Arama

mehmet69 - avatarı
mehmet69
Ziyaretçi
10 Mayıs 2009       Mesaj #16
mehmet69 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

Kullandığınız messenger versiyonu hakkında bilgi verirseniz daha açık yardımcı olabilir. MSN 'i kaldırıp yeniden yükleyin. Eğer WLM 2009 kullanıyorsanız ZapMSN ve ya WindowsInstaller Cleanup programlarından biri kullanarak WLM 2009'u sistemden kaldırın. Live Messenger 8.5 kurup bir kere oturum açın. Daha sonra Live Messenger 8.5'in üzerine WLM 2009'u kurun.

ZapMessenger

Windows Installer CleanUp Utility

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Slm Ben laptopumda Live mesenger 8.5 yüklüydü bir türlü beni hatırla olayını yapamadım adresimi yazıyorum, şifremi yazıyorum beni hatırla-şifremi hatırla-otomatik olarak aç bunları işaretliyorum açıyorum ama bilgisayarı kapatıp açtığımda adresimi hatırlamıyor boş çıkıyor tekrar tekrar yazmak zorunda kalıyordum. Yeniden Live mesennger kurdum ama bu seferde 84cc0020 (kişi listeniz hazır değil) hatası verdi. Konuyu okudum baktım tamam dedim önceki sürümü silmeden kurmuşum Your Uninstaller ile ikisini de tamammen sildim tekrar kurdum yine aynı hatayı verdi daha sonra diğer söylenenleri de yaptım contac klasöründekiler falan onları da temizledim yine olmadı. Hiç bir adresi açmıyordu,hep aynı hatayı veriyordu. Enson Windows Cleanup ile Live mesenger ile başlayan tüm programları sildim contac kalörünü falan temizledim program Files den Live mesenger klasörünü sildim diğr kısa yolları falan herşeyi sildim bilgisayarı tekrar başlattım tekrar Live mesenger 2009 u kurdum ama sonuç aynı yine bütün klasörleri temizleyim programı sildim yukarıdaki Live mesenger 8.5 kurdum şimdi açılıyor ama yine beni anımsa çalışmıyor. Bunun çözümü var mıdır?
Şimdiden Teşekkür ederim.