Arama

Sinema Dünyasından Son Haberler - Sayfa 7

Güncelleme: 12 Ekim 2014 Gösterim: 44.335 Cevap: 96
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
20 Şubat 2012       Mesaj #61
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
İki Türk filmine ödül
Berlin Film Festivali'nde iki Türk filmi ödüle layık görüldü. Reis Çelik'in yazıp yönettiği "Lal Gece" gençlik filmi kategorisinde ödüle layık görülürken, Emin Alper de 'Tepenin Ardı' filmiyle Caligari ödülünü aldı.
Sponsorlu Bağlantılar

120218emin alperv2
Emin Alper, ilk uzun metraj filmiyle 'Genç Forum' bölümünün en önemli ödülü olan 'Caligari' ödülünü aldı.

120218 lal gecestandard

Sürmekte olan Berlin Film Festivali’nde iki Türk filmi ödül aldı.
Reis Çelik'in yazıp tönettiği ve İlyas Salman'ın başrolde yer aldığı "Lal Gece" "Jenerasyon 14 artı" jürisinin seçtiği gençlik filmleri kategorisinde en iyi film seçilerek "Kristal Ayı" ödülüne layık görüldü.

Berlin'de ödül alan bir diğer Türk filmiyse Emir Alper'in çektiği "Tepenin Ardı" yapımı oldu. Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen 62. Berlin Film Festivalinin forum bölümünde yönetmenliği Emin Alper'in yaptığı ''Tepenin Ardı'' filmi, ''Caligari'' ödülüne layık görüldü.
Berlin Filmhaus'ta düzenlenen törende, Emin Alper ödülünü jüri başkanı Rüdiger Suchsland'ın elinden aldı.
Jürinin Turkiye’den çağdas bir western filmi olarak niteledigi film, törenin ardindan bir kez daha seyirciyle buluştu.
Emin Alper, gazetecilere yaptığı açıklamada, ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın da aynı ödülü 14 yıl önce aldığını hatırlatarak, ''Ben her yıl ödülün kimin aldığını takip ederdim. Ödül aldığım için onur duydum, mutlu oldum. Tüm ekibime ve eşime desteklerinden ötürü teşekkür ederim'' dedi.
Türk-Yunan yapımı filmde Tamer Levent, Reha Özcan ve Mehmet Özgür rol alıyor.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
21 Şubat 2012       Mesaj #62
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
4 günde 1 milyon 400 bin seyirci
Kampanyasıyla günlerdir konuşulan Fetih 1453'ü 4 günde 1.400.253 kişi izledi.
Sponsorlu Bağlantılar

120220fetih1453hlarge


İSTANBUL - Türkiye genelinde 850 salonda gösterime giren 'Fetih 1453'ün 4 günlük seyirci rakamı 1.400.253 kişi olarak açıklandı. Filmin haftasonu seyirci sayısı ise 1 milyon 157 bin seyirci.
Yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı ''Fetih 1453'' filminde, Devrim Evin, İbrahim Çelikkol, Dilek Serbest, Recep Aktuğ, Erden Alkan'ın yanı sıra geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.
İlk haftasonu açılış rekoru kıran filmler listesinde birinci sırada 1 milyon 209 bin seyirci ile 'Recep İvedik 2' yer alıyor. İkinci sıraya Fetih 1453 yerleşirken, onu 1 milyon 153 bin seyirci ile 'Recep İvedik 3' ve 1 milyon 99 bin seyirci ile 'Kurtlar Vadisi: Irak' takip ediyor. (Rakamlar: boxofficeturkiye.com)

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
22 Şubat 2012       Mesaj #63
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Yeşilçam Ödülleri bu yıl yapılmayacak
Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Sinema Meslek Birliklerinin düzenleyeceği yeni ödüllere şans vermek amacıyla Yeşilçam Ödülleri'ni bu yıl düzenlenmeyeceğini açıkladı.

