Arama

Müzik Etkinlikleri

Güncelleme: 3 Mayıs 2013 Gösterim: 96.619 Cevap: 155
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Müzikle ilgili tüm etkinlik, konser, vb. haberleri için..

Sponsorlu Bağlantılar
İlk etkinlik haberimiz
...

Phonem By Miller biletleri satışta...
Alternatif ve elektronik müziğin öncü isimlerinin konuk olacağı Phonem By Miller’ın biletleri satışa çıktı.
Miller sponsorluğunda, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ve Kod Müzik işbirliğinde düzenlenen Phonem By Miller’ın biletleri; Emek Sineması İKSV gişesi, Biletix satış noktaları, Biletix İnternet sitesi (www.biletix.com) ve Biletix çağrı merkezi (0216 556 98 00) aracılığıyla alınabilir. Phonem By Miller biletleri İstanbul Kültür Sanat Dostları programı (İKSD) üyelerine indirimli sunuluyor. İKSD üyeliği hakkında ayrıntılı bilgi almak ve üye olmak için tıklayın.

PHONEM BY MILLER 2006
» Mogwai / 28 Ekim Cumartesi 22.00 / Yeni Melek Gösteri Merkezi
» Highfish & Erlend Øye (Dj set) / 2 Kasım Perşembe 23.00 / Bilsar Binası
» The Whitest Boy Alive, Highfish / 3 Kasım Cuma 23.00 / Babylon
» Colder, Konrad Black / 4 Kasım Cumartesi 23.00 / Indigo
» Fennesz / 8 Kasım Çarşamba, 21.30 / Babylon
» Spektrum, Portecho / 10 Kasım Cuma 23.00 / Babylon
» Junior Boys, Justus Köhncke / 11 Kasım Cumartesi, 23.00 / Indigo

28 Ekim Cumartesi 22.00 / Yeni Melek Gösteri Merkezi
Mogwai
Replikas
Kafabindünya
Radyo Eksen Session
10 yılı aşkın bir süredir post-rock sound’unun en başarılı temsilcilerinden biri olan İskoç topluluk Mogwai ilk defa İstanbul’da! Shoegaze ve alternatif rock gibi türleri kendi dinamik, karanlık ama bir o kadar da duygusal tarzları ile birleştiren grup, 1995 yılında kuruldu. Bugüne kadar sekiz albüm yayınlayan topluluk, kendisinden sonra gelen birçok genç topluluğun da ilham kaynağı oldu. Gecenin açılışını ise post-rock sound’u ile Türk müziğini başarıyla kaynaştıran, ülkemizin en önemli alternatif rock gruplarından Replikas ve genç post-rock grubu Kafabindünya yapacak. Konser sonrasında da gece
Radyo Eksen dj’leri ile devam edecek!
22.00 Kafabindünya
23.00 Replikas
00.00 Mogwai
01.30 Radyo Eksen Session

2 Kasım Perşembe 23.00 / Bilsar Binası
Highfish & Erlend Øye (Dj set)
Phonem By Miller kapsamındaki bu özel partide The Whitest Boy Alive’ın vokalisti ve ünlü DJ Kicks serisi DJ’lerinden Erlend Øye ve grup arkadaşı Marcin Oz (Highfish) pikapların başında olacaklar. Sadece davetiye ile girilebilecek bu partiye katılmak için Phonem By Miller kapsamında üç farklı etkinliğe bilet almış olmanız ve Phonem By Miller web sitesinde yakında açılacak olan forma kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Davetiyeler 100 adet ile sınırlıdır.
Highfish & Erlend Øye (Dj set)
Style-ist

3 Kasım Cuma 23.00 / Babylon

The Whitest Boy Alive
Highfish
Kings Of Convenience’ın melankolik sesi, Norveçli ünlü müzisyen Erlend Øye, bu günlerde yeni grubu The Whitest Boy Alive ile bütün Avrupa’yı etkisi altına almış durumda. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk albümleri Dreams, şimdiden yılın en iyi albümü adaylarından. Coşkulu ve ritmik gitarları, funk, disco gibi tarzlara yakın müziği ile grubun konserleri tam anlamıyla bir partiye dönüyor. Konser sonrasında ise Marcin Oz (Highfish) bas gitarını bırakıp DJ kabininde geçecek, sürprizlere hazırlıklı olun!
22.00 Radyo Eksen Session - Gülşah Güray
23.00 The Whitest Boy Alive
00.15 Highfish (Dj Set)

