Arama

Yakında Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 31

Güncelleme: 25 Kasım 2019 Gösterim: 221.011 Cevap: 312
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
6 Mayıs 2011       Mesaj #301
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde

Sponsorlu Bağlantılar
Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides


Karayip Korsanlari Gizemli Denizlerde 126



  • Yapım:
    • 2011 ~ ABD
  • Tür:
    • 3 Boyutlu, Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera, Romantik
  • Yönetmen:
    • Rob Marshall
  • Oyuncular:
    • Johnny Depp, Penélope Cruz, Geoffrey Rush, Mackenzie Crook, Ian McShane, Gemma Ward, Richard Griffiths, Lee Arenberg, Óscar Jaenada, Stephen Graham, Martin Klebba, Bronson Webb, Keith Richards, Kevin Mcnally, Jami Gertz, Astrid Berges-frisbey, Sam Claflin, David Speed, Greg Ellis, John Bryant Davila, Robbie Kay, Azmyth Kaminski, Christopher Fairbank, Chuy Garcia, Danny Le Boyer, Gerard Monaco, Juan Carlos Vellido, Kristofer Dayne, Mark Smith, Matt Lasky, Paul Bazely, Richard Thomson, Salomon Passariello, Tamayo Perry, Tristan Laurence Perez, Yuki Matsuzaki
  • Senaryo:
    • Ted Elliott, Terry Rossio, Stuart Beattie, Jay Wolpert
  • Senaryo (Kitap):
    • Tim Powers
  • Yapımcı:
    • Jerry Bruckheimer, Gore Verbinski, Ted Elliott, Terry Rossio, Barry H. Waldman, Chad Oman, Mike Stenson, John Deluca
  • Görüntü Yönetmeni:
    • Dariusz Wolski
  • Müzik:
    • Hans Zimmer
  • Filmin Websitesi:
  • Süre:
    • 2 saat 21 dk
  • Gösterim Tarihi:
    • 19 Mayıs 2011 (Türkiye)

Filmin Özeti:

Yeni bölümde Jack sparrow geçmişte tanıdığı bir bayanla karşılaşıyor ve daha sonra bu bayanın Kara Sakal Ian McShane'in kızı olduğunu oğreniyor. Kızı da babası gibi, Jack Sparrow'u ölümsüzlüğün çeşmesini bulmak için durmak bilmeyen maceralara sürüklüyor.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
16 Mart 2012       Mesaj #302
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Titanların Öfkesi

Sponsorlu Bağlantılar
Wrath Of The Titans


Zeus'un oğlu yarı tanrı Perseus'un canavar Kraken'i kahramanca altetmesinin üzerinden 10 sene geçmiştir. Bir balıkçı olarak 10 yaşındaki oğlu Helius ile sessiz sakin bir hayat sürmektedir. Ancak titanlar ve tanrılar araasında savaş tekrar kıvılcımlarını göstermektedir. İnsanların bağlılıklarını azaltmaları ve tanrıların hapsedilmiş titanlar ve gaddar liderleri Kronos (Zeus, Hades ve Poseidon'un babası) hapisten kaçar. Kronos Zeus'u esir alır ve insanlığı tehdit etmeye başlar. Bu durumda iş insanlığı daha önce de kurtarmış olan Perseus'e düşer..


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 19:20
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
17 Mart 2012       Mesaj #303
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
The Hobbit: Part 1

Hobbit 1287758512


Yapım:

2012 - ABD

Tür:

3 Boyutlu, Aksiyon, Dram, Fantastik, Macera, Savaş,

Süre:

160 dakika Yönetmen:

Peter Jackson,

Oyuncular:

Orlando Bloom, Elijah Wood, Liv Tyler, Cate Blanchett, Evangeline Lilly, Ian McKellen, Hugo Weaving, Saoirse Ronan, Sean Astin, David Tennant, Andy Serkis, Christopher Lee, Lee Pace, Ron Perlman, Bill Nighy, Ian Holm, Doug Jones, Marton Csokas, Stephen Fry, Leonard Nimoy, Graham McTavish, Martin Freeman, Evangelina Lily, Benedict Cumberbatch, Jed Brophy, Richard Armitage, Harry Sinclair, Aidan Turner, Dominic Keating, Stephen Hunter, Mikael Persbrandt, Michael Mizrahi, Sylvester Mccoy, Robert Kazinsky, John Callen, Peter Hampleton, Peter Hambleton, Ryan Gage, Adam Brown, Jeffrey Thomas, Rob Kazinsky, William Kircher, Mark Hadlow, Barry Humphries, James Nesbitt, Brian Blessed, Conan Stevens, Ken Stott, Dean O'Gorman, Luke Evans,

Seslendirenler :

Bill Nighy,

Müzisyen :