120221yeC59FilC3A7amwidec

İSTANBUL - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ile birlikte 4 yıldır ortaklaşa gerçekleştirdikleri ''Yeşilçam Ödülleri''ni bu yıl düzenlemeyeceklerini söyledi.
Demircan, TÜRSAK Vakfı Başkanı Engin Yiğitgil ile Pera Palace Hotel'de düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, sinema sektörünün 4 yıldır düzenledikleri ''Yeşilçam Ödülleri''ni benimsediği için gurur duyduklarını belirtti.
Gelenekselleşen ödüllerin sinema sektörüne çok önemli maddi ve manevi katkı sunduğunu, Yeşilçam ve ve Türk sineması ile ilgili büyük bir farkındalık oluşturduğunu ifade eden Demircan, şunları söyledi:

''Sinema Meslek Birlikleri ile de sürekli bir irtibat halindeydik. Teknik konulardaki itirazlarını dinledik, dikkate aldık. Bu programa paydaş olmalarını kendilerinden teklif ettik. Sinema meslek birlikleri ile toplantılar yaptık. Çok daha etkin, çok daha güçlü 'Yeşilçam Ödülleri' üzerinde devam ederken, hiçbir haberimiz olmadan sinema meslek birlikleri bir basın toplantısı düzenledi. Birliğin geliştirdiği projenin detaylarını basından öğrendik.''
Geleneksel Yeşilçam Ödülleri ile ilgisi olmayan başka bir proje açıkladıklarını dile getiren Demircan, şöyle devam etti:
''Hedeflerimiz arasında bulunan akademi oluşumu da, bu toplantı da birlik tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. 'Yeşilçam Akademi Ödülleri' ile bizim düzenlediğimiz Yeşilçam Ödülleri arasında isim benzerliği dışında bir ilişki olmadığını gördük. Basın toplantısından sonra yaptığımız görüşmede, Yeşilçam Ödülleri'ne katılımları ile ilgili yaptığımız teklifi kabul etmediklerini, kendilerinin yepyeni bir proje yaptıklarını, istersek bu yeni projede yer alabileceğimizi bizimle paylaştılar. Gelenekselleşmiş bir ödül programız varken, aynı amaca hizmet edeceği var sayılan, bizim dışımızda geliştirilen, açıklanan paydaşları arasında olmadığımızı aynı isimli yeni bir ödül programına katılamayacağımızı kendilerine bildirdik.''

'Yeni projelerle katkı üretmeye devam edecektir'
Sinema Meslek Birliklerinin akademi düzeyinde bir oluşum içine girmesinin önemli olduğunu ifade eden Demircan, sözlerine şöyle devam etti:
''Bizim amacımız Yeşilçam'dan nostalji değil, değer üretmektir. Sinema endüstrisinin şehrimize, ülkemize ve insanımıza daha fazla katkı sunmasıdır. Yeşilçam Ödülleri bu amaca büyük katkı sundu. Yeşilçam'ın güçlendirilerek yaşatılmasına, Sinema Meslek Birliklerinin de katkı sunmak istemesi memnuniyet vericidir. Yeşilçam Ödülleri'ni 1 yıl süreyle donduruyoruz. Belediyemiz ve paydaşlarımızın ortak kararıyla Sinema Meslek Birliklerinin düzenleyeceği yeni ödüllere şans vermek amacıyla Yeşilçam Ödülleri'ni bu yıl düzenlemeyeceğiz. Sinema Meslek Birliklerinin vereceği ilk ödülleri takip edip, ardından yeni bir değerlendirme yapacağız. Ödüllerin başarılı olmasını diliyoruz.''


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
23 Şubat 2012       Mesaj #64
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Yusuf Kurçenli hayatını kaybetti
Son olarak 'Yüreğine Sor' filmini çeken ünlü yönetmen Yusuf Kurçenli yaşamını yitirdi.