4 Kasım Cumartesi 23.00 / Indigo

Colder
Konrad Black
Fransa’dan son yıllarda çıkan en başarılı gruplardan olan Colder, çiğ gitar sound’u ve güçlü basları ile karanlık ama oldukça hareketli ve insanın kanını kaynatan bir müzik yapıyor. 80’lerden Joy Division, Suicide gibi post-punk grupları kadar Daft Punk, Air gibi modern Fransız dans müziği gruplarını da çağrıştıran bu müziğe kayıtsız kalmak pek kolay değil. Gecenin devamında ise son dönemde Alman minimal techno tarzının en önemli temsilcilerinden ve ünlü Wagon Repair plak şirketinin kurucularından, başarılı dj ve prodüktör Konrad Black pikapların başında olacak.
22.30 Digital Playground (Dj Set)
23.00 Barış Türker (Dj Set)
23.30 Colder
00.30 Konrad Black (Dj Set)
03.00 Barış Türker (Dj Set)

8 Kasım Çarşamba, 21.30 / Babylon

Fennesz
Çağdaş elektronik müziğin en önemli isimlerinden biri olan Fennesz, gitar ve laptop ile yarattığı ses okyanusu ile yeni ve cesur bir müzikal dünya yaratıyor. Avusturyalı sanatçı, Aphex Twin ve Boards Of Canada kadar Beach Boys ve My Bloody Valentine’a varan değişik müzik gruplarının etkilerini taşıyor. Büyüleyici bir elektro-akustik müzik yolculuğuna çıkmaya hazır olun.
21.00 Osman Kaytazoğlu (Dj set)
21.30 Fennesz

10 Kasım Cuma 23.00 / Babylon
Spektrum
Portecho
İlk albümleri Enter The Spektrum’u 2004 yılında yayınlayan Spektrum, R’n’B ve funk ritimleri ile punk ruhunu çarpıcı bir şekilde birleştiren tarzları ve Kinda New, Freakbox gibi hitleriyle tanındı. Yeni albümlerini geçtiğimiz günlerde yayınlayan grubun müziği ESG, Grace Jones ve Missy Elliot gibi isimleri aratmayacak kadar enerjik. Gecenin açılışını ise yakın zamanda çıkardıkları ilk albümleri Undertone ile büyük başarı kazanan elektronika - rock grubu Portecho yapacak.
22.00 Mo-x
22.30 Tufan Demir (Dj Set)
23.00 Portecho
00.30 Spektrum
01.30 Tufan Demir (Dj Set)

11 Kasım Cumartesi, 23.00 / Indigo

Junior Boys
Justus Köhncke
Elektronik müzik dünyasında son günlerin en parlak iki ismi aynı sahnede! İlk albümleri ile Internet ve müzik blog’larının gözdesi olan Junior Boys, geçtiğimiz aylarda Franz Ferdinand’ın plak şirketi Domino tarafından “tekrar keşfedilerek” ikinci albümünü yayınladı. Indie-rock ile minimal techno’nun kesiştiği Junior Boys, bu yılın en başarılı elektronik müzik grubu olma yolunda ilerliyor. Gecenin diğer önemli konuğu da ünlü Alman dj ve prodüktör Justus Köhncke olacak. Başarılı solo albümlerinin yanı sıra Ladytron, Mylo ve Hot Chip gibi isimlere yaptığı remiksler ile de tanınan sanatçı, gecenin ikinci konserini verecek.
22.30 Umut Baş (Dj Set)
23.00 Barış K. (Dj Set)
23.30 Junior Boys
01.00 Justus Köhncke
02.30 Barış K. (Dj Set)


Istanbul Kültür Sanat Vakfı

armadafb - avatarı
armadafb
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #2
armadafb - avatarı
Ziyaretçi
FiNo AttAcK

Sponsorlu Bağlantılar

Fino Attack Tuğçe Yazıcı ve Kaan Türkyılmaz tarafından yaratılmıış bir proje....

Fino Attack'ın amacı dünyadaki müzik değişimine ayak uydurmak ve müziğin geldiği ve geleceği noktaları keşfederek ilerlemek...

Hareketli dansa yönelik yapısı ile dikkatinizi çekeceği kesin...

