Arama

Rüyada Abanoz Görmek

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 4.518 Cevap: 4
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
17 Haziran 2009       Mesaj #1
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Rüyada Abanoz Görmek

Sponsorlu Bağlantılar
Rüyada abanoz ağacı görmek, uzak bir ülkeye seyahatle tabir olunur. Abanoz ağacından yapılmış ev eşyası, kadın ve erkek için de evlenmeğe işarettir. Ancak evlenilecek kişi huysuz ve geçimsiz olması yüzünden, bu evlilik uzun bir müddet devam et­mez. Bir rivayete göre de; rüyada abanoz ağacı görmek, Hindis­tan'a gideceğinize veya o bölgeye mensup zengin fakat inatçı bir adamla dostluk kuracağınıza delildir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
12 Ocak 2012       Mesaj #2
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Abonoz

Sponsorlu Bağlantılar
Abanozdan yapılmış bir eşya görmek iyi olmayan sonuçlarla karşılaşmaya işarettir. Kimileri de abanoz görmeyi kuvvetli ve inatçı biriyle karşılaşma olacağına yorarlar. Abanoz ağacını erkek görürse neşeli varlıklı bir kadına; kadın görürse katı kalpli zengin bir erkeğe delalet eder

Abanoz ağacından yapılma eşya ortaya çıkacak gelişmeler olarak değerlendirilir.

Rüyada abanoz agaci görmek uzak bir ülkeye seyahatle tabir olunur. Abanoz agacindan yapilmis ev esyasi kadin ve erkek için de evlenmege isarettir. Ancak evlenilecek kisi huysuz ve geçimsiz olmasi yüzünden bu evlilik uzun bir müddet devam etmez. Bir rivayete göre de; rüyada abanoz agaci görmek Hindistan’a gideceginize veya o bölgeye mensup zengin fakat inatçi bir adamla dostluk kuracaginiza delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada abanoz agacini veya abanozdan yapilmis esya gören kimsenin çok inatçi birisi ile evlenmesine ya da inatçi birisi ile is yapmasina isaret eder.

_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
5 Şubat 2013       Mesaj #3
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
Rüyada Abanoz görmek ne anlama gelir ?

Rüyada abonoz ağacı veya abonozdan yapılmış eşyalar görülmesi, çok inatçı ve huysuz biri ile evlilik veya iş ortaklığı yapılacağını belirtir.
Abanozdan yapılmış bir eşya görmek, iyi olmayan sonuçlarla karşılaşmaya işarettir. Kimileri de abanoz görmeyi kuvvetli ve inatçı biriyle karşılaşma olacağına yorarlar. Abanoz ağacını erkek görürse neşeli, varlıklı bir kadına; kadın görürse katı kalpli zengin bir erkeğe delalet eder
Abanoz ağacından yapılma eşya ortaya çıkacak gelişmeler olarak değerlendirilir.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #4
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Abanozdan yapılmış bir eşya görmek, iyi olmayan sonuçlarla karşılamaya işarettir. Kimileri de abanoz görmeyi kuvvetli ve inatçı biriyle karşılama olacağına yorarlar. Abanoz ağacını erkek görürse ne?eli, varlıklı bir kadına; kadın görürse katı kalpli zengin bir erkeğe delalet eder.

Kaynak:
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #5
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Erkek görürse neşeli, varlıklı bir kadına; kadın görürse katı kalpli zengin bir erkeğe delalet eder.
Rüyada Abanoz ağacı görmek, kuvvet ve dirayete delâlet eder. Diğer bir tâbire göre de uzak bir yere seyahete delâlet eder… Abanozdan yapılmış bir eşya görmek, iyi olmayan sonuçlarla karşılaşmaya işarettir. Kimileri de abanoz görmeyi kuvvetli ve inatçı biriyle karşılaşma olacağına yorarlar. Abanoz ağacını erkek görürse neşeli, varlıklı bir kadına; kadın görürse katı kalpli zengin bir erkeğe delalet eder.
Diğer bir tabire göre de rüyada abanoz ağacı görmek uzak bir yere seyahete işaret eder.
Muhiddin-i Arabi’ye göre rüyada abanoz ağacı görmek iyi değildir.
Abanozdan yapılmış bir eşya görmek, hoş olmayan sonuçlarla karşılaşmaya işarettir.
Kimileri de abanoz görmeyi kuvvetli ve inatçı biriyle karşılaşmaya yorarlar.
İmam Cafer Sadık (a.s): Abanoz ağacı çalışkan, azimli ve cimri kişiye işarettir.
İbn-i Sîrîn: Abanoz ağacı, kendi işinde çalışkan ve sağlam olmakla beraber cimri ve zengin olan, ama kimseye hayrı dokunmayan kişiye işarettir.
Kirmanî: Abanoz ağacı kararlı, çalışkan ve cimri kadına işarettir.

Kaynak:

Benzer Konular

6 Temmuz 2016 / Misafir Botanik
28 Mart 2011 / _KleopatrA_ X-Sözlük
6 Haziran 2009 / Kral_Aslan Rüya Tabirleri