Arama

Yakında Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 2

Güncelleme: 25 Kasım 2019 Gösterim: 220.923 Cevap: 312
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #11
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
HIRSIZ
Orjinal Adı: Breaking and Entering
Sponsorlu Bağlantılar

Yönetmen: Anthony Minghella
Oyuncular: Jude Law, Juliette Binoche, Robin Wright Penn, Martin Freeman

Senaryo: Anthony Minghella
Görüntü Yönetmeni: Benoît Delhomme
Müzik: Karl Hyde, Rick Smith, Gabriel Yared
Kurgu: Lisa Gunning
Tür: Suç - Drama - Romantik - Korku
Süre: 120 Dk.
Yapım: 2006 - ABD/İngiltere
Dağıtımcı: UIP www.uip.com.tr

Gösterim tarihi: 9 Şubat 2007


IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: "İngiliz Hasta"nın yönetmeni Anthony Minghella'dan kriminal ve duygusal anlamda hırsızlık üzerine çarpıcı bir film.

Konu: “Hırsız"da, farklı dünyalardan gelen ve yolları Londra’da kesişen iki grup insan vardır. Bunlardan birincisi, uzun süreden beri bu kentte yaşayan Londra’lılar: ikincisi ise, bu kente sonradan gelip King’s Cross bölgesine yerleşen yabancılardır.

Londralı bir peyzaj mimarının kentin yoksul kesiminde açtığı lüks ofisi üst üste birkaç kez soyulur. Genç mimarın hırsızlık olayının sorumlusunu bulmak için yaptığı araştırmalar, onu alışkın olduğu dünyanın güvenli ortamından çok uzaklara düşürecektir.



CEHENNEM ÇİÇEĞİ
Orjinal Adı: The Black Dahlia

Yönetmen: Brian De Palma
Oyuncular: Josh Hartnett, Scarlett Johansson, Aaron Eckhart, Hilary Swank

Senaryo: Josh Friedman
Görüntü Yönetmeni: Vilmos Zsigmond
Müzik: Mark Isham
Kurgu: Bill Pankow
Tür: Drama - Gerilim - Suç
Süre: 121 Dk.
Yapım: 2006 - ABD/Almanya
Dağıtımcı: Özen Film www.ozenfilm.com.tr

Gösterim tarihi: 9 Şubat 2007

Resmi Web Sitesi: www.theblackdahliamovie.net

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Brian De Palma'dan Hollywood'un karanlık yüzünde geçen bir polisiye gerilim filmi.

Konu: 15 Ocak 1947'de, Los Angeles'da boş bir arsada, işkence edilerek öldürülmüş genç ve güzel bir kadının cesedi bulunur. Kurban, gazete manşetlerine Siyah Dalya olarak geçmiştir ve ölümü Kaliforniya tarihinin en büyük insan avını başlatır.

Bucky Bleichert ve Lee Blanchard kendilerini Siyah Dalya soruşturmasının tam ortasında bulurlar: İki polis, iki sert erkek, iki arkadaş ve aynı kadına aşık iki rakip. Ancak Siyah Dalya ikisinin de takıntısı haline gelecektir. Hayatıyla ilgili her şeyi bilmek, katilini yakalamak ve ona ölümünde bile sahip olmak isteyecekler, araştırmaları onları savaş sonrası Hollywood'unun karanlık yüzüne, ölü kadının hayatının ve ölümünün derinliklerine götürecektir

Los Angeles 1947. Polis bonolarına olan desteği arttırmak için Los Angeles polis departmanı, "Mr. Fire" ve "Mr. Ice" takma isimlerine sahip iki polis, genç idealist Bucky Bleicher ve sinik Lee Blanchard arasında bir boks maçı düzenler. Dövüşten sonra, Fire ve Ice partner olurlar. Kendilerini bir devriye sırasında, korkunç bir cinayet sahnesinin ortasında bulurlar.

