Arama

Chester Bennington

Güncelleme: 21 Temmuz 2017 Gösterim: 7.843 Cevap: 1
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
20 Haziran 2009       Mesaj #1
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ

Chester Bennington

Ad:  3.jpg
Gösterim: 765
Boyut:  32.7 KB

(d. 20 Mart 1976, Phoenix, ABD - ö. 20 Temmuz 2017)
Sponsorlu Bağlantılar
eski Grey Daze ve şimdiki Linkin Park solistidir.

Profesyonel Müzik Kariyeri


Chester'ın ilk müzik grubu 1993’te kurduğu Grey Daze’di.Grey Daze aslında Phoenix, AZ bölgesinde oldukça popülerdi ancak hiç albüm anlaşması yapmadılar. Sonunda Chester yoruldu ve yoluna devam etmek istedi.Chester, kendisi şarkı sözü yazarken diğer grup üyelerinin bundan kendilerine pay çıkarmasından da sıkıntı duyuyordu.Kısa bir süre sonra biri bir mesaj platformunda Sean’la konuştuklarını yazdı.Grey Daze’den Sean Dowdell’la Chester’ın güya çok iyi arkadaş olduklarını ancak kişisel farklılıklardan dolayı ayrıldıklarını söyledi. Her ikisi de anlaşmaya varacak kadar olgun değildi.Grey Daze şimdi Chester’ın yerini alan bir kadın vokalle yoluna devam ediyor ve gruplarının ismi de Waterface.Chester’la bir ilgileri yok.Daha sonra gelen teklif üzerine ailesiyle Kaliforniya'ya taşındı ve burada Linkin Park grubuyla söylemeye başladı. Bir kaç kayıt anlaşma teklifi reddedildi fakat şu an grup en ünlülerden biri durumundadır.

Ad:  8.jpg
Gösterim: 453
Boyut:  27.9 KB

Dövmeleri


Chester’ın sol bacağında, "Hybrid Theory" CD kapağında da görülen kanatlı asker resminin dövmesi vardır. Kollarındaki alevler, Koç burcunun ait olduğu ateş grubunu temsil eder. Sol omzunda bir Balık burcu simgesi, sağ kolunda da Japon Koi balığı vardır. Sırtında açılmış altı kol dövmesi vardır. Bu dövmeyi arkadaşı yapmıştır ve Chester’ın dinleyicilerine nasıl ulaştığını ve onları nasıl kavradığını temsil ettiğini söylemiştir. Chester'ın tüm dövmeleri bir şeyleri simgeler. Sol elinin yüzük parmağında bir dövme daha vardır; karısı Samantha’da da aynı dövme bulunur. Chester ve Samantha bu dövmeleri Pamela Anderson ve Tommy Lee’den önce yaptırmıştır. Bu dövmeleri yaptırmalarının sebebi Chester’ın yüzük almaya yetecek parası olmaması ve bir dövme dükkânı olan arkadaşının (Grey Daze’den Sean) bu dövmeleri onlara ücretsiz yapmış olmasıdır. Dövmelerin gerçekten acı verici olduğunu ancak bir o kadar da güzel olduğunu düşünmektedir.

Hakkında Bİlgiler


Chester'ın bugüne kadar olan kariyeri "One Step Closer" videosuna konu olmuştur.Chester, 4. yıl dönümlerinde Samantha’ya 31.10.00 tarihinde Hollywood, CA showundan seslendi (Görülmüş en muhteşem çiftti, her ikisi de harika ve nazik).Gitarıyla asla ayrılmaz.Seyahat sırasında yanında yağ olmamasını hayal bile edemez.Tam bir iyi bira tüketicisidir.Chester’a bir fanından gelen en tuhaf istek kıyafetlerini istemesiydi.Yaptığı en riskli şey müzik grubuna katılmaktı.Bir kanunu değiştirebilseydi bu marihuananın yasallaştırılması konusunda olurdu.Bir müzisyen olmasaydı, şu anda "standart Amerikan tarzını yaşayan standart bir Amerikalı olurdu".İki köpeği var: bir Avustralya çoban köpeği ve bir Rottweiler / Labrador kırması.Bir keresinde bir tepeden aşağı karda kayarken tuğla bir duvara kafadan girdi. 47 dikiş atıldı.
Ad:  1.jpg
Gösterim: 608
Boyut:  12.3 KB
Chester, kıyafetleri için bir taşıma setine ihtiyaç duyan tek grup üyesi. Her türlü kıyafetine uyan ayakkabıları var; iç çamaşırları kıyafetleriyle uyumlu olmak zorunda; çorapları ise ayakkabıları ve pantolonuyla uyumlu olmak zorunda. Her şeyi kendine sorun eder.Chester havaalanlarında metal kaş piercingini, bileziklerini vb. çıkarmak zorunda olduğundan bunların tümünü organize etmede kullandığı küçük bir çantası var. Bu takılar her zaman aynı yerinde durmalıdırChester, Anne Rice 'Vampire Chronicles' serisini ve “muhteşem bir kitap” olarak adlandırdığı "Hannibal"i okuyor.Bir tur otobüsündeyken ikinci Tony Hawk skateboard oyunu olan 'Tony Hawk II'nin müptelası olmuş.Chester bir Arizona Cardinals futbol takımı fanı.Phoenix’te geçirilen iyi bir gecenin anlamı dans etmek için Perşembeleri Axis Radius veya Club Rio gibi bir yere gitmek ve 25 cent’lik fıçı biralardan içmek.Chester'ı ortaya koyan an, kariyerinin başlarında show’u bitirmek için kendisinin ve bazı fanlarının üzerine kusmasıdır. Din konusunda “kendine has” düşünceleri vardır.

Ölümü


Chester Bennington 20 Temmuz 2017'de girdiği bunalım sonucu kendisini asarak yaşamına son vermiştir.

BAKINIZ Linkin Park
Son düzenleyen Safi; 21 Temmuz 2017 01:35
Biyografi Konusu: Chester Bennington nereli hayatı kimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
21 Temmuz 2017       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM

Linkin Park'ın Solisti Chester Bennington 41 Yaşında İntihar Etti


Chester Charles Bennington, rock grubu Linkin Park'ın Solisti 41 yaşında öldü.
Sponsorlu Bağlantılar
Los Angeles County Savcısı, yıldızın ölümünü doğruladı - TMZ, Los Angeles'taki Palo Verdes Estates'teki özel bir konutta ölü bulundu bildirdi.
Vücudu bu sabah 9'dan hemen önce keşfedildi. Şarkıcının asılması ve bir çalışan tarafından bulunması düşünülüyor.
Şarkıcının ölüm yıldönümü, yakın arkadaşı Chris Cornell'in - onun Soundgarden öncüsünün mayıs ayında otel odasında asılı olduğu doğum günü geldi.
Ad:  3.jpg
Gösterim: 592
Boyut:  42.6 KB
Şarkıcının on iki yılın karısı Talinda Ann Bennington (eski Bentley) ve altı çocuk - Jamie, 21, Yeşaya, 19, Draven, 15, Tyler Lee, 11 ve Lily ve Lila, 7'den kaldı.
Ad:  chester2.jpg
Gösterim: 419
Boyut:  30.0 KB

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
SİLENTİUM EST AURUM

Benzer Konular

3 Mart 2010 / Misafir Bilim ww
3 Mart 2015 / _AERYU_ Asker ww
5 Aralık 2015 / _AERYU_ Asker ww
6 Ocak 2010 / Alvarez Ocean Edebiyat ww