Arama

Tuğba Ekinci

Güncelleme: 6 Ekim 2014 Gösterim: 34.454 Cevap: 1
EagLesTeaM - avatarı
EagLesTeaM
Ziyaretçi
13 Haziran 2009       Mesaj #1
EagLesTeaM - avatarı
Ziyaretçi
Tuğba Ekinci

Sponsorlu Bağlantılar
1976 yılı doğumlu Tuğba Ekinci, Eğitimli bir ailenin evladı, 18 yaşında (1994) güzellik yarışmasına katılmak istesede babası tarafından engellenmiştir. Osman Sınavla karşılaşmasının ardından ilk dizi teklifini aldı. Ardından, Dönemin yarışma programı çarkıfelekte hostetlik yaptı, sonra müzik kanalı sunuculuğu vj lik yaptı.

Erol Köse’;den sesinin yetersiz olduğunu işitti, gurur meselesi yaparak şan dersleri aldı. Yalçın Polat’;tan ilk bestesi olan O Şimdi Asker bestesini satın aldı. Erol Köseye gitti, Erol köse bu sefer karakterini beğenmediğini söylerek albüm yapmayı istemedi. 2005 yılında «Şahin Özer Müzik«‘;ten albümünü çıkardı.

İlk albümü «O Şimdi Asker» den sonra ikinci albümünü 2007’;de «Seyhan Müzik«‘;ten çıkardı. Adı Boynuz olan single, adını fazla duyurmadı, 2008’;de üçüncü albümünü sine Seyhan Müzikten çıkardı. Hit parçası bir prezervatif firmasının sponsorluğunda olan sosyal içerikli «Condom» şarkısı. İkinci albüm elektronik & disko tarzında.

Albümde 7 farklı parça daha ve Condom parçasının remixi bulunuyor. Parçalar;
Yoksa
Vermem
Dert Olsun
Ayna Ayna
Ben Güzelim Ya
Sarışınım
Prensimdin

kaynak: vikipedi

Biyografi Konusu: Tuğba Ekinci nereli hayatı kimdir.
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
6 Ekim 2014       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
1977 yılında Kars´ta dünyaya gelen Tuğba EKİNCİ dört kişilik çekirdek bir ailenin kızı olup, annesi Havva EKİNCİ Konya Selçuk Üniversitesi Hemşirelik bölümü mezunu, babası İTÜ İnşaat Mühendislik Fakültesi mezunudur. Ablası bir çocuk annesi olup ev hanımıdır.

Sponsorlu Bağlantılar
Tuğba EKİNCİ, liseden mezun olduktan sonra ailesinin uygun görüp evlendiği hepimizin yakından tanıdığı sanat ile iç içe olan ÖZBİLEN ailesinin desteği ile eski eşi hem müzisyen hem basketbolcu Fatih ÖZBİLEN ile her gittikleri ilde yapımcı ve yönetmenler tarafından dikkatleri üzerine çekmeyi başarıp tüm aldığı teklifleri değerlendirmiştir.
Bunların başında modellik, sunuculuk, oyunculuk ve süpriz şekilde hepimizin hayranlıkla dinlediği "O ŞİMDİ ASKER" adlı şarkı ile sahnelere ilk adımını sağlam bir şekilde atmıştır.
Sahnelere atıldıktan sonra sunuculuk oyunculuk ve bir çok televizyon proje teklifleri almış ancak konser akışları ve yıllık projelerine ters düştüğü için olumlu cevap vermemiştir.
Önümüzdeki yıllarda sanat hayatında kendi cast'nı ve prodüksiyon şirketini kurup yapımcı kimliği ile Türk Sinemasında Tuğba EKİNCİ ismini büyütmeyi hedeflemiştir.
Tüm bunları yaparken uzun soluklu bir TV Sunuculuk projesinde bulunduğu takdirde bugüne kadar yapılmış olanlardan daha başarılısını sergilemeye çalışacaktır.

Şimdiye kadar hayrı, şerri öğretmiş tüm dostlarıma ve hayranlarıma saygı ve sevgilerimle…

Tuğba EKİNCİ


tugbaekinci.com.tr/
Son düzenleyen Safi; 10 Nisan 2016 16:21
🌘 🚀

Benzer Konular

30 Temmuz 2016 / MaXsdesigN Spor
29 Ekim 2009 / Daisy-BT Sanat tr
25 Temmuz 2008 / TiglonBoYs Siyaset tr
21 Ekim 2012 / Jumong Basın/Magazin tr