120222yusufkurC3A7enli1hlarge


İSTANBUL - Yaklaşık 1,5 yıldır kanser tedavisi gören ve durumunun ağırlaşması üzerine 3 gün önce hastaneye kaldırılan Yönetmen ve senarist Yusuf Kurçenli, hayatını kaybetti.
Kurçenli için yarın Atlas Sineması'nda tören düzenlenecek. 65 yaşındaki Kurçenli'nin cenazesi, bu törenin ardından ikindi vakti Teşvikiye Camisi'nde kılınacak namazdan sonra Ulus Mezarlığında toprağa verilecek.
İstanbul Üniversitesi'nde gazetecilik okuyan Kurçenli, 1973 ile 1980 yılları arasında TRT'de yapımcı ve yönemen olarak çalıştı. İlk filmi "Ve Recep Ve Zehra Ve Ayşe"yi 1983 yılında çekti. "Baba Evi" ve "Kurşun Kalem" gibi TV dizilerini yönetti.

Karartma Geceleri, Gramofon Avrat, Çözülmeler gibi birçok önemli filme imza atan ve festivallerde ödüller kazanan Kurçenli son olarak 2010 yılında 'Yüreğini Sor'u çekmişti.
Kurçenli'nin yönettiği filmler: Yüreğine Sor (2010), Gönderilmemiş Mektuplar (2002), Antika Talanı (1997), Aşk Üzerine Söylenmemiş Her şey (1995), Çözülmeler (1994), Karartma Geceleri (1990), Raziye (1990), Gönül Garip Bir Kuştur (1989), Gramofon Avrat (1987), Merdoğlu Ömer Bey (1986), Ölmez Ağacı (1984), Ve Recep Ve Zehra Ve Ayşe (1983).

120222karartmageceleri
Karartma Geceleri


120222gC3B6nderilmemiC59Fmektuplar
Gönderilmemiş Mektuplar


120222yC3BCreC49Finesor
Yüreğine Sor

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
24 Şubat 2012       Mesaj #65
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Feminist Sinema'nın 100. yılı
Bu yıl Feminist Sinema'nın 100'üncü, Filmmor'un 10. yılının kutlanacağı Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali'nde, 20'yi aşkın ülkeden 70 film izleyiciyle buluşacak. Festival İstanbul'un ardından Van'a da gidecek, gösterimler çadırkentlerde yapılacak.

120223AliceGuyBlachehlarge
Alice Guy-Blache'dan başlayarak kadınların öykülerini anlatan yönetmenler festivalde..

Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, 9 Mart'ta Pera Müzesi'nde yapılacak açılış töreniyle başlayacak. Büyük Londra Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Festival Koordinatörü Melek Özman, festivalde 20'yi aşkın ülkeden 70 filmin gösterileceğini belirtti.
Özman, ''Hayat Geçer. Bir Kadın Görür. Bir Film Yapar. Hayatı film yapan kadınlara saygıyla'' sloganıyla düzenlenen festivalde, dünyanın farklı ülkelerinden film yönetmenlerinin de sinemaseverlerle birlikte olacağını, tema bölümleri, toplu gösterimler, panel, konferans ve atölyelerle festivalin 10. yaşının kutlanacağını anlattı.



Festivalin, İstanbul'un ardından Çanakkale, Van ve Hakkari'de gerçekleştirileceğini belirten Özman, ''Van'daki gösterimler çadırkentler ve prefabrik konutlarda yapılacak'' dedi.
Basın toplantısında konuşan Festival Program ekibinden Yasemin Temizarabacı da, festivalin temaları ve filmler hakkında bilgi verdi.
Altın Bamya Akademi Jürisi Esin Küçüktepepınar da, ''Altın Bamya'' ödülünü vermemeyi çok arzuladıklarını, ancak bu yıl yine bu ödüle aday çok kalabalık bir liste izlediklerini söyledi.
Ödül kıstası konusunda yanlış anlama olduğunu da belirten Küçüktepepınar, filmlerde kadın karakterlerin ''kötü karakter'' olarak gösterilmesinin adaylık kıstası olmadığını vurgulayarak, ''Kadın karakter rollerinin yeterince özenli olmayan karton karakterler olarak gösterilmesi, başrol olan erkeği destekleme amacıyla erkek rolüne bağlı bir kadın rolü olarak çıkarılması gibi kıstaslarla seçim yapıyoruz'' diye konuştu.