Howard Shore,

Görüntü Y.:

Andrew Lesnie,

Senaryo:

Peter Jackson, Guillermo del Toro, Fran Walsh, Philippa Boyens,

Senaryo (Kitap):

J.R.R Tolkien,

Yapımcı:

Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Ken Kamins, Zane Weiner, Carolynne Cunningham, Mark Ordesky, Callum Greene,



Bilbo Baggins sakin hayatını rutin bir şekilde sürdürürken kapısı çalınır ve içeriye Gandalf girer. Bilbo Baggins ve beraberinde 13 cüce, Ejderha Smaug’un zamanında cücelerden çaldığı hazineyi kurtarmak üzere uzun bir macera için ilk adımlarını atacaklardır.

Yakında Vizyona Girecek Filmler


Yakında Vizyona Girecek Filmler

Yakında Vizyona Girecek Filmler

Yakında Vizyona Girecek Filmler

Yakında Vizyona Girecek Filmler


Yakında Vizyona Girecek Filmler


Yakında Vizyona Girecek Filmler

Yakında Vizyona Girecek Filmler


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 19:20
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
17 Mart 2012       Mesaj #304
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Yapım:
2011, 2013 ~ ABD
Tür:
Aksiyon, Dram, Gençlik, Gerilim, Gizem, Macera, Romantik
Senaryo:
Suzanne Collins
Senaryo (Kitap):
Suzanne Collins
Yapımcı:
Nina Jacobson

Oyuncular:

* Katniss Everdeen:16 yaşında,siyah saçlı,gri gözlüdür.Babası madencidir ve babası ölünce ailesini ayakta tutmak için avlanmak,parası olmadığı için değiş tokuş yapmak durumundadır.Annesi babası ölünce hayattan kopmuştur.11 yaşından beri annesine ve kardeşine o bakıyor.Daha sonra açlık oyunlarına kızkardeşi Primrose seçilince,onun yerine açlık oyunlarına katılır.Ok atmakta çok ustadır ve bitkileri tanır.

* Peeta Mallark:16 yaşında,sarı saçlı,mavi gözlüdür.Babası fırıncıdır.Hayatı boyunca hiç avlanmamış ve ailesine bakmak durumunda kalmadan,rahat içinde yaşamıştır.Fırıncıda çalışırken sürekli ağır ekmek sepetlerini kaldırdığı için güçlü kollara,pastaları süslediği için de iyi bir kamuflaj yeteneğine sahiptir.İki tane ağabeyi vardır.Açlık oyunlarına seçilince,kimse onun yerine geçmeye gönüllü olmamıştır.Katniss'e aşıktır.Aşkını ilk defa Capitol'de açıklar.

* Gale Hawthorne: Gale,aynı Katniss gibi,siyah saçlara ve gri gözlere sahiptir.18 yaşındadır.Avcılıkta,ok atmada,iz kaybettirmede en iyisidir.Babası Katniss'in babasıyla beraber maden kazasında ölünce,3 erkek kardeşine ve annesine bakmak için avlanmak ve değiş tokuş yapmak zorundadır.Zaman içinde Katniss'le iyi anlaşmaya başlarlar ve dost olurlar.Evlerine beraber yiyecek götürürler.Gale çok yakışıklıdır ve okuldaki tüm kızlar onun peşinden koşmaktadır.Ancak o,Katniss'e aşıktır.Katniss ise duygularından emin değildir.

* Primrose Prim Everdeen: Katniss'in kızkardeşidir.12 yaşındadır.Sarı saçlara,mavi gözlere sahiptir.Çok merhametli ve alçakgönüllüdür bu yüzden avlanamaz.Avlanamadığı için ablasına yardım edemez.Ama annesi eczacıdır ve o da annesinden bitkiler hakkında bilgiler öğrenip,tedavilerde annesine yardımcı olur. Lady isimli bir kuzusu,ve bir kedisi vardır.

* Mr. Everdeen:Madencidir ve bir maden kazasında ölmüştür.Ok yapmakta ve bitkileri tanımakta çok başarılıydı ve bunların hepsini Katniss'e öğretmişti.

* Mrs. Everdeen: Sarı saçlara,mavi gözlere sahiptir.Eczacıdır.Eşi öldükten sonra dünyayla ilişkilerini koparıp bir süre duvarı seyrederek yaşamıştır.Kendisini ve kızkardeşini böyle ölüme gönderdiği için Katniss onu asla affetmeyecektir ve onunla konuşmamaktadır.Bulundukları bölgede kimsenin parası doktorlara yetmediği için genelde hastaları Prim'le beraber o tedavi eder.