Müziğin sonu olmadığını, sürekli değişen ve gelişen bir yapısı olduğunu, birçok tarzın birleşip yeni subgenre' ların oluşarak sonsuza kadar gidebileceğini düşünen Fino Attack' ın bütün parçalarında da bu hissediliyor...


NOT: Yazı metni alıntısı BASIN


Electomusic
Circle of Cycle Video

NOT: Eserlerin lisansı tarafımıza aittir
ve herhangi bir problem söz konusu değildir.

http://rapidshare.com/files/8617219/Fino...Video.mpeg.html


Diğer şarkılar için ;

FiNo AttAcK web

www.finoattack.com
evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
7 Temmuz 2007       Mesaj #3
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
LIVE EARTH KONSERLERİ AVUSTRALYA'DA BAŞLADI

kuraklik 10

SYDNEY - Küresel ısınmayla mücadelede bilinçlendirmeyi ve insanları durumun ciddiyetinden haberdar etmeyi amaçlayan Live Earth konserleri, Avustralya yerlilerinden oluşan bir grubun geleneksel dansıyla Sydney'de başladı.
Dünya genelindeki 9 kentte, 150 sanatçı ve grubun katılımıyla aynı gün düzenlenen konserlerin saat farkı nedeniyle ilki olan Sydney ayağında gösteri, vücutları beyaza boyanmış Avustralya yerlilerinin "hoşgeldiniz" mesajıyla başlatıldı.
Daha sonra ABD'nin eski başkan yardımcısı Al Gore'un, küresel ısınmayla mücadeleye katılım çağrısında bulunduğu video görüntüleri oynatıldı. Gore, karbon gazı emisyonunun azaltılmasına yönelik çabalara destek verilmesini istedi ve konsere gelenlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Gore'un açıklamasından sonra müzik ziyafeti, funk grubu Blue King Brown ile başladı.

KONSERLER, TOKYO AYAĞIYLA DEVAM EDİYOR
Live Earth konserleri, Sydney'den sonra Tokyo'da da başladı. Genki Rockets'ın solisti Lumi'nin sanal görüntüsüyle başlayan konserde Lumi, herkesi, küresel ısınmayla mücadeleye davet etti.
Sydney ile Tokyo'da başlayan Live Earth konserleri, Johannesburg, Şanghay, Londra, Hamburg, New Jersey, Washington ve Rio de Janerio'da da yapılacak.
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
8 Temmuz 2007       Mesaj #4
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
inandiginmasallar


13 Temmuz Cuma , İzmir Alsancak Bios , 23:00

14 Temmuz Cumartesi, İstanbul Parkorman, Masstival, saat 16:10\'da
YaKaMoZcuk - avatarı
YaKaMoZcuk
Ziyaretçi
16 Temmuz 2007       Mesaj #5
YaKaMoZcuk - avatarı
Ziyaretçi
Zeytinli`de ÜCRETSİZ Rock Tatili

Merhaba,

Sizi 15-16-17 Temmuz tarihlerinde Edremit Zeytinli'de gerçekleşecek olan Zeytinli Rock Festivali'ne davet ediyoruz. Tüm arkadaşlarınızla katılabileceğiniz, Türkiye'nin önemli rock gruplarının katılacağı ve onlarca etkinliğin gerçekleşeceği, denize sıfır festival alanıyla bir nevi rockseverlerin topluca tatil yapacağı bu organizasyonda sizleri de görmek istiyoruz.



Festival ile ilgili tüm detayları aşağıdan ve internet sitemizden bulabilirsiniz.

Zeytinli Rock Fest 2007



Sorularınız olduğu takdirde cevaplamaya hazırız.



Festivalde görüşmek üzere!



POEM ORGANİZASYON

BİLGİ İÇİN: 0212 245 96 06 ' 0212 245 96 07 ' bilgi@zeytinlirockfest.com



Erdem Genç

Koordinatör

GSM: 0532 637 77 07

MSN: erdemgenc@hotmail.com

M3 Works | Events, Promotion & Visual Communications Design



ÜCRETSİZ Tatile/Rock Festivaline davetlisiniz!