FEMİNİST SİNEMANIN 100. YILI
Festivalde temalarından biri, ''Feminist Sinemanın 100, Filmmor'un 10 Yılı (Elemtere Fiş Kem Gözlere Şiş)'' olacak. Bu bölümde dünya sinema tarihinin ilk filmini çeken kadın yönetmen Alice Guy-Blache'dan başlayarak kadınların sinema tarihinin öncü yönetmenlerinin, feminist sinemanın yanı sıra sinemanın klasikleri arasına giren filmleri izlenebilecek.
''Kadınların Sineması'' temasıyla düzenlenecek bir başka bölümde ise dünyanın farklı ülkelerinden 33 filmden 18'i, gala gösterimiyle Türkiye'de ilk kez izleyici karşısına çıkacak.
Festivalde, Belçikalı feminist yönetmen Marie Mandy bu yıl toplu gösterimiyle Türkiye'deki sinema izleyicileriyle buluşacak. Toplu gösterimde, kadın yönetmenlerin aşkı, tutkuyu ve cinselliği nasıl filme aldığının izini süren, Sally Potter, Agnes Varda, Catherine Breillat, Doris Dörrie, Deepa Mehta, Müfide Tlatli, Safi Faye ve Jane Campion mülakatlarıyla kadın sinemasında cesur bir yolculuğa çıkan ''Tutkuyu Filme Almak (Filming Desire: A Journey Through Women's Film)'' filminin gösterimi yapılacak.
Toplu gösterimde, ''Nekahat Güncesi'', ''Yapay Rahim'', ''Bedensiz Doğum'', ''Ailelerimiz ve Hayat'', ''Memeler de Küçük Şeyler Gibi Başlar'' ve ''Judith'' filmleri de izlenebilecek.

2 ÖZEL BÖLÜM
Festivalin bu yıl 2 de özel bölümü olacak. ''Tunus'un Yaseminleri'' başlıklı özel bölümde, Kalthoum Bornaz'ın ''Dünyanın Yarısı'', Nejia Ben Mabrouk'un ''Sema'', Nadia El Fani'nin belgeseli ''Laiklik İnşallah!'' izlenebilecek.
İkinci özel bölüm ''Cins-iyet-ler''de ise cinsiyet ve cinsel kimlik meselelerine dair filmler yer alıyor.
Açılış töreni 9 Mart'ta Pera Müzesi'nde yapılacak festivalin, 19 Mart'ta Hollanda Konsolosluğu'nda yapılacak kapanış töreninde ise kadın kimliğini negatif gösteren filmlere verilen ''4. Altın Bamya Ödül Töreni'' gerçekleştirilecek.
Festivalde, atölye, panel ve söyleşilerin yanı sıra festival konuklarından Marie Mandy, Marleen Gorris, Müfide Tlatli ve Rahşan Bani-Etemad ile festival izleyicisine özel atölye-söyleşileri de yer alacak.
Festival İstanbul'un ardından, Van Kadın Derneği ortaklığıyla Van'da, Yüksekova Kadın Derneği ortaklığıyla Hakkari'de, Çanakkale Kadın El Emeğini Değerlendirme Derneği ortaklığıyla Çanakkale'de sürecek.


