Arama

Yakında Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 8

Güncelleme: 25 Kasım 2019 Gösterim: 221.290 Cevap: 312
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
8 Ekim 2007       Mesaj #71
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
AVRUPALI
Yönetmen: Ulaş Ak
Sponsorlu Bağlantılar
Oyuncular: Cem Davran, Yasemin Kozanoğlu, Sema Öztürk, Aydemir Akbaş

Senaryo: İrfan Tözüm, Ulaş Ak
Görüntü Yönetmeni: Aytekin Çakmakçı
Müzik: Aria
Tür: Komedi
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2007 - Türkiye
Dağıtımcı: Best Line Pictures BESTLINE PICTURES

Gösterim tarihi: 12 Ekim 2007

Resmi Web Sitesi: Avrupalı : 12 Ekim 2007'de Sinemalarda

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Avrupalı bir şehir efsanesidir. Brüksel’de okumuş, ardından zengin olmuştur. O heryerdedir, ne lazımsa onda vardır, o halleder.

Konu: "Avrupalı"da, bir Türk ailesi ile Yunan ailesi arasında yaşanan, yasa dışı ve duygusal ilişkiler üzerinden, Türkiye’nin Avrupalılık macerası işleniyor. Cem Davran’ın, bir Türk kızı ile Yunan kızı arasında kaldığı aşk girdabında karar vermekte zorlanırken, arkası kesilmeyen komik olayların birbirini kovaladığı hikayemizde, yoğun mizahın yanı sıra Türkiye’nin ve Türk halkının sorunları da anlatılıyor...

Avrupalılara kendimizi beğendirmeye çalışırken, öz değerlerimizden kaybettiklerimizi de göstermeyi amaçlayan Avrupalı projesi, her ne kadar farklı farklı ülkelere ve birliklere bölünmüş olsalar da, tüm insanlığın, büyük bir ailenin üyeleri olduğu ve sevgiyle Dünya’da akan kan ve göz yaşının son bulabileceği fikrinin altını çiziyor...

FİLMİN FRAGMANI - TRAILER


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:54
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
18 Ekim 2007       Mesaj #72
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Testere 4 - Saw IV

Sponsorlu Bağlantılar

26 Ekim Vizyonda

Testere efsanesi üçüncü filmde kaldığı yerden devam ediyor. Binaya kilitli kalmış olan Jeff, oksijeni tükenmeden kayıp kızını bulmak zorundadır. Aksi takdirde her ikisini birden kaçınılmaz son, ölüm beklemektedir.

Kızını bulabilmek için çabalarken bir kaset bulur. Kanser olduğunu öğrendikten sonra Jigsaw tarafından çekilmiş olan bu kaset, Jigsaw'ın geçmişi ile ilgili inanılmaz gerçekleri ortaya çıkarmaktadır. Kızını ve kendisini bu korkunç kapandan kurtarabilmek için gerekli olan ipuçlarının bu kasette olduğunu anlayan Jeff'in işi, sandığından çok daha zordur.




Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
27 Ekim 2007       Mesaj #73
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi


KABADAYI
Vizyona Giriş Tarihi
12.2007
Türü
Dram
Ülke
Türkiye
Süresi ve Yapım Yılı
dakika - 2007
Yönetmeni
Ömer Vargı
Oyuncular
Şener Şen
İsmail Hacıoğlu
Aslı Tandoğan
Kenan İmirzalıoğlu
Senaryo
Yavuz Turgul
Müzik
Benjamin Walken – Beladi

Konusu

Eski kabadayılardan kim kaldı...

Meşhur kabadayılardan Ali Osman, eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği eski aşkının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat, sevgilisi Karaca ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca’ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise, kızı geri alabilmek için herşeyi göze almıştır. Ali Osman’ın bundan böyle tek amacı, oğlu Murat ve sevgilisi Karaca’yı canı pahasına korumaktır ve bu yolda karşısına çıkan herşeyi yok etmeye hazırdır.

“Hababam Sınıfı Askerde”, “Hababam Sınıfı 3,5”, “Maskeli Beşler Irak” ve “Sınav” filmlerinin yapımcısı FİDA FİLM ve “Eşkıya”, “Gönül Yarası”, “Herşey Çok Güzel Olacak” ve “İnşaat” filmlerin yapımcısı FİLMACASS, dev bir işbirliği ile 2007 sinema sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor.

“İnşaat” ve “Herşey Çok Güzel Olacak” filmlerinin yönetmeni Ömer Vargı’nın yöneteceği filmin başrollerinde Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Aslı Tandoğan, Rasim Öztekin yer alacak. Filminin senaristi ise “Gönül Yarası”, “Eşkıya”, “Gölge Oyunu”, “Muhsin Bey”, “Fahriye Abla”, “Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni” gibi Türk Sineması’nın unutulmaz eserlerini hayata geçiren Yavuz Turgul.

