Arama

Gökçe Erem

Güncelleme: 5 Şubat 2013 Gösterim: 1.573 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
  • GÖKÇE EREM-KEMAN

    Sponsorlu Bağlantılar
    img 8020p
  • 1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra 1994 yılında İ.T.Ü. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı keman bölümüne tam zamanlı olarak girdi.Bir sene sonra klasik bati müziği eğitimi almak üzere İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın sınavlarına girerek bu üniversitede tam zamanlı keman bölümünde öğrenim görmeye hak kazandı.Burada Venyamin Varşavsky'nin keman sınıfına kabul edildi.1999 ve 2000 Eylül aylarında Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi'nde masterclass lara katılarak Prof. Lukas David ve Suna Kan ile çalışma ve beraber konser verme olanağı buldu.

    03.03.2001-11.03.2001 tarihleri arasinda Almanya Schloss Kröchlendorf(Berlin)'da düzenlenen masterclassa katılarak Bela Papp ve Prof. Ulrike Anima Mathe ile çalıştı. Burada çeşitli konser salonlarında verilen konserlere aktif olarak katıldı.2003 yılında aynı üniversitenin lisans bölümüne kabul edildi.2007 Haziran ayında pekiyi dereceyle lisanstan mezun oldu.Halen Venyamin Varşavsky ile çalışmalarına devam etmektedir.

    Bugüne kadar İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi konferans salonunda,İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuari'nda solo konserler verdi.Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası,İstanbul Oda Orkestrası,Filarmonia İstanbul,Milli Reasürans Oda Orkestrası,Şişli Belediyesi Senfoni Orkestrası,Işık Üniversitesi Oda Orkestrası ,Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası,Akbank Oda Orkestrası,Maltepe Belediyesi Senfoni Orkestrası,OrkestraSion Oda Orkestrası gibi orkestralarda çalışarak,devamlılığı olan orkestralarda halen çeşitli konserler vermeye devam etmektedir.Rengim Gökmen,Alexander Rahbari, Peter Gülke,İbrahim Yazıcı, Cem Mansur, Naci Özgüç, Michel Tabachnik,Orhan Şallıel,Nezih Seçkin, Hakan Şensoy, Erol Erdinç,Emin Güven Yaşlıçam gibi şeflerin yönettiği orkestralarda çalışma fırsatı bulmuştur.

    Akdeniz Gençlik Orkestrası'nın 2006 yılında yapılan sınavını kazanarak 2007 Temmuz ayında Fransa'nın Nice şehrinde gerçekleştirilen 1 aylık turneye katıldı.Burada Jean-François Heisser,Phillippe Bender gibi ünlü şeflerin yanında Laurent Korcia,Pierre Amoyal,Thiery Amadi gibi ünlü solistlere eşlik etme şansını yakalamıştır.

    Berlin'de kurulmuş ve halen çalışmalarına devam etmekte olan RIAS Gençlik Orkestrası'nın 2008 yazı turnelerine katılmıştır.Hala bu orkestranın bir üyesidir.

    Gustav Mahler Gençlik Orkestrası'nın 2008 Aralık ayında yapmış olduğu odisyonu başarıyla kazanarak,2009 yılı Nisan ayındaki turnelerine katılmıştır.Aynı yıl Temmuz ayında International Orchestra Institut Attergau (IOIA)'nınSalzburg da yapılmış olan masterclass ve Cosi Fan Tutte temsillerinde yer almıştır.

    2009 yılı Temmuz ayından bu yana her yaz IOIA orkestrasında yer almış ve çeşitli konserler vermiştir.2007 Aralık ayından beri İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu'nda keman sanatçısı olarak çalışmaya devam etmektedir.Aynı zamanda 2011 yılı Haziran ayında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı yüksek lisans bölümü Venyamin Varşavsky nin keman sınıfından pekiyi dereceyle mezun olmuştur.

Biyografi Konusu: Gökçe Erem nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

10 Mayıs 2009 / Misafir Taslak Konular
7 Eylül 2011 / KisukE UraharA Edebiyat tr
3 Aralık 2012 / Jumong Sinema tr
20 Ocak 2013 / Jumong Sinema tr
4 Mart 2013 / Jumong Sinema tr