Arama

Yüz Şeklinize Uygun Sakal Stilleri

Güncelleme: 26 Ağustos 2012 Gösterim: 25.799 Cevap: 1
TUZCUAY - avatarı
TUZCUAY
Ziyaretçi
26 Kasım 2009       Mesaj #1
TUZCUAY - avatarı
Ziyaretçi
Yüzünüze Uygun Sakal Stilleri Neler

Sponsorlu Bağlantılar
Belirli vücut tiplerine en iyi şekilde oturan kot pantolonlar gibi, belirli yüz şekillerine yakışan sakal stilleri vardır. Sakalınızı ve sakal kesiminizi değiştirerek, en sevdiğiniz yönlerinizi ortaya çıkarabilir, en beğenmediğiniz yönlerinizi de daha az vurgulayabilirsiniz.

Ünlüler, tabi ki, her türlü danışman ve sakal gurusu ile görüşüp tüm kusurlarını örtmek, yüzşekillerine göre en iyi görüntüyü vermeleri konusunda onların desteğini alırlar. Ancak sizin yapabileceğiniz, biraz da bizden yardım alarak uygun olan sakal stillerini göstereceğiz.

O zaman önce yüzünüzün yapısını inceleyelim ve bulunduğunuz kategoriyi belirleyelim. Sonra da en çarpıcı, en etkili tıraş bıçanığınızı alarak seksi yanınızı ortaya çıkarmak için işe koyulalım.


davidbeckhams
David Beckham


Yüz şekli: Kare

Sakal stili: Kare şekilli yüzü olan erkekler, yüzlerini daha az kutu gibi ve daha narin gösterecek stilleri tercih etmelidirler.

Stil: Övgü dolu bir saç kesimi ile ince fakat tüm yüzü kaplayan sakal.

Tanım:

Kare yüzlü erkekler için işe yarayacak tek bir görünüş, DavidBeckham'ın spor yaparken kullandığı gibi, tüm yüzü kaplayan bir sakallar elde edilir. Allah'tan Beckham'ın hoş tarzını taklit etmek oldukça kolaydır. Basit bir şekilde bir kaç hafta sakalınızı uzatın ve sonra makasla boyunu olabildiğince kısa tutun.

Eğer tam tamına Beckham gibi ağız ve çene bölgenizin de pürüzsüz olmasını istiyorsanız, o zaman istediğiniz keskin görüntüye sahip olmak için bir berbere gitmelisiniz. Berber işini bitirir bitirmez, bu tarzın gerçekten çok az bakım gerektirdiğini ve sadece şeklini korumak için kaliteli bir tıraş bıçağına ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz.


tomford
Tom Ford

Yüz şekli: Dikdörtgen/Uzunca


Sakal stili: Dikdörtgen veya uzunca yüzler daha narin ve köşeli olurlar. Eğer bu tip bir yüzünüz varsa, yüzünüze daha ovalmiş gibi bir görüntü verirken, boyunu da kısa gösterecek bir bıyıkla yüz şeklinizin özelliklerini dengeleyebilirsiniz.

Stil: 24/7 saat 5 gölgesi.

Tanım:

Modanın önde gelen erkeklerinden ipucu alın ve yüzünüzün görüntüsünü değiştirmek ve pek de beğenmediğiniz yanlarınızı kapatmak için kirli bir sakal bırakın. Tom Ford'un kısmen azalan saç çizgisi ilebirlikte çok da uzun bir yüzü vardır. Belirli miktarda sakal bıraktığıiçin, yüzü daha az köşeli gözükür ve azalan saç çizgisi de daha az farkedilir. Yine de, çok iyi ayrıt edilebilir bir yüzdür bu. Sizinaçınızdan onun tarzını kopyalamak pek de zor olmayacaktır. Basitçe bir kaç hafta sakal bırakın ve sonra daha temiz bir şekil için birkaç günde bir traş edin.

kanyewest
Kanye West

Yüz şekli: Yuvarlak

Sakal stili: Yuvarlak yüzlü kişiler yüzlerini daha erkeksi yapacak veoval bir şekil verecek bir saç stili kullanmalıdırlar. Ancak,özelliklerinizi tamamen kapatacak bir stil de seçmemeye dikkat edin.Özellikle yuvarlak bir yüzünüz ve küçük hatlarınız varsa. Ayrıca yoğunfavorilerden de kaçının.

Stil: Aşırı şık, aşırı modern bir çene sakalı.

Tanım:

Kanye West yuvarlak yüzlü ve narin yüz hatları olan ünlüleregüzel bir örnektir. Akıllıca, Kanye favori kullanmaz ve saçlarını kısacık kestirir. Ayrıca bir de ağzının yanlarından devam ederek çenesinde sakalı ile birleşen bir çene sakalı vardır.