Filmin müziklerini hazırlayan Benjamin Walken – Beladi, “Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi”, “The Island (Ada)” gibi ünlü filmlerin müziklerinde imzası olan bir besteci / müzisyen. Afiş ve görsel tasarım kampanyasının ardındaki isim ise “Kill Bill”, “Kingdom of Heaven”, “Cold Mountain” gibi Hollywood prodüksiyonlarının tasarımlarını yapan ödüllü tasarımcı Emrah Yücel.

“Kabadayı”nın Aralık 2007’de yurtiçinde ve yurtdışında yaklaşık 400 kopya ile gösterime girecek.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:55
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
27 Ekim 2007       Mesaj #74
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Beowulf: Ölümsüz Savaşçı


30 Kasım 2007 vızyonda
Yönetmen :Robert Zemeckis

Oyuncular : Ray Wintone, Anthony Hopkins, Angelina Jolie ile John Malkovich


Konusu

Kahramanların efsanevi bir döneminde, güçlü savaşçı Beowulf, Grendel isimli iblisle savaşır ve canavarın acımasız ve baştan çıkaran annesinin öfke şimşeklerini üzerine çeker. Bu üçlünün destansı çatışması Beowulf’un zamanı aşan efsanesini doğurur.


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:55
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
28 Ekim 2007       Mesaj #75
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
3:10 YUMA
Orjinal Adı: 3:10 to Yuma

Yönetmen: James Mangold
Oyuncular: Russell Crowe, Christian Bale, Peter Fonda, Logan Lerman, Dallas Roberts

Senaryo: Halsted Welles, Michael Brandt, Derek Haas
Görüntü Yönetmeni: Phedon Papamichael
Müzik: Marco Beltrami
Kurgu: Michael McCusker
Tür: Western
Süre: 117 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: UNP

Gösterim tarihi: 2 Kasım 2007

Resmi Web Sitesi: search the web for 310yuma.com


IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Kanun kaçağı Wade yakaladığında Evans, bu azılı katili mahkemeye götüremeye gönüllü olur.

Konu: Arizona’da 1800lü yılların sonunda, azılı kanun kaçağı Ben Wade (Russell Crowe) ile hırsızlardan ve katillerden oluşan ahlaksız çetesi Güney Demiryolu’na dadanmışlardı. Wade yakaladığında, İç savaş’tan deneyimli bir eski asker olan ve artık kuraklığın pençesindeki çiftliğinde hayatta kalma savaşı veren Dan Evans ( Christian Bale), bu azılı katili mahkemeye götürecek 3:10 Yuma trenine canlı olarak teslim etme görevine gönüllü olur. Yol boyunca, apayrı dünyaların insanları olan Evans ve Wade birbirlerine saygı duymaya başlarlar. Ancak, Wade’in çetesi ve her köşede onları bekleyen yeni tehlikeler yüzünden, yolculukları her iki adamın kaderine doğru şiddetli ve imkansız bir göreve dönüşür.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:55
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
28 Ekim 2007       Mesaj #76
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
KRALLIK
Orjinal Adı: The Kingdom

Yönetmen: Peter Berg
Oyuncular: Jamie Foxx, Chris Cooper, Jennifer Garner, Jason Bateman

Senaryo: Matthew Michael Carnahan, Michael Mann
Görüntü Yönetmeni: Mauro Fiore
Müzik: Danny Elfman
Kurgu: Colby Parker Jr., Kevin Stitt
Tür: Aksiyon - Drama
Süre: 110 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: UIP UIP

Gösterim tarihi: 2 Kasım 2007

Resmi Web Sitesi: www.the_kingdom.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Suudi Arabistan’daki Amerikan tesislerinin bombalanmasının ardından ABD hükümet ajanlarından oluşan seçkin bir ekibin bölgeye gönderilişinin öyküsü anlatılır.

Konu: “The Kingdom”da 12 Mayıs 2003 tarihinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da meydana gelen eşzamanlı bombalama olaylarını izleyen günlerde yaşananlar anlatılır.

Riyad’daki terörist saldırının çok sayıda masum Amerikalı sivilin hayatına mal olmasının ardından harekete geçen FBI yetkilileri, bu saldırının sorumlularını ele geçirmek ve rakip istihbarat ajanlarıyla mücadele edebilmek için bu ülkeye özel bir ajanlar ekibi gönderme kararı alırlar. Seçkin ajanlar grubunu yönetmekle görevli olan Özel Ajan Ronald Fluery (Jamie Foxx) hayatının en zor göreviyle karşı karşıyadır. Yanına en güvendiği üç ajan Janet Mayes (Jennifer Garner), Adam Leavitt (Jason Bateman) ve Grant Sykes’i de (Chris Cooper) alan Ronald Fluery, bir haftaya kalmadan terörist hücresinin içine sızarak onu çökerteceğinden emindir.