Gelecek vaat eden yıldız Elizabeth Short, suratına bir palyaço maskesi kazınmış, iç organları dışarı çıkartılmış ve ikiye kesilmiş olarak terkedilmiş bir alanda bulunur.

Lee, büyük bir davayı çözmek ve bunun getireceği şöhret umutlarıyla heyecanlanır. Soruşturmaya atanması için başvuruda bulunur. Bucky cinayet yüzünden kendini çok rahatsız hisseder ve öldürülen kadına karşı güçlü bir empati geliştirmeye başlar. Lee, yanlış giden bir tutuklama sırasında Bucky’nin hayatını kurtarır. Bucky kendini Lee’ye karşı borçlu hisseder ve ortaklıkları, bir tek engel dışında dostluğa dönüşmeye başlar: Lee’nin, karanlık bir geçmişe sahip hazır cevap kız arkadaşı KAY. Bucky’nin Kay’e karşı olan duyguları gittikçe platonikleşirken, kız da onun cesaretini kırıcı hiç bir davranış göstermez.

Elizabeth Short’un yıldız olarak oynadığı geyik bir film gösterilir. Cinayet hikayesi tam bir medya cümbüşü haline gelir ve gerçek anlamında düzinelerce adam, cinayeti kendilerinin işlediklerine dair yaygara kopartırlar. Hırslı D.A. ELLIS LOWE bu durumu seçimleri kazanmak için bir fırsat olarak görür ve halkın tepkilerine destek çıkar; Elizabeth Short’a "Cehennem Çiçeği" ismini takar.

Bucky ipuçlarını kullanarak kendisi bir araştırma yapmaya karar verir ve bu onu seçkin LINSCOTT ailesinin kızı, seksi ve çekici Madeline ile karşılaştırır. Maddy, San Fernando Vadisi’ndeki lezbiyen barlarda takılırken, Elizabeth Short ile de karşılaşmış bir kişidir. Bucky, Maddy ve Elizabeth arasındaki çarpıcı benzerliği farkettiğinde, belalı bir durumun içinde olduğunu anlar ve Maddy’de bu durumu kendi avantajına çevirmek için elinden geleni yapar. Zengin kızın Bucky’yi gittikçe daha fazla itibarını yitiren ailesinin aşağılık hayatının içine çekmektedir.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:33 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
2 Şubat 2007       Mesaj #12
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ


Sponsorlu Bağlantılar

stallone






rocky 6 sylvester stallone 01


RECRUIT87 ROCKY 6'DA BERABERIZ ILK SEANS TA SOZUN VAR OKİ ..Msn Wink

Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:34
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #13
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
APOKALİPTO
Orjinal Adı: Apocalypto

Yönetmen: Mel Gibson
Oyuncular: Dalia Hernandez, Mayra Serbulo, Gerardo Taracena, Rudy Youngblood

Senaryo: Mel Gibson, Farhad Safinia
Görüntü Yönetmeni: Dean Semler
Müzik: James Horner
Kurgu: Kevin Stitt, John Wright
Tür: Tarihi - Aksiyon - Macera - Drama
Süre: 139 Dk.
Yapım: 2006 - ABD
Dağıtımcı: Özen Film www.ozenfilm.com.tr

Gösterim tarihi: 23 Mart 2007

Resmi Web Sitesi: apocalypto.movies.go.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: 3 dalda OSCAR Adayı. 600 sene öncesi... Maya Uygarlığı İspanyol işgali altındadır. Çöküş döneminde tanrılara insan kurban ediyorlar.

