Arama

Secret Battle Web Tabanlı Strateji Oyunu

Güncelleme: 19 Temmuz 2013 Gösterim: 4.204 Cevap: 1
xmasterfx - avatarı
xmasterfx
Ziyaretçi
28 Temmuz 2010       Mesaj #1
xmasterfx - avatarı
Ziyaretçi
Web tabanlı strateji oyunu Secret Battle, Secret Battle oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Secret Battle (Türk Yapımı)
Nisan 2008'de yapımına başlanan ve 28 Temmuz 2010 tarihi itibari ile Open Beta yüzünü oyun severlere gösteren Secret Battle oyununun 2 boyutlu ve web tabanlı olmasının yanısıra, Türk oyun geliştiricileri tarafından yapılmış olması değerine değer katıyor. Oyunun yapımcıları, Secret Battle'ın Türk yapımı olduğunu ve ana dili Türkçe olarak hizmet vereceğini, bunun yanı sıra dünya çapında da ingilizce global dil seçeneği ile de hizmet vereceğini söylüyor.

Özellikler
Bir Hero oluşturarak başladığınız Secret Battle maceranızda, sizlere level aldıkça gelecek askerleriniz ve kaynaklarınızı elde etmeniz için bir şehir haritası eşlik ediyor.Bunların yanı sıra item upgrade, binaların yerlerini değiştirme, item satışları, pazar alanı ve market sistemi, dünya haritasında ayrı bir şehir oluşturma, Klan sistemi v.b gibi birçok özellik bulunmakla birlikte, oyunun yardımcı klavuzları ve genel bilgileri oyunun resmi forumunda anlatılmış. Bu online web tabanlı strateji oyunu, Türk oyun dünyasına değer katacağa benziyor.

Son düzenleyen nötrino; 19 Temmuz 2013 11:25 Sebep: Mesaj düzeni!
ttnesx - avatarı
ttnesx
Ziyaretçi
27 Eylül 2010       Mesaj #2
ttnesx - avatarı
Ziyaretçi
Ortalama 15 gundur oynuyorum, nerde reklamını gorsem altına bu yorumu yapacağım. Kesinlikle gerek yönetim olarak gerekse oyun olarak çok kaliteli ve anlayışlılar. Çok iyi yere geleceğinden emin olduğum bir oyun, gerek görsel gerek stratejisi fazlasıyla doyuruyor insanı. Yapımcılarını bir kez daha tebrik ediyorum..
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

27 Ekim 2014 / Ronin Oyunlar
14 Nisan 2009 / ThinkerBeLL Sanat