Ancak Suudi Arabistan’a varınca kendilerini çok farklı bir kültür, olağanüstü hava sıcaklığı ve politikanın kirli labirentlerinde tuzağa düşmüş bulurlar. Muhbirlerinin ve müttefiklerinin verdiği bilgilerin güvenilirliğini de artık sorgulamaya başlamışlardır. Yerel yöneticilerin destek olmaktan çok köstek olduğu bir ortamda Fluery’nin beklediği yardım sempatik kişilikli bir Suudi polis yüzbaşısından gelir. Doğru iz üzerinde ilerlemeye başlayan FBI ajanları artık düşman kuvvetlerini çökertecek darbeyi indirmek üzeredir.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:56
WaRrioR - avatarı
WaRrioR
VIP VIP Üye
29 Ekim 2007       Mesaj #77
WaRrioR - avatarı
VIP VIP Üye
Sinema tarihinin en pahalı yapımı: Altın Pusula

Henüz netleşmeyen 260 milyon dolarlık bütçesiyle sinema tarihinin en pahalı yapımı olmaya aday “Altın Pusula”, dünya ile aynı anda 7 Aralık’ta Türkiye’de de vizyona girecek...


Daha önce “About A Boy” filmi ile Oscar’a aday olan Chris Weitz’in yönettiği filmde, Nicole Kidman, Daniel Craig, Eva Green ve Sam Elliot rol aldı. Filmin küçük kahramanı “Lyra” rolünde ise, 10 bin kişi arasından seçilen 12 yaşındaki Dakota Blue Richards oynadı.

Kitabın yazarı Philip Pullman’ın, “Bayan Coulter” rolünde Nicole Kidman’ın oynamasını özellikle istediği belirtildi.

Halen post-prodüksiyonu devam eden filmin bütçesi Kasım ayında netleşecek. 260 milyon dolarlık sınıra dayanacağı tahmin edilen bütçesiyle film, sinema tarihinin en pahalı yapımı haline gelecek.

Filmin müziklerini, “The Queen”, “Painted Veil” ve “Syriana” gibi filmlerin müziklerinin bestecisi Alexandre Desplat yaptı.

Filmin konusu şöyle:
“Oxford’daki Jordan Koleji’nde yatılı okuyan Lyra ve cini Pantalaimon, bir gün okulu ziyaret eden amcası Lord Asriel ve alimlerin yaptığı bir toplantıyı gizlice gözetlerken, ‘toz’ denen bir şey, ‘Kuzey’de havada duran bir şehir’ ve ‘cinayetle sonuçlanan bir keşif seferi’ hakkında esrarengiz hikayeler dinler. Bir süre sonra etraftaki çocuklar kaybolmaya başlar ve sonra arkadaşı Roger da çocuk hırsızları olan Hamhum’lar tarafından kaçırılır.

Bunun üzerinden çok geçmeden, Lyra’nın velayeti okul tarafından son derece güzel ve etkileyici bir insan olan bayan Coulter’e verilir. Lyra başlangıçta buna karşı çıkar, ama çok geçmeden herkes gibi o da bayan Coulter’in cazibesine kapılır. Ama zamanla güzel olduğu kadar da tekinsiz olan bayan Coulter’in, Lord Asriel’in düşmanı olduğunu fark ettiğinde onun yanından kaçıp sığındığı Çinganlar’la beraber Kuzey’e doğru bir keşif seferine çıkar. Burası zırhlı ayıların hüküm sürdüğü, gökyüzünde cadıların uçuştuğu ve bir grup bilim adamının, hakkında konuşulmasının bile çok ürkütücü olduğu deneyler yaptığı bir yerdir.”
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:56
Esqi qulağı qesiqlerden qim qaldı
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #78
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
ARSLANI KUZULARA
Orjinal Adı: Lions For Lambs

Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Tom Cruise, Meryl Streep, Robert Redford, Andrew Garfield

Senaryo: Matthew Michael Carnahan
Görüntü Yönetmeni: Philippe Rousselot
Müzik: Mark Isham
Kurgu: Joe Hutshing
Tür: Drama
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Özen Film www.ozenfilm.com.tr

Gösterim tarihi: 9 Kasım 2007

Resmi Web Sitesi: lionsforlambs.unitedartists.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu: Risk nedir? Cesaret nedir? Bağlılık nedir? Ve tüm bunlar medyamız, politikacılarımız ve gençliğimiz için ne ifade etmektedir. Oscar Ödüllü yönetmen Robert Redford yeni ve provakatif bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

Konu: Gerçek zamanda geçen filmde kapalı kapılar ardındaki bilinmeyenleri ortaya koyan ve bir gün içindeki olayları birbirine gerçekçi bir hikaye ile bağlıyor. Washington’daki güç dengeleri , bir habercinin oldukça önemli bir konuda ve büyük baskı altında hazırladığı haberi, iki cesur askerin oldukça gizli ve tehlikeli bir görev esnasındaki nefes kesici hikayeleri ve Amerikan gençliğinin günümüzde özgürlük ve demakrasiye bakış açılarını harmanlayan film soru işaretleri ve bunların cevapları ile karşımıza çıkıyor.