Kanye'nin pürüzsüz stilini kopyalamak için, ağız ve boyun kısmınızı tıraş ederken diğer kısımlarda sakalınızı olabildiğince fazlaca uzatın.İstediğiniz uzunluğa eriştiğinizde, Kanye'nin çok keskin hatlarına sahip olabilmek için bir berbere gidin ve bir makasa ve tıraş bıçağı ile evde bakımınızı yapın. Kanye'nin görünüşünün anahtarı yüzünüzün diğer kısmının aşırı pürüzsüz, kısa tıraşlı olmasına dikkat etmenizde saklıdır. Bu nedenle mutlaka kaliteli bir tıraş bıçağı ile lüks bir traş kremi almalısınız.

ryangosling
Ryan Gosling

Yüz şekli: Üçgen

Sakal stili: Üçgen üçköşeli yüzü olan erkeklerin köşeli çeneleri vardır. Dolgun bir sakal, çene ve ağız kısmı boyunca dolgunluk katarakbu tip yüzleri daha erkeksi gösterir.

Stil: Daha dağınık bir saç şekli daha hoş bir görüntü verecektir.

Tanım:

Üçgen suratlı erkeklere ve bu tip yüzü olan erkeklerin saçlarını
en iyi nasıl yapmaları gerektiğine dair mükemmel bir örnek RyanGosling'den başkası olamaz. Bu Oscar adayı aktörün hem yumuşak bir ağız
yapısı hem de köşeli bir çenesi vardır. Eğer yüzünüz Ryan'ınki gibiyse,yüzünüzü görüntü itibariyle dolgunlaştırmak için onu takip edin ve bolkıllı, orta yoğunlukta bir bıyık bırakın.

Allah'tan, bu stili oluşturmak ve bakmak nispeten daha kolay ve muhtmelen hiçbir profesyonel desteğe ihtiyaç duymadan bu stili oluşturabilirsiniz. Yapmanız geken tek şey,bir ustura ile çenenizden azar azar keserken yanaklarınızdaki ve favorilerinzdeki çizgileri bırakarak birkaç ay sakalınızı uzatmaktır.

danecook
Dane Cook

Yüz şekli: Armut/Elmas

Sakal stili: Belirgin çeneli, armut veya elmas suratlılar için yüz hatlarını yumuşatmak ve küçültmek için bütün bir sakal yeterliolacaktır. Uzun favoriler ayrıca yüzünüzü dengeleyecek ve çenenizin çıkık görüntüsünü azaltacaktır. Sakal aşırı belirgin veya yumuşak veya seyrekleşmiş bir çeneyi küçültecektir.

Stil: Uzun, kalın favoriler ile bir bıyık yüzü hafifçe ve tam olarak kavrar.
Tanım: Dane Cook çenesi aşırı çıkı ünlülerden biridir ve favorileri vetüm yüzünü kaplayan sakalı ile bunu kapatmayı çok iyi başarır. Dane'insakal stiline sahip olmak için, kesmeden sakalınızın ne kadar çabukuzadığına bağlı olarak iki haftadan bir aya kadar bir süre boyunca sakal uzatmakla işe başlamalısınız.

Sakalların yüzünüzü kapladığıalanın yoğunluğundan tatmin olduğunuz anda, maksa kullnarak Dane gibi uzunluğunu yüzünüze yakın gelecek şekilde kısaltmalısınız. Köşelerde sakalınıza şekil vermek ve biçimini korumak için ustura kullanın.

Favorilerinizi de uzatmak zorunda kalabilirsiniz ancak kırpmadan önce ihtiyacınız varsa favorilerinizi dört haftadan fazla uzatın. Burada amaç favorilerinizi yüzünüzdeki sakaldan birazcık daha kalın bırkarak Dane'in muhteşem kaba ve temiz kesimine sahip olun.

En iyi yanınızı ortaya çıkarın. Sakallar çok çabuk uzarlar, bu yüzden onlarla oynamaktan korkmayın.Sonuçtan hoşlanmazsanız sakallarınızı her zaman kesebilirsiniz ve sıksık sakal şeklinizi değiştirmek görünüşünüzü yenilemek adına yapılacaken kolay ve en fantastik şeydir. Birşey yapmadan önce, yine de,sakalınızı ne kadar uzatacağınız kadar yüzünüzün şeklini de gerçekten düşünün.

Ayrıca yüzünüzde sakalın en fazla ve en az büyüdüğü yerleri de belirleyin. Sonra makaslarınızı, usturanızı ve tıraş kreminizi alarak biraz kesmeye başlayın

arkentos - avatarı
arkentos
Ziyaretçi
26 Ağustos 2012       Mesaj #2
arkentos - avatarı
Ziyaretçi
Uygun sakal modeli nasıl oluşturulurun cevabı yüzü dengelemekte . Mesela yüzünüzün çok keskin hatları var o zaman hafif sakal bırakın ki yüz hatlarınız keskinliğinden kurtulsun
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

15 Şubat 2013 / GusinapsE Taslak Konular
19 Mayıs 2018 / _PaPiLLoN_ Eğitim Bilimleri
16 Eylül 2015 / ThinkerBeLL X-Sözlük
6 Eylül 2014 / Jumong Hayali Karakterler
20 Kasım 2015 / Misafir Soru-Cevap