Arama

Hande Yener

Güncelleme: 7 Eylül 2017 Gösterim: 28.932 Cevap: 2
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
16 Kasım 2006       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!

Hande Yener



Sponsorlu Bağlantılar
12 Ocak 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi İstanbul'da bitirdi. Bir ablası var. Liseden sonra evlendi. Çağın adını verdiği bir oğlu var. Evliyken bir giyim mağazasında satış elemanı olarak çalışmaya başladı. Çalışırken 1992 yılında Sezen Aksu ile tanışarak hem vokalisti hem de asistanı oldu. "Deli Kızın Türküsü" albümünde Sezen Aksu'ya vokal yaptı ve yaklaşık 40 konserde sahnede Sezen Aksu'ya vokal yaptı.

1993 yılında Sezen Aksu'nun yanından ayrıldı ve Erdem Siyavuşgil'den şan dersleri aldı. Aynı dönemde Cem Özer'in televizyon programında şarkı söyledi. 1994 yılında boşandı. Antalya'da çeşitli barlarda 3 yıl süreyle şarkı söyledi. Daha sonra İstanbul'a dönerek İstanbul'da sahne almaya başladı. 2000 yılında Senden İbaret adli ilk albümünü çıkardı 2001 yılında ilk albümünün remixleri ile karşımıza çıktı. 2002 yılında Sen Yoluna Ben Yoluma adlı albümü ile zirveye çıkan Yener son albümü Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor isimli albümü ile zirvede emin adımlarla ilerliyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 7 Eylül 2017 15:44
Biyografi Konusu: Hande Yener nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
21 Haziran 2011       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
handeyener2011


Sponsorlu Bağlantılar
11 YILLIK BİRİKİM BİR ALBÜMDE TOPLANDI!
Yeni albümünün çıkış şarkısı ‘Bana Anlat’ı ilk kez 38. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde seslendiren Hande Yener, yeni albümünün çok coşkulu ve romantik, hem olgun dem de gençlere hitap edeceğini belirterek “Bu albüm için 11 yıllık birikim diyebilirim.” sözleriyle yeni albümünün bomba gibi geleceğini açıkladı.



“ALBÜMÜMLE BİRLİKTE GÜNEŞ AÇACAK”
Serin havadan kendisine pay çıkartan Hande Yener, “Gördüğünüz gibi henüz albümün çıkmadığı için yaz gelmedi. Mevsimler de benden yana, benim albümümle beraber inşallah artık güneş açacak.” diyerek yaz başında albüm çıkartan popçulara da göndermede bulunmadan edemedi.



Her zaman iddialı olduğunu da sözlerine ekleyen Hande Yener iddialı bir albümle hayranlarının karşısına çıkacağını vurguladı.


İşte Albümün çıkış şarkısı bana ANlat




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
9 Ekim 2011       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Hande Yener Resimleri

handeyener7

handeyenery
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
🌘 🚀

Benzer Konular

15 Ekim 2018 / Şeb-i Yelda Şarkı Sözleri