Zeytinli'de Rock Tatili

Edremit - Zeytinli de 15-16-17 Temmuz tarihlerinde Zeytinli Belediyesi ve

Poem Organizasyon işbirliği ile gerçekleşecek Zeytinli Rock Festivali ile Türkiye'nin önemli rock gruplarını ağırlamaya hazırlanıyor.



3 gün sürecek festivalde deniz, plaj, müzik ve alternatif sporlarla dolu, çok renkli aktiviteler iç içe olacak. Üstelik girişler ve kamp alanı ücretsiz'



Türkiye'nin Önemli Rock Grupları Körfezde

Aralarında Moğollar, Bulutsuzluk Özlemi, Kesmeşeker, Pilli Bebek, Işığın Yansıması Barış Akarsu ve Almanya'dan Kitty Solaris gibi gruplarında bulunduğu toplam 17 Rock grubu Temmuz ayının en güzel günlerinde büyük bir hızla festival alanına dönüştürülen Zeytinli Altınkum plajında müzik tutkunlarıyla buluşacak. Festivale katılan grupların tam listesi şöyle;



Moğollar
Bulutsuzluk Özlemi
Kargo
Kesmeşeker
Işığın Yansıması
Solaris ' Almanya
Barış Akarsu
Zardanadam
Pilli Bebek
Pin Up
Karakedi
Yolgezer
Deli
Catafalque
Çamur
Repertuar Dogs


24saat x3gün= 72 Saat Eğlence, Müzik ve Plaj

Tırmanma duvarı, paint ball, insan langırtı, trambolin, salto, rodeo, su sporları, plaj voleybolu ve daha bir çok gündüz aktivitesi festivale katılan tüm misafirlere eğlenceli saatler yaşatacak. Güneşin, Zeytinli' ye özgü hafif bir rüzgarla etkisini hissettirdiği anda bölgenin en güzel kumuna sahip plajından berrak Ege sularına girilebilecek. Kamp alanındaki dostluklar sabahlara kadar sürecek bir sohbet ortamını açacak.

Kamp Alanı düzenleme ve koordinasyonu ; kampçılık ve dağcılık çalışmaları ile Türkiye'nin en önemli doğa ve sporları kurumlarından olan ADRENALİN tarafından yapılacaktır.

Ayrıca festivale çeşitli sivil toplum kurumlarının da katılımı da gerçekleşecek.



İnşaatı Hızla Süren Festival Alanı ;


Yaklaşık 50 bin metrekare alan üzerine inşaat edilen festival alanı gerek altyapısı gerek çarşı-pazarı ile büyük bir tatil köyü gibi olacak. Festival alanı içerisinde yiyecek-içecekten sağlık ocağına, hediyelik eşyadan plaj malzemelerine kadar ihtiyacı duyulacak bir çok şey çarşı-pazar bölümünde yer alacak. Özel bir şekilde güvenliği sağlanacak alanda müzik ve eğlencenin dışında hiçbir şey yaşanmayacak.



BİLGİ İÇİN: 0212 245 96 06 ' 0212 245 96 07 ' bilgi@zeytinlirockfest.com



NASIL ULAŞILIR?

KARAYOLU

Zeytinli'ye İstanbul'dan Bursa-Balıkesir-Havran-Edremit üzerinden gidebileceğiniz gibi, Tekirdağ-Çanakkale yolunu da tercih edebilirsiniz. Bu yol manzarası güzel trafiği az ve 450 kilometre.


Denizyolu

İstanbul-kınalı arası otoyolu kullananlar Tekirdağ'dan Keşan'a sonra da Gelibolu'ya gelecekler. Buradan Lapseki'ye veya Eceabat'tan Çanakkale'ye karşıya geçmek için Feribotlar saat başı kalkıyor. Truva'dan, Edremit Körfezi'ne inerken Zeytinli sizi karşılıyor.


Otobüs

Aynı yolu otobüsle almak isteyenler Pamukkale, Uludağ, Kamil Koç, Akçay veya Metro Turizm'in seferleriyle gelebilirler. Zeytinli'den Edremit'e Assos'a sefer yapan minibüsler var.


