Arama

Rüyada Mısır Görmek

Güncelleme: 3 Ekim 2011 Gösterim: 12.778 Cevap: 1
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
19 Haziran 2010       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Rüyada MISIR görmek

Sponsorlu Bağlantılar
Sözlük 1: Rüyanızda mısır görmeniz; yoksul ve muhtaç duruma düşmek üzere olduğunuza, rüyanızda kaynatılmış veya kızartılmış sütlü mısır görmeniz; muhtemelen bir mide rahatsızlığına yakalanacağınıza, rüyanızda mısır ekmeği görmeniz; giriştiğiniz bütün işlerden hep zararla çıkacağınıza, rüyanızda hamsili mısır ekmeği yediğinizi görmeniz; artık gittikçe unutkan ve dalgın bir kişi haline geldiğinize delalet eder.

Sözlük 2: Bir kimsenin rüyasında Mısır'ı bir seyahat yaptığını görmesi; o kimsenin ömründe bir defa da olsa sıcak iklim bölgelerine bir yolculuk yapacağına işaretle tabir olunur.


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
3 Ekim 2011       Mesaj #2
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Rüyada Mısır Görmek

Sponsorlu Bağlantılar
Rüyasında mısır yemek , mısır tarlası görmek genç bir erkek için yapı işlerindeki başarısına; daha tecrübeli bir yaşta ise zor olmasına rağmen yaptığı işin sonunda kazanca; genç bekar kadın için çok dedikodulu bir evliliğe; iş kadını için beklenmedik bir yerden gelecek paraya işarettir.
İşlerinizdeki durgunluk sona erecek, iş yaşamınızda hareketli bir döneme gireceksiniz demektir. Mısır topladığını görmek ise işlerinizin düzeleceğini, elinize para geçeceğini işaret eder.
Şansın, paranın ve mutluluğun işaretidir. İnsanların mısır topladığını gördüyseniz, bir arkadaşınızın elde edeceği başarıya sevineceksiniz.
Sarı renkli ise hastalıktır. Yeşil yapraklı, üstü örtülü mısır çabuk harcanacak paradır.
Rüyada misir görmek, koçanli ise yoksulluga, tane halinde ise para ile tabir edilir. Bazi tabirciler misir, islerin bozulmasina ve hastaliga isarettir, demislerdir.


kaynak:

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

15 Temmuz 2017 / virtuecat Tarih