Arama

Anastacia

Güncelleme: 7 Ekim 2013 Gösterim: 32.461 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
15 Kasım 2006       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
"Tina Turner'in genç ve beyaz hali" diye tanımlanan Los Angeles'lı şarkıcı ilk albümüyle pırıl pırıl parlıyor!
I'm Outta Love ile dünyayı ayağa kaldırdı. İlk single'yla Los Angeles'ten gelen genç yıldızı kimileri "Tina Turner'in genci ve beyazı" diye tanımlıyor. Sesi öylesine güçlü ve soul ki... Bu genç sarışının, seksapeli ile de geleceği parlak görünüyor.
Sponsorlu Bağlantılar

Von Newkirk
Adım Anastacia Newkirk ve 17 Eylül 1973 doğumluyum. Babamın akrabaları İkinci Dünya Savaşı sırasında Von adını almışlar. Babam hakkında çok fazla şey bilmiyorum. Ben 3 yaşındayken evi terk etti. Annem, hem annem hem de babam oldu. Anastacia'ya gelince... Annem üvey kardeşi Cendrillon'un göbek adını bana vermiş.

Sanatçı aile
New York'ta doğdum. Annem ve babam boşanıncaya kadar orada yaşadım. 14 yaşında, Manhattan'a yerleştik. Babam, doğu tarafında, otellerde ve gece klüplerinde şarkı söylüyordu. Annem de aktrist. Broadway'da müzikal komedilerde oynadı.

Dans delisi
Büyük ablam ile New York'taki 1018 adlı gece klübünün müdavimiyiz. Orada housemusic ve freestyle'i keşfettik. Ondan öncesinde bu müziklerin ne olduğunu bilmezdim ama ritmler bana çok yakın geldi. Şarkıları dans ederek yorumlarım. Rahat, özgür...

Kliplerin dansçısı
Ben bir zamanlar Clup MTV'nin ailesinden biriydim.. Pekçok başarılı klipte dans ettim. Everbody Get Up, Twist And Shout... Bir gün bir prodüktörün ilgisini çektim ve bana "Şarkıcı olmak ister misin?" diye sordu.

Kendi gibi olmak
Yeteneklerimi geliştirmek için sürekli çalışıyorum. Her defasında neyi nasıl yapmam konusunda kafa yoruyorum. Yani yeni albümümü nasıl yapmalıyım diye. Etrafımdakiler beni kısıtlıyor. Ama ben yine bildiğimi okuyorum. Ben, bugünün gençliğine hitap ediyorum ve onlar da benden hip hop yapmamı istiyor.

Büyük fırsat
1998'de ilk kez bir ajansa kaydoldum. MTV'nin The Cut yarışmasına katılmak için başvurdum. 160 aday arasından, juri geriye 10 finalist bıraktı. Benim şarkım Not That Kind kazandı. Bu olay kariyerimde büyük fırsatlar yarattı.

Michael Jackson telefonda
The Cut'un etkisi inanılmazdı. Michael Jackson beni aradı! Oysa aylar boyunca ben onun peşindeydim. 1999 Mart ayında, en sonunda Michael Jackson'un Plak şirketi Epic ile ilk ciddi kontratımı imzaladım.

Black or white?
Sesimin black olduğunun söylenmesi beni biraz sinirlendiriyor. Ve ayrıca bu beni oldukça şaşırtıyor. Aslında en iyi şarkıcılar özellikle siyahlardır. (Biraz dalkavukluk edeyim)

Yakışıklı sevgilim
Sevgilim Los Angeles'te yaşıyor. Onun dışında kimse ile ilgilenmiyorum. Bir zamanlar gönül maceraları yaşadım. Çok kalp kırdım ve benim de kalbim kırıldı. Ünlenince benimle ilgilenenler doğal olarak arttı. Beni seksi ve sevimli buluyorlar.

