Arama

Müzik Etkinlikleri - Sayfa 3

Güncelleme: 3 Mayıs 2013 Gösterim: 96.614 Cevap: 155
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #21
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Christmas Balosu

Sponsorlu Bağlantılar
wg191
Erken bir yılbaşı partisine ne dersiniz? Öyle bir parti düşünün ki, yılbaşının trafiği, kalabalığı ve pahalılığı olmasın ama eğlencesi yılbaşını hiç aratmasın. Bu haftasonu gerçekleşecek Christmas Balosu, size bütün bunları sunuyor, üstelik hiç alışık olmadığımız bir tarzda. Tüm bayanların ışıltılı bir şeyler giymesinin şart koşulduğu, baştan çıkarıcı efektler, ışıklar ve şovların yer alacağı ve en önemlisi Noel Baba'ya isteklerinizi yazabileceğiniz bir listenin oluşturulacağı parti bu haftasonu için güzel bir alternatif. Yalnız dikkat edin istek listesi fazla uzamasın.
Ne Zaman: 22 Aralık Cumartesi, 21:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; 30 ytl
Nerede: Dolls Club
Adres: Halaskargazi Cad. No 127/1-b
Harbiye, İstanbul
Tel: (212) 291 3743

Fasl-ı Şahane

wg192
Kasım ayında bizi salsa ile coşturan La Rocca, şimdilerde ise Cumartesi akşamlarımızı Türk Müziği'nin klasik eserleri ile süslüyor. Fasl-ı Şahane adı verilen bu organizasyon haftanın yorgunluğunu atabileceğiniz bir canlı müzik şöleni. Üstelik şahane olan sadece müzik değil. La Rocca'nın ara sıcaklardan, ana yemeklere geniş menü seçenekleri de sizi haftasonu önce yemek yiyecek ardından eğlenecek iki ayrı mekan arama derdinden kurtarıyor.
Ne Zaman: 22 Aralık Cumartesi, 21:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; tam 23 ytl
Nerede: La Rocca
Adres: Büyükdere Cad. Naci Kasım Sk. No:3
Mecidiyeköy, İstanbul
Tel: (212) 211 1100
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
27 Aralık 2007       Mesaj #22
nünü - avatarı
Ziyaretçi
X-Mas Costume Party

Sponsorlu Bağlantılar
wg0
Yılbaşını bir yandan dört gözle bekliyor bir yandan da trafiğini, masrafını, kalabalığını gözünüzde büyütüyorsanız yapılacak en iyi şey soluğu erken bir yılbaşı partisinde almak. Bu haftasonu gerçekleşecek X-Mas Costume Party size doyulmaz eğlenceyi yılbaşının hiçbir yan etkisi olmaksızın sunuyor. Gecede sahne alacak Buzzdolabı adlı grup sürpriz şarkıları, şekilden şekle giren solistleri ve inanılmaz sahne şovu ile coşmayı ve coşturmayı kendine slogan ediniyor. Partiye gitmek için ihtiyacınız olan tek şey eğlenmeye, şaşırmaya ve sürprizlere hazırlıklı olmak.
Ne Zaman: 29.12.2007, 21:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; 15 ytl
Nerede: Studio Live
Adres: Sakızağacı Cad. No: 33/4
Beyoğlu, İstanbul
Tel: (212) 244 7712

The Girl's Party

wg1
Bir de yılbaşını sadece bir gün kutlamak istemeyen, yılbaşı coşkusunu günler önceden yaşamaya başlayanlar var tabii. Ee onlar da bu haftasonunu boş geçirmek istemez. Bu haftayı yılbaşı haftası ilan eden eğlence düşkünlerine önerimiz haftasonu gerçekleşecek Girl's Party'e bir uğramaları. Madonna, Shakira, Beyonce, Hande Yener gibi bayan pop şarkıcıların şarkılarına yer verilecek gecede amaç kurtların dökülmesi olarak belirlenmiş. Bayanların ücretsiz olarak girebileceği gecede çeşitli sürprizler de sizleri bekliyor olacak.
Ne Zaman: 29.12.2007, 22:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; 10 ytl
Nerede: Studio Live Technik
Adres: Sakızağacı Cad. No: 33/4
Beyoğlu, İstanbul
Tel: (212) 244 7712
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
3 Ocak 2008       Mesaj #23
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Eski 45'likler

wg6ocak1
Onların çıktığı zamanda yaşasak da yaşamasak da, 45'lik plakların hepimizin hayatında ayrı bir yeri var. "Ah Nerede Vah Nerede" kimimize apartman topuklu ayakkabıları giydiğimiz gençlik yıllarımızı kimimize ise Tarık Akan'ın Gülşen Bubikoğlu'na "seni seviyorum Zehra" diye bağırdığı 70'lerden kalma filmleri hatırlatır. "Sev Kardeşim" çalmaya başladığı an otobüste montunun düğmelerini Tarık Akan'ın montuna bağlayan Hülya Koçyiğit gözümüzün önüne gelir. Eğer siz de anılarınızı yad etmek ve nostaljik dakikalar yaşamak isterseniz haftasonu eski 45'likler gecesinde bu 45'lik şarkılar eşliğinde doya doya eğlenebilirsiniz. Ee dünyaya geldik bir kere.
Ne Zaman: 04 Ocak Cuma, 22:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; 10 ytl
Nerede: Studio Live Technik
Adres: Sakız Ağacı Caddesi. Büyük Bayram Sk. No:33/4
Beyoğlu, İstanbul
Tel: (212) 244 7712