Konu:Maya uygarlığın yöneticileri çöküşü engelleyebilmek ve ispanyol işgalden kurtulabilmek için daha fazla tapınak yaptırıp, tanrılara daha fazla kurban vererek sorunları engellemeye çalışmaktadırlar. Güçlü Maya Krallığı, gittikçe yayılan şehirler kurarak, gökyüzünü delen piramitler yaparak ve olağanüstü kültürel ve bilimsel başarılar elde eden etkileyici gelişmiş bir toplum inşa ederek Amerika’da 1000 yıldan fazla bir süre hüküm sürdü. Ondan sonra, tarihin ışıltısı içinde, bu dünya çöktü. Bütün bunlardan geriye kalan ormanlarla kaplı birkaç piramit ve boşuna umut veren bir gizem oldu.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:34
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #14
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
ALTIN ÇİÇEĞİN LANETİ
Orjinal Adı: Curse of the Golden Flower

Yönetmen: Yimou Zhang
Oyuncular: Yun-Fat Chow, Jay Chou, Li Gong, Qin Junjie

Senaryo: Yu Cao, Yimou Zhang
Görüntü Yönetmeni: Xiaoding Zhao
Müzik: Shigeru Umebayashi
Kostüm: Chung Man Yee
Tür: Aksiyon - Drama - Romantik - Macera
Süre: 114 Dk.
Yapım: 2006 - Çin/Hong Kong
Dağıtımcı: Bir Film www.birfilm.com

Gösterim tarihi: 23 Mart 2007

Resmi Web Sitesi: Golden_Flower.movies.go.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: 10. yüzyılda Çin’de, Kral, Kraliçe ve üç oğlunun hikâyesinin anlatıldığı filmde, güç dengelerinin nasıl kolayca altüst olabileceği gözler önüne seriliyor.

Konu: Çin, Tang Hanedanlığının sonları, 10. yüzyıl. Chong Yang Festivali’nin gecesinde Saray altın çiçeklerle dolmuştur. İmparator (Chow Yun Fat) beklenmedik şekilde ortanca oğlu Prens Jai (Jay Chou) ile döner. Bahanesi tatilini ailesiyle geçirmektir, ama İmparator ile rahatsız İmparatoriçenin arasındaki soğukluktan, bu samimiyetsiz görünmektedir.

Yıllar boyunca, İmparatoriçe ve üvey oğlu Veliaht Prens Wan (Liu Ye) arasında yasak bir ilişki vardır. Tuzağa kısıldığını hisseden Prens Wan İmparatorun doktorunun kızı olan gizli aşkı Chan (Li Man) ile saraydan kaçmanın hayallerini kurmaktadır.

İmparatorun da aynı şekilde gizli kapaklı planları vardır; İmparatorun Doktoru (Ni Dahong) onun entrikalarını bilen tek kişidir. Yaklaşan tehlikenin farkına varan İmparator doktor ve ailesini saraydan uzak bir bölgeye yerleştirir.

Ancak yolda gizemli kişilerin saldırısına uğrarlar. Chan ve annesi Jiang Shi (Chen Jin) saraya zorla geri götürülür. Onların dönüşü bir dizi gürültülü karanlık sürprizlerin başlangıcı olacaktır.

Festivalin ihtişamı ve cazibesi arasında çirkin sırlar ortaya çıkar. Sarayda hanedan ailesi bu karmaşayı yaşarken binlerce altın zırhlı savaşçı saraya saldırır. Bu ölümcül isyanın ardında kim vardır? Prens Jai’nin sadakati nerededir? Aşk ve tutkunun arasında son bir kazanan olacak mı?

Ay ışığının aydınlattığı bir gecede İmparatorluk Sarayında kanlar akarken binlerce krizantem çiçeği ayaklar altında ezilecek.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:34
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #15
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
SÖZ VE MÜZİK
Orjinal Adı: Music and Lyrics

Yönetmen: Marc Lawrence
Oyuncular: Hugh Grant, Drew Barrymore, Scott Porter, Zak Orth

Senaryo: Marc Lawrence
Görüntü Yönetmeni: Xavier Pérez Grobet
Müzik: Adam Schlesinger
Kurgu: Susan E. Morse
Tür: Romantik - Komedi
Süre: 104 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 23 Mart 2007

Resmi Web Sitesi: www.sozvemuzik-tr.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Hugh Grant ve Drew Barrymore'u bir araya getiren romantik bir komedi