1. Ulaşım : İstanbul - Bursa - Balıkesir - Edremit - Zeytinli

2. Ulaşım : İstanbul - Keşan - Gelibolu - Çanakkale - Zeytinli

3. Ulaşım : İstanbul - (Feribotla) Bandırma - Balıkesir - Edremit - Zeytinli

Yenikapı Feribot İskelesi EMİNÖNÜ : Tel:+90 (212) 517 96 96
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
28 Eylül 2007       Mesaj #6
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 ALBERT LONG HALL SONBAHAR KONSERLERİ

Şarkılarla Danslarla Uçarçasına
Danslar ve şarkılar tarihin en eski müzik etkinlikleridir. İlk çalgı insanoğlunun sesini keşfetmesidir. İnsanın şarkı söyleyebilmesi, böylece çevresiyle ilişki kurması ve sesini daha da yüceltmek için ilk üflemeli çalgıları yaratması, hep birbirine bağlıdır. Dans ise yine insanın tarihi kadar eskidir. Eğer örenlerdeki kabartmalar olmasaydı, biz binlerce yıl önce insanoğlunun çalgı çalıp dans ettiğini bilmeyecektik. Dans eden insan figürleri bize eski çalğlarda müziğin varlığına tanıklık ederler.
2007 Sonbahar konserlerimizde şarkılarla, danslarla uçarcasına coşkulu dakikalar yaşayacağız. The Lord of the Armada adlı programında İngiliz topluluk Charivari Agreable, danslarıyla ve şarkılarıyla İspanyol Saraylarının 17. ve 18.yüzyıllardaki görkemini getirecek. Schubert’in dantel işlemeli şarkı demeti “Güzel Değirmenci Kız”, ünlü Alman bariton Peter Schöne’nin sesinde çınlayacak. Yeni yıl konserimizde şarkılarıyla ve danslarıyla BANDONEON gurubu tarih boyu tango coşkusunu sunacak. Bu yıl dünyanın dört bir yanından gelecek yabancı sanatçıları ağırlıyoruz. Şimdiden herbirinin internet sitesinde Boğaziçi konseri yer almış durumda. Bu çok-uluslu konser serimizde, “Les Archets de Paris” grubundaki Fransızlar, “Charivari Agreable” topluluğundaki İngilizler, Atinalı oboist ve Türkiye doğumlu Yunan piyanist; Varşovalı piyano üçlüsü, Aurata Quintet’in içindeki Japon, Çin ve Mısırlı üyeler; Schubert’in lied demetindeki Alman ve Ekvatorlu sanatçılar; Bandoneon grubundaki Avusturya, Kazakistan, Arjantin, Venezuela, Tayvan, Uruguay, Romanya, Macar ve Kolombiyalı sanatçılar ve komşu kültürler konserinde bir Azeri piyanist yer alıyor.
Programımızın Türk solistleri ise, yılların deneyimini biriktirmiş, Paris’te yaşayan ünlü piyanistimiz Verda Erman; nice önemli sanatçıyla işbirliği yapmış arpist Şirin Pancaroğlu; son yıllarda dünya birincilikleri kazanarak adını duyuran flütçü Elif Yurdakul, ARD birincisi piyanist Özgür Aydın, çeşitli ödüllerin sahibi çellist Ozan Tunca ve Viyana Müzik üniversitesi’nin Orkestrasyon bölümü başkanı, aynı zamanda bandoneon ustası, besteci Ertuğrul Sevsay.
Boğaziçi Üniversitesi konserlerinin özel projesi olarak bu yıl iki yabancı topluluğa iki Türk bestecisi yorumlaması öngörüldü. Böylece yurt dışındaki dağarcığa Türk bestecilerini katmakla kıvanç duyuyoruz. “Les Archets de Paris”, Ali Darmar’ın Metamorfoz’unu: “Polonya Piyano Üçlüsü” ise İlhan Baran’ın Dönüşümleri’ini seslendirecekler.
2007 Sonbahar konserlerinin tüm müzikseverler için uçarcasına coşkulu geçmesi dileğiyle,
Evin İlyasoğlu
Boğaziçi Üniversitesi
Klasik Müzik Koordinatörü
www.evinilyasoglu.com

2007 SONBAHAR ALBERT LONG HALL KLASİK MÜZİK KONSERLERİ DANSLARLA ŞARKILARLA COŞARSACINA

10 Ekim-Fransa’dan “Les Archets de Paris “
Fransanın en ünlü topluluklarından Les Archets, ilk kez Türkiye’ye geliyor, Programında “Zenci Mozart” olarak bilinen Saint George’dan başlayarak Fransız bestecileri ve Türk bestecisi Ali Darmar da yer alıyor: Saint George (Mozart Noir): Simphonie;Saint George: Keman Konçertosu; Jean Marie Leclair: Keman Konçertosu; Massenet: Méditation de Thaïs; Fauré: Pavane; Ali Darmar: Metamorfoz.

