Arama

Battlefield: Bad Company

Güncelleme: 10 Mayıs 2009 Gösterim: 1.625 Cevap: 0
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2009       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Battlefield Bad Company
coverbbc
Sponsorlu Bağlantılar

Battlefield: Bad Company (kısaca BFBC) Digital Illusions CE tarafından piyasaya sürülmüş Birinci Şahıs Nişancı türündeki oyundur. İlk zamanlar Xbox 360 ve PS3, için çıkacak oyun, gelecek nesil konsollar içir ilk geliştirilen bir savaş oyunudur. Gerekli uyarlamalar yapıldıktan sonra ise PC ve Playstation versiyonu çıkarılması düşünülen oyunun çıkış tarihi 2008 Nisan ayında başlayıp 2009'un Mart ayında bitecek 2009 mali yılına erteleniyor

Özellikler

Yok edilebilen çevreler Oyunumuzda bulunan binaların %90'ına hasar verilebilecek. Nişancı tüfeği ile binaların köşelerine ateş edildiğinde dahi ateş edilen kısımlarda ufak hasarlar oluşacak. Tanklarla binaların duvarları yıkılabilecek. El bombası atarlarla binalarda delik açılabilecek.

Demo


Oyunun Demosu 5 Haziran'dan itibaren Xbox360 için Xbox Marketplace, PS3 içinse Playstation store'dan indirilme imkânı verecek.

Diğerlerinden farklılığı

Bu oyunda diğer Battlefield'larda olmayan yeni bir şey eklenecek. Önceki oyunlarda Tek oyunculu'da hikâye bölümü yoktu ama Bad Company'de bu olasılık olacak.

Gruplar
Battlefield 2142'den de bilindiği gibi bu oyunda da küçük gruplar oluşturulabilecek ayrıca küçük gruplar yerine daha büyük olan büyük gruplar olan Batllaion'lar olcak. Tek değişiklik yeni silahlarla da kurabilinmekte.

Kaynak

Önemli Not: Konu Bilgilendirme Amaçlıdır Sitemizde Kesinlikle Crack, Warez, Serial, Download... Bulunmaz!..
Bakınız: Forum Kuralları


Benzer Konular

27 Aralık 2015 / SUNU Cevaplanmış
15 Ekim 2014 / Intersect Müzik tr
25 Temmuz 2012 / RuffRyders Oyunlar