Arama

Tanıtım Filmi

Güncelleme: 12 Şubat 2017 Gösterim: 3.133 Cevap: 0
animtr - avatarı
animtr
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017       Mesaj #1
animtr - avatarı
Kayıtlı Üye

Tanıtım Filmi


Tanıtım Filmi firma ve markaların kendisini en iyi duyurma yöntemidir. Sosyal medya ve paylaşımları sayesinde giderek ilgi gören ve yapımları giderek artan tanıtım filmleri, şirketlerin, firmaların kurumsal tanıtımlarını en iyi şekilde yapabileceği bir ortama dönüşmüştür. Özellikle Viral Tanıtım Filmleri içerdiği espiri ve eğlenceli yapıları sayesinde insanlar tarafından çokça paylaşılmakta kendi kendisini hiç bir emek sarf etmeksizin yaymaktadır. Kaliteli bir viral video insanlar tarafından ilgi görmekte ve insanlar beğendiği bu videoyu arkadaşları ile paylaşmaktadır. Firmalar için büyük önem arz etmektedir. Şayet şirket ve firmaların kendi tanıtım çalışmalarını yaptırması kendisinin yararına olmaktadır. Bunu şöyle düşünmek gerekir. Sinemalarda yayınlanmak üzere olan bir film yapımı bitmiş olsa dahi hemen sinemalarda yayınlanmaz. Önce fragmanlar yapılır ve insanlara sunumu yapılır. Sosyal medya etkinlikleri yada sosyal medya paylaşımları ile sinema filminin tanıtımları yapılır. İnsanların bu tanıtım filminin paylaşması sağlanır. Artık sinema filmini dört gözle bekleyen insanlar filmim sinemaya çıkış tarihini bekler, yapımcılar ise gişe de başarılı sonuçlar alır.
Sponsorlu Bağlantılar

Tanıtım Filmi Çekimi
Tanıtım Filmi konusu ne ise ona yönelik kamera açıları ve ambiyans çalışmaları düşünülerek yapılmalıdır. Sinematografik teknik detaylar iyi düşünülmelidir. Tanıtım filmleri çekimi yapılmadan önce mutlaka ona özel senaryo yazılmalıdır, senaryo ne kadar kaliteli ise sonuçta o kadar kaliteli olacaktır. animtr prodüksiyon olarak tanıtım filmleri çekimlerini yapmadan önce senarist yönetmenlerimiz ile kaliteli senaryolar hazırlar, kamera çekimlerimizi daha planlı programlı yaparız.

Marka Tanıtımı
Markaların her zaman için kaliteli tanıtım filmlerine ihtiyaçları vardır. Tanıtım filmlerinin genel yapısına, alanına göre belirler ve ona yönelik özel senaryo çalışmaları yaparız. Teknik tanıtım filmleri, viral tanıtım filmleri yada sunum için hazırlanacak olan tanıtım filmleri mutlaka sadece o tanıtım filmine özel kurgularla ve teknik detaylarla hazırlanmalıdır. Kendisine tanıtım filmi yaptıran bir firma kendisini daha iyi ifade etmekle kalmaz kendi prestijini artırır.

Kurumsal Tanıtım Filmi
Kendi tarzına özel ve daha ciddi bir anlatım dili kullanılarak yapılan bu tarz tanıtım filmleri genellikle karşılıklı sunumlarda yada in-house yani kapalı ortamlarda yayınlanacak olan tanıtım filmleridir. Gelen müşterileri ağırlarken kendisini daha iyi ifade edebilmek ve bunu yaparken çok fazla çaba sarf etmek istemeyen kurumlar, kurumsal tanıtım filmleri yaptırmaktadır. Ayrıca televizyon reklamları gibi çalışmalarda da kullanılabilir.
Son düzenleyen Safi; 12 Şubat 2017 02:55 Sebep: Reklam Yasaktır

Benzer Konular

24 Ocak 2016 / Misafir Soru-Cevap
18 Temmuz 2015 / Mira X-Sözlük