Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı hotfilenden 30 dakikaya 1 indirebiliyoz oda dakikamızı alıyo başka bi yüklem proğramı yapsanız seviniriz
Onun için zamanım yok ama Hotfile'den kolayca indirebilirsin.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı herşeyi tamamiyle yaptım bazı yerlerinde hata verdi oyuna girdim oyun içi yüklemeden sonra siyah ekran ve imleç geliyo öylece kalıyor oyun yardım lütfen
Sanny Builder yükledin mi ?
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı yardım et herşeyi yaptın dediğin herşeyi tamamıyla uyguladım şu player gta3 ve diğer dosyayı atarken hata veriyo ve oyunun içinde de oyun içi yüklemeden sonra hata veriyo
Sprak ile düzgün bir şekilde dosyaları attı isen vede Sanny Builder yüklü ise kolayca oyunu açacak ve oynıyacaksın.
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı Sanırım modu senden başka kurabilen olmamış. Videolu anlatım yapman şart gibi yoksa konuyu kapamak en mantıklısı olucak.
Videolu anlatım yapmak için zamanım pek yok o yüzden internetten Spark ile oyuna dosyaları aktarmayı filan araştırabilirler bunun için bir sürü anlatım ve video var vede "Beni OKU !!!"da kolayca anlaşılır bir şekilde yazmışım arkadaşların sorunu "Beni OKU !!!"yu tam okumamakta not filan yazılı hiç okuyan yok.