Konu: Alex Fletcher (Hugh Grant) 80’lerin pop starıyken bugün, panayırların ve eğlence parklarının nostalji stantlarında şarkı söylemek zorunda kalan, işi bitmiş bir müzisyendir. Karizmatik ve yetenekli Alex, pop divası Cora Corman’ın ona bir şarkı yazıp kendisiyle düet yapması teklifinde bulunmasıyla piyasaya geri dönme şansı elde eder; ancak bir sorun vardır: Alex yıllardır tek bir şarkı bile yazmamıştır; aslında hiç şarkı sözü yazmamıştır… Ama birkaç gün içinde bir hit şarkı çıkarmak zorundadır.

Alex’in tuhaf bir çekiciliğe sahip çiçekçisi Sophie Fisher’ın (Drew Barrymore) sözcükleri kullanmadaki becerisi, şarkı yaratmakta sorun yaşayan Alex’te bir ışık yakar. Yeni şöhret olmuş romancı Sloan Cates’le yaşadığı kötü ilişkinin yaralarını sarmakla uğraşan Sophie ise herhangi biriyle, hele hele bağlanma konusunda fobi yaşayan Alex’le işbirliği yapmaya isteksizdir. Aralarındaki elektrik piyanoda ve piyano altında su yüzüne çıkan Alex ve Sophie’nin, hak ettikleri aşk ve başarıyı elde etmek istiyorlarsa, korkularına ve müziğe meydan okumaları gerekecektir.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:35
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #16
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
NİNJA KAMPLUMBAĞALAR
Orjinal Adı: TMNT

Yönetmen: Kevin Munroe
Seslendirenler: Chris Evans, Sarah Michelle Gellar, Mako, Kevin Smith, Patrick Stewart, Laurence Fishburne

Senaryo: Kevin Eastman, Peter Laird, Kevin Munroe
Sanat Yönetmeni: Simon Murton
Müzik: Klaus Badelt
Kurgu: John Damien Ryan
Tür: Animasyon - Macera
Süre: 104 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Medyavizyon www.Medyavizyon.com.tr

Gösterim tarihi: 23 Mart 2007

Resmi Web Sitesi: www.ninjakaplumbagalar.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Son maceralarında düşmanları Shredder’ı öldürdükten sonra birbirlerinden kopan NİNJA KAPLUMBAĞALAR, tekrar bir araya geliyorlar.

Konu: New York’ta garip olaylar yaşanıyordur. Hızla oradan oraya sıçrayan gölgeler, ortaya çıkan garip yıldız haritaları ve şehre saldırılar düzenleyen yaratıklar herkese korku salmıştır. Acaba zengin endüstri imparatoru Max Winters’ın bu işlerde parmağı var mıdır?

Son maceralarında düşmanları Shredder’ı öldürdükten sonra birbirlerinden kopan NİNJA KAPLUMBAĞALAR, hayatlarını kazanmak için ayrı ayrı yollara sapmışlardır.

Leonardo, ustaları Splinter’ın isteği üzerine bir dünya turuna çıkmış, ancak bilinmeyen bir yerde inzivaya çekilerek geri dönmemiştir. Raphael gece olduğnda adi suçluların peşine düşen başına buyruk, maskeli bir kahramana dönüşmüştür. Michaelangelo partilerde çocukları eğlendirmeye başlamış, Donatello ise bir teknik destek hattında çalışmaya başlamıştır.

Tüm bunlar olurken, usta Shredder New York’ta gerip olayların başgösterdiğini fark eder. Bir teknoloji şirketinin sahibi olna zengin iş adamı Max Winters, antik çağlardan kalmış bir orduyu tekrar hayata geçirip tüm dünyayı ele geçirmeyi hedeflemektedir. Üstelik, kaybettiği ustası Shredder’ın izinden giden Karai ve Foot Klan’ın da desteğini yanına almıştır.