Festival biletleri: 3TL / Bütün filmler Türkçe elektronik altyazıyla gösterilecek.
Ayrıntılı bilgi için: filmmor.org

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
25 Şubat 2012       Mesaj #66
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
En beğenilen filmlere ek gösterim
11. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin en çok ilgi gören ve kaçırılmaması gereken filmleri 27 Şubat – 1 Mart tarihleri arası ek gösterimde.

120225takethiswaltzhlarge
Take This Waltz

İSTANBUL - Fesival bitmesin diyenlerin gözü aydın. !f İstanbul, bu yılki programının en beğenilen filmlerini kaçıranlara ikinci bir fırsat veriyor!
27 Şubat – 1 Mart arası AFM Fitaş’ta tam 8 film tekrar izleyiciyle buluşacak.

50/50 / Şansa Bak (99’)

Bellflower1

Take This Waltz / Bu Dans Senin (116’)
28 Şubat 2012, AFM Fitaş 1, 21:30

Bu Dans Senin uzun süreli ilişkilerin arzularımızı ve kendimizle ilgili fikirlerimizi nasıl şekillendirdiğini, kahkahalar atarak izlememize olanak veriyor ve yönetmen Sarah Polley, bir kez daha, en dile gelmeyen duygularımıza yumuşakça tercüman olabileceğini kanıtlıyor.



27 Şubat 2012, AFM Fitaş 1, 19:30
Sigara içmeyen, alkol kullanmayan 27 yaşındaki genç bir radyo programı yazarının kanserle mücadelesi anlatan bir filmden komedi olması pek beklenemez öyle değil mi? Ama Şansa Bak gerçekten de komik! Senarist Will Reiser’ın kendi hayatından yola çıkarak yazdığı hikayede trajedi, mizah ve gerçekçilik dozu tam ayarında.

Nana (68’)
29 Şubat 2012, AFM Fitaş 1, 19:30
Yönetmen Valérie Massadian, bu nefis ilk filminde, nesnelerin ve dünyanın çocuksu tersyüz edilişini övüyor ve bizi Nana'nın dünyasıyla tanıştırıyor. Nana, çocukluğun karanlık ve soğuk gecesine yapılan bir yolculuk.

Un amour de jeunesse / Goodbye First Love / Elveda İlk Aşk (110’)
29 Şubat 2012, AFM Fitaş 1, 21:30

Elveda İlk Aşk, hem büyüten, hem de kalp yakan ilk aşkın en gerçekçi sinema uyarlamalarından biri. Yönetmen Mia Hansen-Løve’ın içinizdeki gömülü anıları uyandıracağı film, Camille ile Sullivan arasında doğan ilk aşkın hikayesini izleyiciyle paylaşıyor.



Off Beat / Aksak Ritim (95’)
1 Mart 2012, AFM Fitaş 1, 19:30
2008 Keş!f Yarışması'nın Jüri Özel Ödülü'nü Chrigu adlı belgeseliyle alan Jan Gassman, Aksak Ritim ile !f'e dönüyor. Film, sevginin komut, hüküm ya da sınıflandırma kabul etmeyen o her şeye kadir doğasını usulca mercek altına alıyor.

TakeShelter

Take Shelter / Sığınak (120’)
1 Mart 2012, AFM Fitaş 1, 21:30
Sığınak, hem bir gerilim filmi hem aile draması hem de doğaüstü bir korku filmi. Cannes dahil tam 10 ödül alan Jeff Nicholas yönetmenliğimndeki film açılış sahnesinden itibaren izleyiciyi kilitleyip sonunda hiç beklenmedik şekillerde savurup atacak filmlerden biri.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
26 Şubat 2012       Mesaj #67
Avatarı yok
Yasaklı
César Ödülleri Dağıtıldı

Fransa'nın César Ödülleri 24 Şubat'ta gece düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Gecenin galibi 5 dalda ödül kazanan The Artist oldu.