Yeni Yıl Gala Konseri

wg1
Sanatın kalbi bu yılda İstanbul'da atmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü müzisyenler ve sopranolar yeni yıl gala konseri için Lütfi Kırdar'a geliyor. Sesi ile dünyayı büyüleyen Rus soprano Elena Kononenko ve Moskova Balalayka Dörtlüsü, İstanbul Metropolitan Senfoni Orkestrası eşliğinde orkestranın kendi eserlerini, Rus halk şarkılarını ve Viyana valslerini yorumluyor. Yeni yıl coşkusunu bu haftasonu da yaşamak ve sanata doymak için konser kaçırılmaz bir fırsat.
Ne Zaman: 05 Ocak Cumartesi, 20:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; tam 45 ytl
Nerede: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Bayıldım Caddesi No: 2 Maçka 34357
Beşiktaş, İstanbul
Tel: (212) 296 3055
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #24
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Helldorado

wgocak1
2007'de sayısız dünyaca ünlü grup ve müzisyeni ağırlayan İstanbul'un, 2008'deki ilk konuğu belli oldu. Western filmlerini anımsatan müzikleri, dans etmeden duramayacağınız eğlenceli parçaları ile Helldorado bu haftasonu İstanbul'a gelerek müzikseverler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Drinking Song, Just Like Fire gibi başarılı çalışmalarının yanı sıra grup konserlerinde sergiledikleri başarılı coverları ile tanınıyor. Kendinizi kült bir Tarantino filmindeymişçesine hissetmek ya da kovboy müzikleri ile coşmak isterseniz hemen bir kovboy şapkası edinip soluğu Balans'ta alın.
Ne Zaman: 11 Ocak Cuma, 22:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; tam 25 ytl
Nerede: Balans
Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 22
Beyoğlu, İstanbul
Tel: (212) 251 7020
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
11 Ocak 2008       Mesaj #25
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Cem Özkan Konseri! 31 Ocak’08 - Balans Music & Performance Hall


Rebel Moves grubuyla yaptığı çalışmalarla bilinen ve geçtiğimiz yıl ilk solo albümünü çıkaran Cem Özkan 31 Ocak akşamı Balans sahnesinde.

Cem Özkan’ın müzikle tanışması 1987 yılında aldığı bas gitarıyla başladı. Gitarı eline aldıktan çok kısa bir süre sonra Ömer Ahunbay, Hakan Özer, Tarkan Mumkale ve Mehmet Gencer ile birlikte daha sonra adı China Band olarak değişen Waithing For The China adlı grubu kurdu.

1989 yılında Amerika’ya gitti. Amerika’da yaşadığı yaklaşık 8 yıl içinde çeşitli gruplarda bas gitar çaldı. Bu sırada da Türkiye ile bağlarını tamamen koparmayan Cem Özkan 2000 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Döndükten sonra eski arkadaşları Ömer Ahunbay, Hakan Özer ve Oğuz Kaplangı ile Rebel Moves’u kurarak bas gitarist olarak gruptaki yerini aldı.

2005 yılında Hasan Umut Önder ile kendi stüdyosu Soundcheck’i açtı. Bu sırada Rebel Moves’un ilk albümü piyasadaki yerini aldı.

1996’dan beri yaptığı kendi bestelerini Can Şengün prodüktürlüğünde bir albümde toplamaya karar verdi ve 2006 Şubat itibari ile de kayıtlar başladı. Eğlenceli ama bir o kadar da yorucu bir dönemden sonra albümün kayıtları bitirildi.

Şu sıralarda da Rebel Moves’un ikinci albümünün hazırlığı içinde olan Cem Özkan ilk solo albümünü Eylül 2006’da çıkardı.


-Mekan: Balans Music & Performance Hall / Balo Sk. No: 22 - Beyoğlu - İstanbul
-Tarih: 31.01.2008 Çarşamba
-Saat: 22.00
-Bilet fiyatı: 15,00 YTL


-Not: Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
-No: 18+ Yaş sınırı vardır.
we come one - avatarı
we come one
Ziyaretçi
13 Ocak 2008       Mesaj #26
we come one - avatarı
Ziyaretçi
Anadolu Ateşi
atteC59F
Binlerce yıldır insanoğlunun mesken tuttuğu Anadolu, 3 bin halk dansı figüründe vücut buldu. Efsanelerin Dansı Anadolu Ateşi yoğun istek üzerine yeniden AKM’deAnadolu Ateşi yeni projesi TROYA’yı sahnelemeye hazırlanıyor. Grup yoğun çalışma temposu içinde gelen istek üzerine AKM’de sanatseverlerle buluşacak.
TROYA sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor…
Ülkemizin kültürel zenginliğini tüm dünyaya başarıyla taşıyan Anadolu Ateşi 14 Ocak 2008 Pazartesi günü AKM’de İstanbul’da yeni yılın ilk gösterisini gerçekleştirecek.
Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı Anadolu Ateşi gelen yoğun talep üzerine AKM’de 11 Şubat 2008 tarihinde de 1 gösteri sergileyecek.