NİNJA KAPLUMBAĞALAR; tekrar bir araya gelip kötülere karşı tek yumruk halinde savaşabilmesi için, eski dostları April ve Casey Jones’un da desteğine başvuracaktır.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:35
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
23 Mart 2007       Mesaj #17
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
PARİS,SENİ SEVİYORUM
Orjinal Adı: Paris, je t'aime

Yönetmenler: Claudia Ossard, Emmanuel Benbihy, Olivier Assayas, Frederic Auburtin, Gerard Depardieu, Gurinder Chadha, Sylvain Chomet, Joel-Ethan Coen, Isabel Coixet, Wes Craven, Alfonso Cuaron, Christopher Doyle, Richard La Gravenese, Vincenzo Natali, Alexander Payne, Bruno Podalydes, Walter Salles, Daniela Thomas, Oliver Schmitz, Nobuhiro Suwa, Tom Tykwer, Gus Van Sant
Oyuncular: Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche

Tür: Romantik
Süre: 120 Dk.
Yapım: 2006 - Fransa
Dağıtımcı: Umut Sanat www.UmutSanat.com.tr

Gösterim tarihi: 30 Mart 2007

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Paris’te aşk her yerdedir. Barlarda, kafelerde, Eyfel Kulesi’nin altında, metroda hep aşk vardır. Bu filmde değişik film yönetmenlerinin gözüyle göreceksiniz Paris’i.

Konu: Paris, seni seviyorum için çok sayıda uluslararası yönetmenden Paris’te geçen romantik bir hikaye anlatmaları istendi. Projeye katılan tüm yönetmenler, Paris’in zengin sinematografik tarihine rağmen, geriye bakmaktansa, Paris’i bugünkü haliyle, beyaz perdeye hiç taşınmamış yönleriyle aktarmayı yeğlediler. Bu nedenle “Paris, seni seviyorum” farklı sosyal sınıflar, kuşaklar, kültürler ve atmosferlerin karışımı. Her yönetmenin, kentin çeşitli yerlerinde geçen farklı yaşam kesitleri sunduğu sevinç, ayrılık, beklenmedik garip rastlantılar ve her şeyden çok aşka dair hikayelerden oluşan, çiçek dürbünü (kalediaskop) gibi bir film. Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche ve Steve Buschemi gibi, ünlü uluslararası oyuncularla ‘Paris, seni seviyorum’da Paris’i yeniden keşfedecek; dünyanın bu en romantik şehrine yeniden sevdalanacaksınız.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:35
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
23 Mart 2007       Mesaj #18
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
ÖLÜMLE DANS
Orjinal Adı: Living & Dying

Yönetmen: Jon Keeyes
Oyuncular: Edward Furlong, Michael Madsen, Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya, Yelda Reynaud

Senaryo: Jon Keeyes
Görüntü Yönetmeni: Sammy Inayeh
Kurgu: Robert J. Castaldo
Tür: Aksiyon - Gerilim
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 30 Mart 2007

Resmi Web Sitesi: www.highlandmyst.com/livinganddying/

IMDB.com bu filmin sayfası

Editörün Notu: Gerçekleştirdikleri soygun sonrasında polisten kaçmak için bir kafeteryaya sığınan üç banka soyguncusunun gerilim dolu dakikaları.

Konu: Duca şirketine ait bir ofiste çalışanların maaşlarını çalan dört soyguncu polis tarafından kuşatılır. Acımasız bir çatışma sonrasında soyguncular, sokağın karşısındaki kafeye sığınmak zorunda kalır. Kafede ise iki azılı katil bulunmaktadır. Polisin kuşatması altındaki durum, iki katilin herkesi rehin alıp kontrolü ele geçirmesiyle daha da karışık bir hal alır.

