Arama

Tarık Mengüç

Güncelleme: 8 Ocak 2007 Gösterim: 21.382 Cevap: 0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi

TARIK MENGÜÇ
Sponsorlu Bağlantılar



810DFE3BA140064898DEE4D3b



O ÇOK FARKLI BİRİ...
O YERİNDE DURAMAYAN BİRİ...
O ROMANLARIN MICHAEL JAKSON'U...
O ROMANLARIN PRENSİ...
ADI TARIK MENGÜÇ !!!
Müzik piyasasında bulunduğu süre içerisinde ilkleri gerçekleştirmek, hayallerini yaşatmak daima ana hedefi olan Şahin ÖZER, şimdi de bu zamana kadar TÜRKİYE'DE ve dünyada hiç denenmemiş yeni bir tarz, yeni bir soundla karşınızda. Roman kültürünün vazgeçilmez müzik ve dansları eşliğinde pop ve club müziğinin birleşmesiyle meydana gelen bu tarz, herkesi çoşturacak, kimse yerinde duramayacak.
1974 İstanbul doğumlu olan Tarık Mengüç, aslında bu sektörde yeni bir isim değil. Çocukluğundan beri müzikle iç içe olan Tarık Mengüç gerçek bir roman. Daha önce, Sibel Can, Seda Sayan, Davut Güloğlu, Çılgın Sedat, Betül Çağlar gibi birçok ünlü isme bestesini vermiştir. En son bestesi “Yıkılıyor” Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer almaktadır.
Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yaptı.
Almanya, Moskova gibi Avrupa ülkelerinde de birçok konserler veren Tarık Mengüç, son 5 yıldır da ünlü Aranjör Suat Aydoğan'ın asistanlığını yapmaktadır. Sözü ve Müziği kendisine ait olan albümle de aynı adı taşıyan “ŞAKŞUKA” isimli parçasına, yönetmen Kemal Başbuğ yönetiminde çekilen klipte kendisine yine 5 roman dansçı da özel koreografileriyle eşlik ediyor. Fotoğraflarını Zeynel Abidin Ağgülün çektiği bu albüm yine müzik sektörüne damgasını vuracaktır.
Biyografi Konusu: Tarık Mengüç nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

16 Eylül 2016 / Mystic@L Sinema tr
20 Haziran 2008 / Misafir Tiyatro tr
26 Ağustos 2011 / LaSalle Edebiyat tr
19 Kasım 2014 / Jumong Spor tr
8 Haziran 2016 / Baturalp Sinema tr