Tarih : 14 Ocak / 11 Şubat
Yer : Atatürk Kültür Merkezi
Taksim İstanbul
Tel : 0 212 251 56 00
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
17 Ocak 2008       Mesaj #27
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Şebnem Ferah

wg160
Yıllarca Türkiye'de rock müzik yapılmıyor, iyi rock vokali yok dedik durduk. Sonunda 90'lı yıllarda Şebnem Ferah hayatımıza girdi de müzikseverler rock müziğin kraliçesi kabul ettikleri vokallerine kavuştu. Her albümü olay yaratan, muhteşem sesi ile kendine hayran bırakan Şebnem Ferah, bu haftasonu efsaneleşen canlı performanslarından birini daha sergiliyor. Fırtına, Bu Aşk Fazla Sana gibi kült şarkılarını Ferah'la birlikte söylemek isteyen rock severler bu konseri kaçırmamalı.
Ne Zaman: 19 Ocak Cumartesi, 20:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; 39 ytl
Nerede: Bostancı Gösteri Merkezi
Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark yanı
Bostancı, İstanbul
Tel: (216) 384 7210
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
22 Ocak 2008       Mesaj #28
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Yırtık Uçurtma 25 Ocak Cuma Gecesi Stüdyo Live Sahnesinde!..

1996 yılında müzik yolculuğuna başlayan, başladığı tarihten bugüne kadar iki solo albüm, bir kollektif çalışma ve onlarca sahne performansı sığdıran Yırtık Uçurtma yaklaşık bir buçuk senelik bir aradan sonra tekrar Studio Live sahnesinde sevenlerine harika bir konser ziyafeti çekmeyi planlıyor...

"Anadolurock" tarzının; müzikaliteden yoksun arabesk şarkıcılar, ticari kaygılar ve bilinçsiz yapımcılar tarafından istismar edilmesine ve bu sebeple dinleyicide oluşmuş olan "avam müzik" algısına ve önyargısına karşın hala inatla, özenle "Anadolurock Grubu" sıfatını koruyan ve bu müziğin Türkiye’nin ilk deney müziği olduğunu savunan Yırtık Uçurtma, konserlerinde "Yırtık Uçurtma" ve "İki" adlı albümlerinden sevilen şarkıları ile birlikte geçmişten günümüze Anadolu Rock tarzının en beğenilen ve en kaliteli örneklerini, Cem Karaca, Barış Manço, Ersen, Erkin Koray, Moğollar, Haluk Levent, Kıraç gibi sanatçıların eserlerini de sahne performansına ekliyor.
Yırtık Uçurtma, 25 Ocak Cuma gecesi Studio Live’da gerçekleştireceği performansa tüm Anadolu Rock severleri, tüm müzik severleri ve özellikle bu müziğe karşı önyargısı olan dinleyicileri davet ediyor...

A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
23 Ocak 2008       Mesaj #29
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Feridun Düzağaç "Uykusuza Masallar" tanıtım Gecesi...

6.albümü "Uykusuza Masallar" ile yepyeni şarkılarıyla tekrar karşımızda olan "Feridun Düzağaç", yeni albümünün tanıtım gecesinde müzikseverler ile bir arada olacak...

Mekan: Balans Music & Performance Hall
Tarih:
09 02 2008
Saat: 22:00
Bilet Fiyatı : 30 Ytl

Etkinlikte 18 yaş sınırı olup,belirtilen saat kapı açılış saatidir..

feridunduzagacaf9
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #30
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Nil

wg0
Espirili şarkı sözleri, orijinal tarzı ve kaliteli müziği ile kendine özgü bir hayran kitlesi oluşturan Nil Karaibrahimgil bu haftasonu eğlenmek isteyenlere güzel bir fırsat sunuyor. Konukları ilginç sürprizlerin beklediği gecede Nil, renkli kostümleri ve kıpır kıpır sahne şovu ile sizi eğlenceye doyuracak.
Ne Zaman: 25 Ocak Cuma, 22:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; 29 ytl
Nerede: Ghetto
Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi No:10
Beyoğlu, İstanbul
Tel: (212) 251 7101

Benzer Konular

3 Mart 2016 / djwerrt Sanat
22 Mayıs 2014 / minik misafir Soru-Cevap
11 Eylül 2012 / Daisy-BT Mimarlık
5 Ocak 2015 / underto Taslak Konular