* Haymitch Abernathy: 12. Bölgeden açlık oyunlarını kazanan tek kişidir ve bu yüzden 12. bölgeden açlık oyunlarına katılan herkese koçluk yapmaktadır.Şarap içmeyi çok sever ve genellikle sarhoştur.Ama daha sonra kendini toparlar ve Katniss ile Peeta'ya yardım eder.

* Cinna: Katniss'in stilistidir.Açlık oyunlarının tüm kutlamalarında,açılışlarında Katniss'i hazırlar.Katniss onu çok seviyor ve kendisine yakın hissediyor.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 19:21
In science we trust.
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
24 Mayıs 2012       Mesaj #305
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
'Eşsiz bir Wes Anderson filmi'

Moonrise Kingdom

  • Vizyon tarihi: 25 Mayıs 2012 (1s 34dk)
  • Yönetmen: Wes Anderson
  • Oyuncular: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray devamı...
  • Tür Komedi, Dram
  • Ülke> ABD

Bruce Willis yeni filmi 'Moonrise Kingdom' için ''Diğer bütün filmleri gibi eşsiz bir Wes Anderson filmi. Bir filmde görmeyi beklemediğiniz, sadece Wes’in aklına gelebilecek birçok özel ve komik sahne var” diye konuştu.


Cannes Film Festivali’nin açılış filmi Wes Anderson filmi 'Moonrise Kingdom', ABD ile aynı anda bu Cuma gösterime giriyor. Zor Ölüm serisinden polis memuru olarak görmeye alışkın olduğumuz Bruce Willis, eşsiz mizah anlayışıyla kendini farklı kılan Anderson’ın bu son filminde polis şefi “Captain Sharp” rolüyle izleyicinin karşımıza çıkıyor. Çarpıcı bir oyuncu kadrosuna sahip filmde Bruce Willis’e Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Jason Schwartzman eşlik ediyor.
Film, New England’da yaşayan 12 yaşında iki küçük aşığın birlikte kaçmasının ardından ada yetişkinlerinin onları bulması sırasında yaşanan olayları enteresan ve komik bir dille anlatıyor.

Oscar'a iki kez aday olan Anderson’a göre, Bruce Willis tam bir polis memuru. Willis’le ilk kez birlikte çalışan Anderson, “Adanın yerel şefi Captain Sharp’ı, hüzünlü, ağırbaşlı ama bu sakin duruşunun altında otorite sahibi olan bir karakter olarak tanımlayabiliriz. Bruce’u daha önceden tanımıyordum ama o gerçek bir polis memuru gibi görünüyor. O rozete layık olduğunu söylemek sanırım abartılı olmaz.”
Bruce Willis de Moonrise Kingdom için “Bu film diğer bütün filmleri gibi eşsiz bir Wes Anderson filmi. Bir filmde görmeyi beklemediğiniz sadece Wes’in aklına gelebilecek birçok özel ve komik sahne var” dedi.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 19:21
Sen sadece aynasin...
porliuy - avatarı
porliuy
Ziyaretçi
6 Haziran 2012       Mesaj #306
porliuy - avatarı
Ziyaretçi


Kara Şövalye'nin gişe ve seyirci gözündeki başarısından sonra tüm gözler Christopher Nolan'ın üzerine çevrilmişti. Nolan ilk başta Joker karakterini canlandıran Heath Ledger'ın ölümü üzerine yeni bir film çekmeyeceğini söylese de gelen ısrarlara dayanamadı ve üçüncü Batman filmi için yine yönetmen koltuğuna oturdu.
2012 yazında gösterime girecek olan The Dark Knight Rises, Kara Şövalye üçlemesine son noktayı koyacak. Batman bu sefer çizgi romanlardaki en tehlikeli düşmanıyla karşılaşıyor.
Bane adlı bu düşman, dövüş yetenekleri ve güç olarak Batman'den daha üstün durumda. Ülkemizde de bir bölümü yayınlanan Knightfall serisinden esinlenen The Dark Knight Rises filmi, Batman'in Bane tarafından yenilip kahramanlığı bırakması daha sonrası ise kendine inancını kazanıp tekrar Kara Şövalye unvanını kazanışını anlatıyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 19:21
Lebron James - avatarı
Lebron James
Ziyaretçi
16 Temmuz 2012       Mesaj #307
Lebron James - avatarı
Ziyaretçi
İSYAN ( Lock Out )

IMDB Puanı: 6.8/10

Yapım:2011- Fransa

Tür:Aksiyon-Gerilim

Yönetmen:James Mather

Konu:Bir komplo oyununa alet olduktan sonra casuslukla suçlanan eski ajan Snow'a özgürlüğünü yeniden kazanma fırsatı sunulur. Fakat karşılığında üstlenmesi gereken görev oldukça zorludur. Zira Amerikan başkanının kızı Emily kaçırılmış ve yüksek güvenlikli bir uzay üssüne hapsedilmiştir. Snow en sıradışı yöntemlerle Emily'yi kurtarmaya çalışacaktır..

