Arama

Erkeklerin İltifat Ederken Dikkat Etmesi Gerekenler

Güncelleme: 25 Aralık 2011 Gösterim: 6.109 Cevap: 1
My Love - avatarı
My Love
Ziyaretçi
3 Kasım 2011       Mesaj #1
My Love - avatarı
Ziyaretçi
Kadınlarla konuşurken erkeklerin yaptığı bir hata da onun güzelliğine ÇOK FAZLA iltifat etmesidir. Açılış yaparken güzel olduğunu söyleyebilirsin. Ama daha sonra, odaklanman gereken yerler onun kişiliği olmalıdır. Bu seni sadece diğer erkeklerden ayırmaz, sana işleri bir sonraki adıma taşımak için de imkan tanır.

Sponsorlu Bağlantılar
Kadınlara İltifat Ederken Kullanabileceğin 5 Özellik


1 – Stil

Kadınlar çekici görünmek için çok fazla vakit harcarlar. Saatlerce makyaj yaparlar ve erkeklerden tek duyduğu şey "çok güzelsin" lafıdır. Görünüşündeki ince detayları fark edin, ve tarzı hakkında iltifat edin. Küpelerinin güzel olduğunu söyleyin. Giydiği t-shirt'ün teniyle uyumlu olduğunu söyleyin. Rujundaki gölgenin ona çok yakıştığını söyleyin. Saç stilinin yüzüne çok uyduğunu söyleyin.

2 – Seksüalite

Bu konuşmanın ilerleyen saatlerinde uygulayabileceğin birşeydir. Özellikle biraz dokunduktan sonra, çok sıcak ve seksi bir enerjiye sahip olduğunu söyleyin. Sizi öpüş tarzının çok hoşunuza gittiğini söyleyin. Buradaki ana amaç çok zorlamadan, onu seksüaliteye alıştırmak. Bu adım adım kadının içindeki seksüelliği ortaya çıkarır. Bunları uygulamak için biraz tecrübe gerekebilir ama içlerinde azgın bir kızın olduğunu unutmayın. Sadece erkek olarak onu ortaya çıkarmanız gerek.

3 – Gülümseme

Bir kadına seksüel ilgi göstermenin en kolay yollarından biri gülümsemesine iltifat etmektir. Bu ek olarak sürekli gülmesine de sebep olacaktır. Çoğu kadın gülümsemeleri konusunda çekinceler taşır. Ama bu şekilde iltifat ederek onu kendimize daha fazla bağlarız.

4 – Espri Anlayışı

Bu kadınların çekince yaşadığı başka bir konudur. Çoğu erkek kadınların sıkıcı olduğunu düşünür. Genellikle kişiliklerine güvenemezler. Hep kasıntı olmaya çalışırlar. Bunlara rağmen kız bir espri yaptığında gül ve onu destekle… Belli bir yerde çok komik bir kız olduğunu ve espri anlayışının hoşuna gittiğini söyle... Bu çok önemlidir ve işleri kızıştırmak için idealdir.

5 – Zeka

Kadınlar sizden onları oldukları gibi sevmelerini isterler. eğer bir kadın zekiyse, bundan korkma. Saygı duy. Çok zeki olduğunu, güzel ve zeki bir kızla tanışmanın harika olduğunu söyle. Asla onla yarışmaya kalkma. Gerek de yok zaten. Onun yerine, fikirlerine başvur ve düşüncelerine saygı duy. Kız gittikçe sana açılmaya başlayacaktır çünkü düşüncelerine saygı duyuyorsun.


Johnny DeLusion

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
25 Aralık 2011       Mesaj #2
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Kadınların hangi iltifatlardan hoşlandığını tespit etmek için dünya çapında yapılan araştırmada dudaklara dizilen övgüler birinci geldi. Ancak Türkiye'de ise kadınların bacaklarına iltifat edilmesinden daha çok hoşlandığı ortaya çıktı. 87 milyon kullanıcısı olan internetteki en büyük çöpçatan sitesi Baddo.com 200 bin kullanıcısını kapsayan bir araştırma başlattı. 10 farklı dilde yapılan araştırmada sanal ortamda yazışan çiftlerin en çok hangi iltifatlardan mutlu olduğunu belirledi.

Sponsorlu Bağlantılar
Araştırma sonuçlarına göre kadınlar genelde dudaklarına yapılan iltifatlardan çok hoşlanıyor. İkinci sırada ise kıyafetlere düzülen övgüler kadınları mutlu ediyor. Türkiye'de ise kadınlar en çok "Bacakların çok güzel" iltifatından hoşlanıyor. İngiliz kadınları da Türk kadınları gibi en çok bacakları hakkındaki iltifatlardan hoşlanıyor.

Dünya geneli: Dudakların çok güzel

İngiltere: Bacakların çok güzel
Amerika: Kıyafetin çok güzel
İspanya: Saçların çok güzel
Fransa: Kıyafetin çok güzel
İtalya: Kıyafetin çok güzel
Almanya: Cildin çok güzel
Güney Amerika: Saçların çok güzel
Portekiz: Gözlerin çok güzel
İsveç: Vücudun çok güzel

Hollanda: Gözlerin çok güzel
Rusya: Burnun çok güzel
Türkiye: Bacakların çok güzel
Polonya: Ellerin çok güzel
Kanada: Cildin çok güzel

O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..

Benzer Konular

11 Mart 2011 / Josie-X Soru-Cevap
20 Ocak 2015 / kompetankedi Moda
29 Nisan 2009 / grkemli Soru-Cevap