Arama

Psikoloji ve PDR Bölümü Hakkında Soru ve Cevaplar - Sayfa 42

Güncelleme: 26 Kasım 2016 Gösterim: 416.770 Cevap: 520
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2012       Mesaj #411
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dibs adlı kullanıcıdan alıntı

Bişey sormak istiyorum ben de.
Ben çocuk psikiyatristi olmak istiyorum. Yani psikolog olmak istiyorum ama çocuk psikoloğu. Danışman olmak istemiyorum. Sizin dediğiniz şeyler, okul kaygısı, sınav korkusu vs böyle konularda danışmanlık yapmak istemiyorum. Bildiğin psikologluk yapmak istiyorum. Bi de kendi özel kliniğimi açmak istiyorum. Ama sadece çocuk psikoloğu olmak istiyorum . Ben şimdi hangi bölümü okumalıyım?

Psikolog ve psikiyatrist farklı ünvanlar... Türkçe'ye hakimiyet ve bir konu hakkında yüzeysel de olsa ''bilgi'' sahibi olmadan, ikisi de çook zor.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2012       Mesaj #412
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hastanede çalışabilmek için en az klinik psikoloji yüksek lisansı yapılması gerekiyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2012       Mesaj #413
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben sözel mezunuyum psikoloji istiyorum lys3 lys4 gircem matematik yapmam gerekiyormu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2012       Mesaj #414
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lise 1 deyim ve eşit ağırlığı seçtim acaba ben okulu bitirene kadar pdr bölümünde yığılma olur mu?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2012       Mesaj #415
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba
Ben lise 3 öğrencisiyim TM bölümü sayılıyorum psikoloji bölümü istiyorum puanlar hakkında bilgim var ama bu puanı TM 3 den yapabilmem için derslere göre yapmam gereken netler hakkında tahmini bir şeyler yazabilir misiniz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2012       Mesaj #416
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
psikoloji veya pdr okumak istiyorsan eğer ygs'de Türkçe, lys'de edebiyat ve coğrafya bölümlerinin yüksek olması gerekir. matematik ve geometriyi de yüksek yapman önemli tabii.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2012       Mesaj #417
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meraba ben lise son öğrencisiyim kıbrısta pdr bölümüne gidecem bana yardım edermisiniz bilgi için
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2012       Mesaj #418
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben lise4 öğrencisiyim. Şu an sınava hazırlanıyorum. Pdr istiyorum fakat puanlarım yeterli mi bilmiyorum ygs de türkçe ve coğrafyam çok iyi. lys de edebiyatım iyi fakat matematikte yüksek yapabileceğim konusunda kendime fazla güvenemiyorum. PDRde hangi üniversiteden mezun oldumuz çok mu önemli ? Çünkü en düşük puanlı PDRyi bile düşünüyorum artık. Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2012       Mesaj #419
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pdrrrrrrrrr için kaç net lazım?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Şubat 2012       Mesaj #420
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende pdr bölümünü okumak istiyorum fakat hangi üniversitelerde pdr de hazırlık var