı
VIP katekolamin
barisozbio248

Sponsorlu Bağlantılar
My one regret in life is that I am not someone else.

Benzer Konular

18 Kasım 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
18 Aralık 2013 / Misafir Cevaplanmış
13 Kasım 2014 / Misafir Soru-Cevap
27 Ekim 2015 / Misafir Soru-Cevap
15 Kasım 2006 / BARIŞ Müzik tr