17 Ekim- The Lord of the Armada-İspanyol Saraylarında
İngiliz topluluk Charivari Agréable, The Lord of the Armada başlıklı programlarında İspanyol Sarayından Felipe II den Felipe V’e kadar geçen Barok dönemin şarkılarını ve danslarını özgün biçemleri, özgün çalgılarıyla sunarken canlı İspanyol renkleriyle tablolar çizecekler.

24 Ekim- Çello ve Piyanonun Tınısında Komşu Kültürler
Ozan Tunca (çello) ve Zöhrap Adıgüzelzade (piyano), Türk, Azeri ve Rus bestecilerini çello ve piyanonun renkleriyle ve dinletiyi görsellikle besleyerek sunacaklar. İnce, Ğlazunov, Saygun, Amirov, Karayev ve Rachmaninof’un görkemli müziği, ekrana yansıyan görüntülerle ve anlatımla yeni boyutlar kazanacak.

7 Kasım- Atina’dan Obua ve Piyano İkilisi
Evangelos Hristopulos (obua) ve Natalia Mihailidou (piyano): Atina Senfoni Orkestrası’nın ünlü oboisti Hristopulos ile Paris’teki Ecole Normale de Music profesörlerinden piyanist Mihailidou, Mozart, Chopin, Albeniz, Granados, Schumann Ravel ve Boucher’dan rengarenk bir dağarcık sunacaklar.

14 Kasım- Varşova’dan Piyano Üçlüsü
Ewa Skardowska-Kiljan (piyano), Adam Zarzycki (keman), Piotr Hausenplas (çello), Polonyalı üç seçkin sanatçı, Panufnik, Ilhan Baran ve Chopin’in piyanolu trio için yazılmış romantik ve neo-romantik yapıtlarındaki zarif yolculuklarını bizlerle paylaşacaklar.

21 Kasım-Arp ve Flütün Söyleşisi
Şirin Pancaroğlu (arp)ve Elif Yurdakul (flüt) Ünlü arpçimiz Şirin Pancaroğlu ile son yıllarda uluslararası birinciliklerin sahibi olan flütçümüz Elif Yurdakul, 20.yüzyıl başındaki renkleri otantik çalgılarıyla sunarken, Rota, Debussy, Ravi Shankar, Damase ve Piazzolla’yı yeni bir coşkuyla ulaştıracaklar.

28 Kasım- Aurata Quintet (ARD birincileri)
Alman Radyo-Televizyon Kurumu (ARD)'nin müzik yarışmalarını değişik yıllarda kazanan değişik ülkelerden üstün yetenekler: Özgür Aydın (piyano), Keisuke Okazaki (keman), Naoko Shimizu (viyola), Jing Zhao (cello), Nabil Shehata (kontrbas), Brahms-Piyanolu Kuvartet ve Schubert-Alabalık Kenteti, gibi müzik tarihinin en alımlı piyanolu oda müziği yapıtlarını seslendirecekler.

5 Aralık- Güzel Değirmenci Kız
Alman lirik bariton Peter Schöne ve Ekvatorlu piyanist Boris Cepeda, Schubert’in güzelim lied demeti Schöne Müllerin (Güzel Değirmenci Kız) liedlerini dramatik ve şiirsel yorumlarıyla sunacaklar. Şiirle müziğin Schubert tılsımındaki buluşmasını izleyeceğiz.

12 Aralık- Verda Erman ve Piyanoda Fantaziler
Paris’te yaşayan ünlü piyanistimiz Verda Erman, Mozart, Beethoven, Schubert, Chopin ve Liszt‘in fantazi biçimindeki yapıtlarından örülmüş bir resital sunuyor. Olağanüstü tekniğini ve derin imge gücünü piyanonun baş yapıtlarıyla birleştirerek..