Senenin en iddialı filmlerinden biri olan The Artist 5 dalda César ödülü aldı. Film, En İyi Görüntü, En İyi Müzik, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Dekor, En İyi Yönetmen ve En İyi Film dallarında ödülün sahibi oldu. Bu sene neredeyse tüm ödüllerde En iyi Erkek Oyuncu seçilen ve aynı kategoride Oscar ödülüne en yakın duran isim olan Jean Dujardin ise bu defa ödül alamadı.

Törende Onur Ödülü'nün sahibi İngiliz oyuncu Kate Winslet oldu.En İyi Adaptasyon César'ı Roman Polanski'nin yönetmenliğini yaptığı ve Yasmina Reza'nın hikayesinden uyarlanan "Carnage" filminin oldu.

En İyi Yabancı Film dalında ise aynı dalda Altın Küre kazanan ve Oscar adayı olan iran filmi "Bir Ayrılık" ödüllendirildi.


Kaynak:CNN/Kültür Sanat(25 Şubat 2012,11:25)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
29 Şubat 2012       Mesaj #68
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Demirkubuz sevenlerin beklediği haber
Zeki Demirkubuz, merakla beklenen filmi Yeraltı'nın gösterim tarihini Twitter'dan açıkladı.

120228yeraltC4B1widec

Zeki Demirkubuz, yeni filmi Yeraltı'nın gösterim tarihini Twitter'dan açıkladı. Çekimleri Ankara'da geçen sene tamamlanan film, 13 Nisan'da gösterime giriyor.
Demirkubuz’un Dostoyevski'nin ‘Yeraltından Notlar’ yapıtından esinlenerek sinemaya uyarladığı Yeraltı, Ankara’da yalnız yaşayan memur Muharrem’in iç dünyasını anlatıyor.
Engin Günaydın'ın başrolünde olduğu filmin afişi de yayınlandı.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
2 Mart 2012       Mesaj #69
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Almodovar'dan yeni komedi
Pedro Almodovar’dan 'Sinir Krizi Eşiğindeki Kadınlar' tadında bir komedi geliyor. 'Geçici Aşklar' adlı filmin çekimleri bu yaz başlıyor.

120302almodovarhlarge

Ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodovar bu yaz yeni bir komedi filmine daha imza atacak. Yönetmenin yapımcı kardeşi Augustin Almadovar, filmde bol espri ve Almodovar sevenlerin tahmin edeceği üzere sıra dışı diyalogların yer alacağını söyledi.
Filmin adının 'Geçici Aşklar' olacağı, Oscar ödüllü yönetmenin 1988 yılında çektiği ve ününe büyük katkısı olan 'Sinir Krizi Eşiğindeki Kadınlar' adlı filmine öykünerek çekeceği belirtiliyor.

Aslında Almodovar’ın, komedi filmini iki yıl önce çekmeyi planladığı ancak, BAFTA'da En İyi İngilizce Film dahil birçok ödül kazanan 'The Skin I Live In' (İçinde Yaşadığım Deri) adlı filme öncelik verdiği için bu projeyi ileri tarihe attığı biliniyor.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
7 Mart 2012       Mesaj #70
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Yeni RoboCop belli oldu
Yeniden çekilecek filmde RoboCop'ı Joel Kinnaman canlandıracak.

120307JoelKinnamanh2

İSTANBUL - 1987 tarihli Paul Verhoeven klasiği RoboCop’ın yeniden yapımında yönetmenliği Brezilyalı José Padilha üstleniyor. Filmin ayrıntıları ve oyuncu kadrosu kesinleşmese de yeni RoboCop'ın Joel Kinnaman olacağı da açıklandı.
The Killing dizisi ile dikkat çeken Kinnaman, The Girl with the Dragon Tattoo, The Darkest Hour ve Safe House gibi filmlerde rol aldı.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

2 Şubat 2016 / byseus Sosyal Ağlar
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
27 Ekim 2015 / _EKSELANS_ Sosyal Ağlar
28 Ağustos 2013 / _Yağmur_ Arşive Kaldırılan Konular