Katiller soygunculardan birini öldürürler ve diğer ikisini – Sam (Edward Furlong) ve Nadia (Bai Ling) – kafedeki kontrol onların üstündeymiş gibi rol yapmaya zorlarlar. Dışarıda ise polis dedektifleri Rick Devlin (Arnold Vosloo) ve Catherine Pulliam (Yelda Reynaud), rehinelerin serbest bırakılması için çalışırlarken, karanlık işadamı Nicolea Duca (Tamer Karadağlı) ve arabulucu federal ajan Lind (Michael Madsen) yetkiyi ellerine alır.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:36
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
23 Mart 2007       Mesaj #19
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
ROBİNSON AİLESİ
Orjinal Adı: Meet The Robinsons

Yönetmen: Stephen J. Anderson
Seslendirenler: Angela Bassett, Tom Selleck, Harland Williams, Laurie Metcalf, Adam West

Senaryo: Jon Bernstein, Michelle Spitz, Don Hall, Nathan Greno, Aurian Redson
Sanat Yönetmeni: Robh Ruppel
Müzik: Danny Elfman
Tür: Animasyon - Macera - Komedi
Süre: 102 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: UIP www.uip.com.tr

Gösterim tarihi: 30 Mart 2007

Resmi Web Sitesi: disney.go.com/meettherobinsons/

IMDB.com bu filmin sayfası

Editörün Notu: Ailenizin farklı olduğunu düşünüyorsanız Robinson Ailesiyle tanışana kadar beklemelisiniz. Onlar, herşeyin mümkün olduğu büyüleyici gelecekten gelen bir ailedir.

Konu: “Meet the Robinsons”ta teknolojik araç gereçlere tutkuyla bağlı olan ve o güne kadar tanımadığı ailesini bulma umudunu hiç kaybetmeyen Lewis adlı dahi bir çocuğun öyküsü anlatılır. Ancak Lewis’in çıktığı yolculuk, onu aklına hayaline gelmeyen bir yere, imkansız kavramının sözlüklerden çıktığı geleceğin dünyasına götürecektir.

Wilbur Robinson adlı esrarengiz bir yabancıyla tanışmasından itibaren Lewis’in zaman yolculuğu başlar. Bu yolculuk sırasında başka hiçbir aileye benzemeyen bir aileyle; geleceğin dünyasının Robinson ailesiyle karşılaşır. Robinson ailesinin üyeleri ele ele vererek Lewis’in limitsiz potansiyelini ve benliğinin derinliğindeki sırları keşfetmesine yardımcı olurlar. Ancak bu inanılmaz yolculuk sırasında şeytana bile şapkasını ters giydirecek kadar kötü ruhlu bir düşmanla çatışmak zorunda kalacaktır. Bu düşman, Lewis’in evine gidiş yolunu çalan şeytan ruhlu Şapkalı Adam Bowler’dan başkası değildir.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:36
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #20
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
PAN'IN LABİRENTİ
Orjinal Adı: Pan's Labyrinth / El Laberinto del Fauno

Yönetmen: Guillermo del Toro
Oyuncular: Ivana Baquero, Doug Jones, Sergi Lopez, Ariadna Gil, Maribel Verdu

Senaryo: Guillermo del Toro
Görüntü Yönetmeni: Guillermo Navarro
Müzik: Javier Navarrete
Kurgu: Bernat Vilaplana
Tür: Fantastik - Drama
Süre: 112 Dk.
Yapım: 2006 - İspanya
Dağıtımcı: Bir Film www.birfilm.com

Gösterim tarihi: 6 Nisan 2007

Resmi Web Sitesi: www.panslabyrinth.com

IMDB.com bu filmin sayfası

Editörün Notu: Film 3 dalda OSCAR kazandı. İkinci Dünya Savaşı sonrasında geçen fantastik bir yolculuğun hikâyesi.

Konu: 10 yaşındaki Ofelia yeni taşındığı evin arka bahçesinde esrarengiz bir labirent keşfeder. Labirentin içerisinde yaşayan Pan adındaki yaratık küçük kızın tüm yaşamını değiştirecektir.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:36

Benzer Konular

19 Şubat 2013 / emreozmenfan Sinema tr
30 Ekim 2014 / koala Sinema tr