Kongre üyesi ve başkanlığa en yakın isimlerden biri olan Jasper Irving (Tom Cruise) TV habercisi Janine Roth’u (Meryl Streep) gündeme bomba gibi düşecek bir haber için odasında kabul eder. 1 saat süren görüşme tam bir kedi fare oyunudur ve senator hem Amerikan medyasına hem de Amerikan hükümetine göndermelerde bulunur. West Coast Universitesinde idealist bir professor olan Dr. Malley (Robert Redford) öceleri çok istekli ve çalışkan fakat daha sonra dersine ilgisini yitiren öğrencisi (Andrew Garfield) ile hayattan beklentileri hakkında konuşmaktadır. Bu sırada dünyanın öbür ucunda Afganistan’daki sıcak savaşın içinde Dr. Malley’nin iki eski öğrencisi Arian (Derek Luke) ve Ernest (Michael Peña) üstlerinin verdiği emirlerle kazanmayı umdukları bir çatışmanın içine atılmaktadırlar.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:56
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #79
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
ŞIPSEVDİ
Orjinal Adı: The Heartbreak Kid

Yönetmen: Bobby ve Peter Farrelly
Oyuncular: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman

Senaryo: Leslie Dixon
Görüntü Yönetmeni: Matthew F. Leonetti
Kurgu: Alan Baumgarten, Sam Seig
Tür: Komedi
Süre: 115 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: UIP www.uip.com.tr

Gösterim tarihi: 9 Kasım 2007

Resmi Web Sitesi: www.heartbreakkidmovie.com

IMDB.com bu filmin sayfası
Editörün Notu:"There’s Something About Mary" ve "Dumb and Dumber" gibi çok izlenen güldürülerin yaratıcıları olan Farrelly kardeşler Ben Stillerin oynadığı filmle dönüyor.

Konu: Kararsız bir müzmin bekar olan "evde kalmış", "erkek kurusu" Eddie , arkadaşlarından birisinin daha nikah törenine katıldıktan sonra kendisini yapayalnız hisseder. Neredeyse geriye kalan tek bekar olduğunu düşünmektedir. Ailesinin ve arkadaşlarının dalga geçme taarruzlarına artık daha fazla dayanamayacağını anlar ve yalnızlığına son vermeye karar verir.

Babasından ve en iyi arkadaşından gelen yoğun baskılar üzerine sadece bir haftadır ve çok az tanıdığı güzel görünümlü Lila’ya evlenme teklifi yapar. Bu teklifi yaparken Lila’yı aşk ve evlilik için son şansı olarak görmüştür.Lila teklifi kabul eder.

Hawaii’de alelalece düzenlenen nikah töreninden sonra yeni evli çift, üç haftalığına Meksika’ya balayına gider. Eddie Lila’yla evlenerek hayatının en büyük hatasını yaptığının kısa sürede farkına varır. Lila kesinlikle hayallerinin kızı olmadığı gibi tam anlamıyla kabuslarındaki kızdır. Balayı yolculuğunun başladığı andan itibaren kimi zaman küfürbazlığa varan pek çok uygunsuz davranışıyla Eddie’ye hayatı zehir eder.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:57
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
6 Kasım 2007       Mesaj #80
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Ben Bir Efsaneyim (I am Legend )



Vizyon tarihi:
21 Aralık 2007
Yönetmen:
Francis Lawrence


Tür: Dram, Korku


Konu :gündüzleri sorun yoktur…ama geceyle birlikte sokaklar karşı konulmaz birdürtüyle arzuladıkları o kıymetli sıvı için; kan için,dünyadaki son insanın kaleyi andıran evine doğru
uluyarak,sürünerek,yalpalayarak yürüyen ölülerin
kemik beyazı bedenleriyle dolmaya başladığında çöker
dehşet kentin üzerine…
Richard Matheson’un kitabında dünyada kalan son insandan bahsediyordu. Ancak o insan olan Robert Neville tek değildir. Diğer tüm erkekler, kadınlar ve çocuklar da vampire dönüşmüştür. Bu insanların hepsi de beslenmek için Neville’in saf kanına ihtiyaç duymaktadırlar ve bu durumda hayatta kalmak Neville için hiç kolay değildir.



Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:57
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

19 Şubat 2013 / emreozmenfan Sinema tr
30 Ekim 2014 / koala Sinema tr