lock out  377622 24398

NOT:Film vizyona 20 Temmuz 2012 tarihinde girecektir. (Türkiye) Resimde yazan "April 13" tarihi Amerika için geçerlidir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
2 Mart 2013       Mesaj #308
iceslush - avatarı
VIP ETC
MuhteC59Fem ve Kudretli Oz FragmanC4B1 p

Oscar Diggs (James Franco) küçük çaplı bir sirk sihirbazıdır. Ayrıca pek de ahlaklı biri değildir. Toz toprak içindeki Kansas’tayken kendini bir anda canlı Oz diyarında bulan Oscar, turnayı gözünden vurduğunu düşünür. Şöhret ve servet kazanması çok kolay olacaktır. Tabii üç cadıyla tanışana dek... Bu üç cadı; Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda, (Michelle Williams) Oscar’ın; herkesin beklediği o müthiş sihirbaz olduğuna bir türlü ikna olmaz. İstemeden Oz Diyarı’nın ve sakinlerinin büyük sorunlarıyla karşı karşıya kalan Oscar, çok geç olmadan kimin iyi kimin kötü olduğuna karar vermek zorundadır. İllüzyon ve becerikliliğiyle hatta biraz da büyüyle sihrini konuşturan Oscar, kendini büyük ve güçlü Oz Büyücüsü’ne dönüştürmekle kalmaz, daha iyi de bir adam hâline getirir.

8 MART 2013




Son düzenleyen iceslush; 2 Mart 2013 19:24 Sebep: Tarih Belirtilmedi.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
2 Mart 2013       Mesaj #309
iceslush - avatarı
VIP ETC
eve donus sarikamis 1915 ver10
I. Dünya Savaşı sonrası Osmanlı İmparatorluğu’nun mağlubiyeti ile artık hiç kimseye ait olmayan Doğu Anadolu Bölgesi’nde, belirsizliğin ve karmaşanın hakim olduğu ıssız topraklarda hayatta kalma ve eve dönüş hikayesini anlatan film savaşın insanlar üzerinde bıraktığı etkiyi, gerilimi ve hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

8 MART 2013

http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
2 Mart 2013       Mesaj #310
iceslush - avatarı
VIP ETC
CanakkaleYolunSonuAfis2
25 Nisan 1915… Osmanlı İmparatorluğu’nun direniş kapısı olan Çanakkale, gemi yoluyla geçilememiş ve işgalciler, çaresiz bir manevrayla Gelibolu kıyılarına çıkartma yapmaya başlamışlardır. İşgal kuvvetlerinin belki de en büyük direnişi gördükleri koy, o andan sonra mağlup bir ordunun adıyla anılacaktır; Anzak Koyu.

Hilal-i Ahmer cemiyetindekiler ve Muhsin’le Hasan’ında içinde bulunduğu destek birliği beş günlük yolculuğun sonunda, 25 Mayıs 1915’te cepheye ulaşırlar. Hasan, siperlere indiği anda, savaşın hayal ettiğinden daha acımasız olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Daha ilk gün, bir Anzak askeriyle siper içerisinde burun buruna gelir ve abisinin son anda yardımına koşmasıyla kıl payı hayatta kalır. Birkaç gün sonra Muhsin bir Anzak keskin nişancıyı vurup, daha önce Balkan savaşında da komutasında yer aldığı Yüzbaşı İbrahim Adil tarafından keskin nişancılık görevine getirilir. Muhsin’inse İbrahim Adil’den tek bir isteği vardır. Kardeşi Hasan’ı geri hizmete çektirmek… O andan sonra Muhsin, bir diğer keskin nişancı Şeref’le birlikte yüksek rütbeli düşman askerlerini avlayacak, kardeşi Hasan’sa ikmal çadırlarından cepheye tüfek ve mermi sandıkları taşıyacaktır. Muhsin’in nişancılık ve sızma konusundaki hüneri, düşman hattında kısa sürede efsane olmasına yol açar. Bu durum karşısında Anzak askerlerin bile içten içe nefret ettikleri İngiliz Binbaşı Steward, karşı atağa geçmek ve kendi canını korumak amacıyla ordunun en iyi nişancısı olan, onbaşı William Eagle’ı Anzak koyuna getirtir. Eagle’ın tek bir görevi vardır. Mümkün olduğunca çok subay öldürmek ve bütün koya nam salan Muhsin’in dikkatini çekip bu hünerli Türk nişancının hayatına son vermek....
15 MART 2013
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

19 Şubat 2013 / emreozmenfan Sinema tr
30 Ekim 2014 / koala Sinema tr