Arama

Modern Warfare 2

Güncelleme: 29 Ocak 2010 Gösterim: 2.555 Cevap: 3
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Modern Warfare 2 - Reveal Trailer

Sponsorlu Bağlantılar
[game]49656[/game]

Platformlar: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Çıkış Tarihi: Kasım 10, 2009


DeathBringer - avatarı
DeathBringer
Ziyaretçi
27 Kasım 2009       Mesaj #2
DeathBringer - avatarı
Ziyaretçi
29 Ekim 2003'te ilk Call of Duty oyunu piyasaya sürülmüştü. 30 Ekim tarihinde ise Activision, Infinity Ward'un %70'ini satın aldığını duyurmuş ve yayıncı firmanın desteğiyle birlikte çok daha iyi işlere imza atılacağının temennisinde bulunulmuştu. Michael Giacchino'nun müzikleriyle destansı bir hâl alan yapım, Rusya'nın soğuk topraklarından Almanya'nın kalbine kadar uzanan heyecanlı mücadeleleri monitörlerimize taşımıştı. Peşi sıra gelen WW2 oyunlarının ardından 10 Kasım 2007 tarihinde çıkan Modern Warfare ise, seride yeni bir sayfa açmış ve CoD isminin hiç olmadığı kadar popüler olmasını sağlamıştı. İlk oyundan beridir bitmek bilmeyen heyecanlı çatışmalar, farklı cepheler ve olayların farklı insanların gözüyle oyunculara aktarılması, bir film izlermişçesine bizi Modern Warfare 2'ye kadar sürükledi.

Sponsorlu Bağlantılar

mw2orta1

Modern Warfare 2, ilk oyunun finalinin 5 yıl sonrasında gelişen olayları konu alıyor. Bu kez sahnede Makarov var. Öldürülen Zakhaev'in yerini alan Makarov, aslında Avrupa'da çeşitli terör saldırıları düzenleyerek ismini duyurmuş bir kişi. Rusya, artık aşırı milliyetçilerin kontrolü altındadır ve baştaki isim de Makarov'dur. Yıllar önce öldürülen Zakhaev, unutulmaz ve şehit olarak gösterilir. Bu konu hakkında halk da kışkırtılır ve Makarov'un gücü giderek artar. Böylece olaylar, Amerika'nın Ruslar tarafından işgal edilmesine kadar uzar. Fakat şu bir gerçektir ki Makarov'un tek destekçileri Rus halkı değildir.

Yapıma adım atar atmaz bir uyarı ibaresiyle karşılaşıyoruz. Oynamaktan rahatsız olabileceğimiz bölümlere dair uyarı alıp-almama istediğimiz soruluyor. Bu aşamayı geçtikten sonra artık modern savaş sanatına adım atıyoruz. Makarov'un takımına sızmış bir CIA ajanı, onu takip eden Amerikan ve İngiliz birlikleri, oyun boyunca gezeceğimiz Rio de Janeiro, Washington, Kazakistan, Afganistan ve Moskova gibi mekânlar, Modern Warfare 2'nin hikâye kurgusunun ne kadar muhteşem olduğunun küçük bir göstergesi. Amerikan donanmasına mensup General Shepherd’ın verdiği ilk direktifle yola koyuluyoruz, fakat aslında her şeyin göründüğü gibi olmadığını anlamak uzun sürmüyor. Tüm detaylar, siz senaryo modunu oynamaya başlayınca birer birer önünüze seriliyor. Kısa, ama keyifli bir eğitim bölümünün ardından aksiyon hemen başlıyor ve oyun sonuna kadar hiç bitmiyor...


Yapımda İngiliz ve Amerikan birliklerine mensup askerleri kontrol ediyoruz. Bunların arasında, Soap MacTavish ve Ghost da var. Her birinin gözünden farklı cepheleri, ama aynı heyecanı yaşıyoruz. Bu birliklere takviye olarak Rus kuvvetlerini de dahil edelim. Süper güç olarak tabir edilen Amerika’nın bir oyunda bu denli zor durumda bırakıldığını hatırlamıyorum. Rusya’nın Amerika’yı işgal etmesinin ardından Washington’a adım atması ve bölgeye gönderilen takviye kuvvetlerle başlatılan savaş, inanılmaz duygular yaşamama sebebiyet verdi. Yoğun patlamalar sonucunda karanlık gökyüzünün kızıla bürünmesi, bulutlara ulaşmak için çabalayan kurşunlar, paraşütlerle atlayış yapan askerler, yıkık binalar ve dahası öyle bir tasvir edilmiş ki, Infinity Ward’u ayakta alkışlıyorum.

orta4orta2

Bu esnada farklı birliklerin yürüttüğü Kazakistan ve Rio De Jenario operasyonları da savaşın etkilerinin tüm dünyada yaşandığını bir kanıtı. Kendinizi kimi zaman helikopter üzerinde, kimi zaman Hummer kullanırken, kimi zaman ise bir bot aracılığıyla takip sahnesinde buluyorsunuz. Her taraftan yağan kurşunlar, vurulan askerlerin çığlıkları ve şiddetli patlamalar, sizin bir an olsun bile duraksamanıza izin vermiyor. Çaresiz kaldığınızda kaçmak, kaçabilmek için doğru yolu bulmak zorundasınız. Oyunun animasyon motoru sayesinde tüm bu atraksiyonlar, kaliteli bir şekilde gözler önüne serilmiş.

Oyunun Fragmanı :
http://www.gametrailers.com/video/reveal-trailer-modern-warfare/49655

Not : Alıntıdır...
DeathBringer - avatarı
DeathBringer
Ziyaretçi
27 Kasım 2009       Mesaj #3
DeathBringer - avatarı
Ziyaretçi
Not:Win7 kullanıcılarının çoğunda oyunun son bölümünde(steam üzerinden alınanda) directx hatası vermektedir.Şayet ben online oynamak için steam üzerinden şatın almıştım ve başıma geldi.İnternettede bir sürü konu var bununla ilgili.
butcherbill - avatarı
butcherbill
Ziyaretçi
29 Ocak 2010       Mesaj #4
butcherbill - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

modern warfare 2 directx hatasi


arkadaşlar eğer ekran kartınızın yazılım güncellemesini yaparsanız düzeliyor ben öyle yaptın sorun gitti.bunun için de ekran kartınızın markasının sitesinden en son driver ı indirin ve kurun.sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.

Benzer Konular

22 Ekim 2015 / recruit87 Müzik ww
17 Haziran 2009 / swimmer_tr Spor
1 Mart 2009 / ThinkerBeLL Mimarlık
2 Eylül 2009 / ThinkerBeLL Turizm
4 Ocak 2012 / sametaslancan Oyunlar