26 Aralık- BAND-O-NEON : Danslarla Şarkılarla Tarihboyu Tangolar
Çalışmalarını Viyana Müzik Üniversitesinde sürdüren müzikbilimcimiz Dr.Ertugrul Sevsay’in kurduğu topluluk, 10 ayrı ülkenin sanatçısını içeriyor. 1880’den bu yana tüm tangoları (Türkler dahil) şarkı ve danslarıyla özgün formunda seslendiriyorlar.
cctwins - avatarı
cctwins
Ziyaretçi
9 Ekim 2007       Mesaj #7
cctwins - avatarı
Ziyaretçi
bmp olimpia clup

12 Ekim cuma

Johan Gielen
Eray Gee

doors open : 22:00

kapı: 30 ytl
bilşetix: 25 ytl

istiklal cad. acara sok. mısır apt. no:2 taksim/galatasaray
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Ekim 2007       Mesaj #8
nünü - avatarı
Ziyaretçi
70'lerden Günümüze Türkçe Pop Parti

wg11ek1
" Benim Gönlüm Sarhoştur", "Yıldızların Altında" demeye, "Öyle Sarhoş Olsamki" demeye yada "Bim Bam Bom" diyerek Aranjman yıllarını hatırlamaya,"Ateşini Yolla Bana" şarkısıyla yeni jenerasyon pop parçalarını dinlemeye veya "Seveceğim ,Gezeceğim" diyerekten "Şinanayda Yavrum Hopa Şinanay" la eğlenmeye varım diyorsanız bu party tam size göre!
Ne Zaman: 12 Ekim Cuma, 21:30
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; 17 ytl
Nerede: Studio Live
Adres: Sakızağacı Cad. Büyük Bayram Sokak No:1 Kat:3
Beyoğlu, İstanbul
Tel: (212) 244 0030


Nev

wg11ek2
Üçüncü stüdyo albümü "Işığım ve Gölgem"i çıkaran Nev, 13 Ekim'de Balans sahnesine çıkıyor. Kendine özgü vokal tekniği, farklı ve yenilikçi tavrı ile Türk Rock müziğinde yer edinen Nev, yeni albümünü şöyle anlatıyor: "İstedim ki deniz gibi olsun. Hem sığ hem derin olsun. Sanmayın başkadır niyetim, sadece kucaklamak istedim."
Ne Zaman: 13 Ekim Cumartesi, 22:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; 28.50 ytl
Nerede: Balans
Adres: Balo Sok.No:22
Beyoğlu, İstanbul
Tel: (212) 251 7020
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
14 Ekim 2007       Mesaj #9
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Pinhani

Konserler:

16 Ekim , İstanbul , Sabancı Üniversitesi(biletler tükendi)
31 Ekim , Sakarya , Sakarya Üniversitesi

9 Kasım , İzmir , Bornova Ooze Venue
13 Kasım , Samsun , Atatürk Kültür Merkezi , saat 19:00
16 Kasım , Ankara , Saklıkent
20 Kasım , Kayseri , Özel İdare Kültür Merkezi,saat 19:00
21 Kasım , Sivas , Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi , saat 19:00
22 Kasım , Elazığ , Fırat Üniversitesi AKM , saat 19:00
23 Kasım , Malatya , İnönü Üniversitesi Çardak Cafe , saat 19:00
24 Kasım , Erzurum , Halk Eğitim Merkezi , saat 19:00
29 Kasım , İstanbul , Beyoğlu Balans
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Ekim 2007       Mesaj #10
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Müzikaldeki Hayalet

wg18ekim3
New York'ta eski bir opera binasından dönüştürülmüş dar bütçeli bir tiyatro. Hayalleri büyük ama bütçesi çok küçük üç genç tiyatrocu tiyatro yapacak parayı toparlamak için bir süreliğine tiyatroda konserler düzenliyorlar. Konunun devamını izleyip kendiniz öğrenin.
Ne Zaman: 18 Ekim Perşembe, 21:00 - 17 Kasım Cumartesi, 21:00
Ne Kadar: Biletix 'ten, kişi başı; tam 34 ytl, öğrenci:29 ytl
Nerede: Şişli Belediyesi Kültür Merkezi
Adres: Kadırgalar Cad. Demokrasi Parkı Karşısı
Harbiye, İstanbul
Tel: (212) 248 1069

Benzer Konular

3 Mart 2016 / djwerrt Sanat
22 Mayıs 2014 / minik misafir Soru-Cevap
11 Eylül 2012 / Daisy-BT Mimarlık
5 Ocak 2015 / underto Taslak Konular