Arama

Def Jam Fight For NY: Takeover (Sony PSP)

Güncelleme: 24 Şubat 2007 Gösterim: 8.203 Cevap: 0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Def Jam Fight For NY: Takeover (Sony PSP)

Sponsorlu Bağlantılar
defjamfightfornythetakeover

Uzun bir isme sahip olan Def Jam: Fight For NY: Takeover (DJT), 2004 yılında PS2 ve Xbox’a çıkan yapımın biraz daha iyileştirilmiş versiyonu sayılabilir. Yine istersek bir çete elebaşını polisin elinden kurtaran, Dej Jam savaşlarına yeni başlayan bir çaylak olarak, dövüştükçe kademe kademe yükseleceğimiz hikâye modunu oynayabiliyoruz. Hatta istersek de Snoop Dogg, Busta Rhymes, Method Man gibi hip hop dünyasının ünlü isimleriyle arena dövüşleri yapabiliyoruz. Mekânlar yine bir sokak arası, inşaat alanı, otopark veya köhne bir bar gibi kavga etmeye uygun yerlerden oluşuyor. Dövüşçülerimiz kendi tarzlarına ve konuşma şekillerine sahip, ancak PS2’deki dövüş öncesi animasyonları ve birçok video, PSP’ye uyarlanırken kısılmış gibi görünüyor. Orijinal Def Jam’de kavga başlamadan önce birbirine laf atan dövüşçüleri, kendi seslerinden el kol hareketleri eşliğinde izlerdik.

DJT’de ise sadece yazı olarak okuma şansımız var. Yine de bu grafiklerin veya seslerin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Aksine, Def Jam serilerinin en göze çarpan iki unsuru olan kaliteli görselleri ve harika sesleri DJT’de de bizimle. Hayli gerçekçi görünen karakter modellemeleri ve arka plan efektleri sizi havaya sokarken, oyunda da var olan şarkıcıların en güzel hip hop parçaları, iyice coşmanızı sağlayacak.

defjamfightny 003


Hikâye moduna dönecek olursak, sıfırdan bir karakter yapıp O.G.’nin tayfasına katılarak Doğu Yakası, Batı Yakası ve Güneyliler arasındaki savaşta onurunuz için savaşıp yükselmeye çalışıyorsunuz. Bu sırada dövüşlerden sonra kazandıklarınızla hem yeteneklerinizi geliştirip hem de şehirdeki mağazalardan kıyafetler, mücevher takılar ve aksesuarlar satın alabiliyorsunuz. Ayrıca dövme yaptırma ve berbere uğrayıp saç şeklinizi değiştirme olanağınız da var. Daha önceki oyunları oynayanlar bilir, bilmeyenler içinse belirtelim; Hikâye modu inanılmaz bağlayıcı, şöyle bir göz atmak için başladığınızda bile 3 saat oynayıp gözleriniz yorulmadan bırakamıyorsunuz. Kontrollere alışmak ilk başta zor gibi görünse de, birkaç kez dayak yedikten sonra neyi nasıl yapmanız gerektiğini anlıyorsunuz.
Uzun bir senaryo süresine ve mükemmel bir beatbox’a sahip olan yapım, tüm güreş, dövüş ve hip hop severlere keyifli zaman geçirtecektir.

def jam nyc takeover ss1
def jam nyc takeover ss5

psp0643424




Benzer Konular

14 Kasım 2012 / DrAm3vLH Oyunlar
21 Şubat 2007 / MaKaLeLe Oyunlar
2 Mart 2007 / MaKaLeLe Oyunlar
25 Mart 2007 / MaKaLeLe Oyunlar