Geleceğe doğru...
Bilinçli ve güvenle geleceğe bakıyorum. Mesleğimde kendimi geliştirmem gerektiğini çok iyi biliyorum. Şarkı söylemeyi sevmek veya geçmişteki başarılara sırtını yaslamakla olmuyor. Öncelikle showbiz'i iyi tanımak gerekiyor. Bu konuda fikir sahibi oldum diyebilirim. Köpekbalıklarına dikkat!!!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen KisukE UraharA; 9 Eylül 2008 19:26
Biyografi Konusu: Anastacia nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013       Mesaj #2
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Anastacia
MsXLabs.org & Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

220px Anastacia concert

Anastacia
(Anastacia Lyn Newkirk, d. 17 Eylül 1968, Şikago, Illinois), ABD'li şarkıcı ve müzisyen. 2005 yılında 20 milyondan fazla albüm satışına ulaşmıştır. Sesinin çok güçlü olmasından dolayı takma adı "The Little Lady with The Big Voice" yani "Yüce sesli küçük leydi" dir. 2003 yılında meme kanserine yakalanmıştır. 2007 yılında koruması Wayne Newton ile Meksika'da evlenmiş, bu evliliği 2010 yılının Haziran ayında son bulmuştur.

Önceki hayatı ve kariyer başlangıcı
Anastacia 1968 yılında Şikago'da doğdu. Babası Robert Newkirk kulüp sanatçısı, annesi Diane Hurley ise "Broadway musical theatre" da aktristir. Babası ailesinden ayrıldıktan sonra, New York City'ye taşındılar.

Albümler

Not That Kind Anastacia'nin ilk albümü olan Not That Kind, 2000 yılında çıktı. Albüm Avrupa,Asya ve Okyanusya'da "Top Ten" listelerine girmeyi başardı. İlk teklisi olan "I'm Outta Love" ile Avustralya'da platin kazandı. Avustralya ve Yeni Zelanda'da bir numaradayken, Fransa'da iki numaraya kadar yükseldi. Almanya ve Birleşik Krallık'ta altı numaraya kadar yükseldi. Amerika'da ise sadece radyoda bir hit idi. Albümden çıkan ikinci tekli "Not That Kind" Birleşik Krallık'ta yedi numaraya kadar yükseldi ve İtalya'da bir hit haline geldi. Ayrıca İsviçre ve Fransa'da "Top 20" listelerine girmeyi başardı. "Cowboys & Kisses" üçüncü tekli olarak yayınlandı.
Freak Of Nature Anastacia'nın ikinci albümü olan Freak Of Nature saygıdeğer bir başarıya ulaştı. Albümün adı annesinin Anastacia'ya taktığı isimden geliyor. İlk tekli olarak "Paid My Dues", ikinci olarak "One Day in Your Life", yayınlandı ve birçok Avrupa ülkelerinde listelere girdi. Sonraki tekli olan "Why'd You Lie to Me" Birleşik Krallık'ta "Top 30" listesine girdi. Albüm Amerika'da yayınlandığında, albümü bir ay önce araba kazasında ölen Lisa Lopes'e adadı.

Kanser tanısı

2003 Ocak ayında,arkadan zorladığı için göğüslerini küçülttürmeye karar verdi. Ameliyat için çektirdiği Mamografi'de göğüs kanseri olduğunu öğrendi. Derhal ameliyatı ve radyoterapi'yi tamamladı. Anastacia daha sonra "Anastacia Fonu"nu genç kadınlar için kurdu.

Filmografi

  • Concert For Diana (2007)
  • Live at Last (2005)
  • Nelson Mandela's AIDS Day Concert (2003)
  • Anastacia: The Video Collection (2002)
  • Ally McBeal: The Getaway (2001)
  • Ally McBeal: Queen Bee (2001)
Albümleri

Stüdyo albümleri
  • 2000: Not That Kind
  • 2001: Freak of Nature
  • 2004: Anastacia
  • 2008: Heavy Rotation
Derlemeler
  • 2005: Pieces of a Dream
DVD'ler
  • 2002: The Video Collection
  • 2005: Live at Last
  • 2009: TBD


Benzer Konular

1 Mart 2007 / MaKaLeLe Taslak Konular