Arama

Ertuğ

Güncelleme: 24 Temmuz 2008 Gösterim: 4.426 Cevap: 1
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
13 Şubat 2007       Mesaj #1
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Biyografi

Sponsorlu Bağlantılar
Ertuğ (Ergin) 18 Mayıs 1970’de Adapazarı’nda doğdu ve Boğa burcu. Küçük yaşta ailesiyle İstanbul’a geldi ve Erenköy’de büyüdü. İlk ve orta öğrenimini burada bitirdikten sonra, İTÜ Konservatuar Temel Bilimler Bölümü’ne girdi. Üniversitede Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Batı Müziği, solfej ve enstrüman dersleri aldı. Eğitimini bitirdikten hemen sonra profesyonel müzik çalışmalarına başladı. Sahne performanslarında; Candan Erçetin, Sibel Tüzün ve Harun Kolçak ile vokal yaparak ve yan flüt çalarak çalıştı, böylelikle 15 yıllık sahne deneyimi elde etti. Aşkın Nur Yengi, Emre Altuğ, Ufuk Çakır, Hande Yener bestelerini seslendiren birçok sanatçıdan sadece birkaçı. Uzun yıllar süren müzik deneyimlerini bir araya getirerek, “Hayatım” adlı albümü hazırladı. İstanbul Plak etiketiyle piyasaya çıkan, “Hayatım” albümü toplam 10 parçadan oluşuyor. 8 beste ve tüm sözler Ertuğ’a ait. Fuat Güner’in uzun yıllardır süregelen tecrübelerinin yol göstericiliğiyle kayıt edilen bu albüme; önce “Aşkın Son Şarkısı” sonra da albümle aynı adı taşıyan “Hayatım” adlı şarkı olmak üzere 2 video klip çekildi. Ertuğ (Ergin) yeni beste çalışmalarına devam ediyor.

Albüm

>> Hayatım

1- Hayatım
2- Aşkın Son Şarkısı
3- Dayanamam
4- Sensiz Yaşarım
5- Nacizane
6- Herkes Gibiydi
7- Hırsız Şafaklar
8- Ömür
9- Bahar Gibi
10- Yıldız Yangını
Son düzenleyen Kral_Aslan; 1 Şubat 2008 14:50
Biyografi Konusu: Ertuğ nereli hayatı kimdir.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #2
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
20928690072004222yh9

Sponsorlu Bağlantılar
Ertuğ Ergin ''A1'' Albümü çıktı

Hande Yener, Aşkın Nur Yengi, Emre Altuğ, Ufuk Çakır gibi Pop müziğin önemli isimleri tarafından seslendirilen şarkıların sahibi Ertuğ Ergin ikinci albümü “A1”i geçtiğimiz günlerde çıkardı. Hande Yener’in seslendirdiği “Kim Bilebilir Aşkı”, “Yola Devam” gibi birçok parçası hit statüsüne ulaşan Ertuğ, ikinci albümünde de farklı soundu ve özgün sözleriyle edindiği özel yeri koruyacak.

Hakan Caneroğlu, Genco Arı gibi Türkiye’nin en önemli aranjör ve müzisyenleriyle çalıştığı bu yeni albüm, içinde barındırdığı Rock, Jazz ve Elektronik tınıları ve kuvvetli melodilerle popüler müziğin kaliteden ödün vermeden de yapılabileceğini kanıtladı.

Ertuğ, Hande Yener’in seslendirdiği “Yola Devam” şarkısını farklı bir düzenleme ve yorumla seslendirdi.

Albümdeki tüm şarkılar Ertuğ’un kendisine ait.

>>>A1

1.Derin Mevzu
2.Dostun Biri
3.Çocuk
4.Tek Yürek
5.Yola Devam
6.Aşkın Kusursuz Cinayet
7.Sensiz Yaşarım
8.Eminim
9.İnsan
10.Hırsız Şafaklar
11.Yağmurlar
12.Son Aşklar
13.Mymoon(İnsan Remix)


Benzer Konular

6 Aralık 2009 / Alvarez Ocean Siyaset tr