Arama

Yelda Başaran

Güncelleme: 14 Eylül 2011 Gösterim: 12.829 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
14 Eylül 2011       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Yelda Başaran

Sponsorlu Bağlantılar
yeldabasaranresimleri21
Yelda Başaran 1983 (Koç burcu) yılı İstanbul doğumlu. Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Grafik Tasarım Bölümü'nü birinci olarak bitirdi ve ardından Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü, sonrasında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu… Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü'ne birinci olarak girdikten sonra katıldığı Türkiye Güzellik Yarışması sonrasında Kral Tv` de VJ olarak görev yapmaya başladı. Sırası ile Star Tv, TGRT ve Kanal D`de programlar sundu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio`dan mezun oldu.

Müzisyen bir babanın kızı olduğu için yıllarca müzik ve müzisyenlerle içiçe büyüdü, hatta ilk parasını 9 yaşında bir konserde asma davul çalarak kazandı. Okul yıllarında da okulda koro şefliği yaparak müziğe olan ilgi ve sevgisi artarak devam etti.İlk kariyer albümü 2010 yılında `+1` adı ile müzik marketlerde yerini aldı.Müzik çalışmalarıyla birlikte halen psikoloji masterı yapmak üzere çalışmaları devam ediyor.

Ek olarak Yelda 2006 yılında müzik dünyasında kendini kanıtlamak için ilk albümünü yayınladı ve aradan geçen zaman içinde pek çok program, konser vb etkinliklerde boy gösterdi.

Bir ara özel kanallarımızdan birinin canlı yayınında ufak bir kaza atlatan sunucu o zamanki canlı yayın kazası nedeniyle çok konuşulanlardan biri oldu…

Dansına ve diksiyonuna çok güvenen genç şarkıcı, 2006'da çıkardığı ‘Şıpsevdi’ isimli albümünden 2 sene sonra 2008`de “Karakolda Biter Bu Aşk” isimli 2. albümünü çıkardı ve yine 2 sene sonra 3. albümü “+1″ ile sevenlerine merhaba dedi..


Biyografi Konusu: Yelda Başaran nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
14 Eylül 2011       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Yelda Başaran Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar
yeldabasaranresimleri14

yeldabasaranresimleri4

yeldabasaranresimleri3

🌘 🚀

Benzer Konular

6 Aralık 2006 / BARIŞ Edebiyat tr
27 Ekim 2011 / yuxexes Sinema tr
15 Kasım 2006 / NihLe Sanat tr
9 Mart 2009 / virtuecat Sinema tr
15 Nisan 2015 / Jumong Basın/Magazin tr