Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013       Mesaj #2
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Ya elbette ki sadece monitörde birini görerek, mikrofonda sesini duyarak kimse kimseye aşık olmaz. Çünlü aşk biraz da dokunmaktır fakat belki karşıdaki kişiyle yalnızlığını veya sorunlarını paylaştığı için aşk sanabilir hissettiği duyguyu. Fakat bir saatten sonra bu da yetmeyecektir kişiye, gerçekten bir seyler hissediyorsa yanında olmasını isteyecektir karşısındakinin. Sanal aşk olmaz bence, sanal tanışma olur, daha sonra karşılıklı görüşerek aşka dönüşebilir belki.

Okuduğum en matıklı yaklaşım.

Çok yıllar önceydi, tanıdığım birisi vardı.

Bulvar gazetesini takip eden arkadaşımız, biriyle yazışıyor, ve aralarında mektuplaşma neticesinde bir yakınlık doğuyor.
Ve buluşma, tanışma derken iş ciddiye biniyor bu esnada,
Arkadaşım koşarak dayısının yanına gidiyor," Dayı ben böyle biriyle tanıştım evlenmeye karar verdik" diyor.
Dayı şu soruyu soruyor? "Oğlum sen evleniyormusun, eğleniyormusun? "
Yok dayı diyor "biz çok sevdik birbirimizi aşık olduk" diyor,
Dayı: Pek sıcak bakmasada, peki haydi bakalım diyor hayırlısı olsun.
Neyse, bizimkiler nikah vs. aşaması geçiyor ve tam 30 gün sonra ayrılmaya karar veriyorlar. Bu yaşanmış gerçek bir olaydır.

Şimdi pc'de karşı taraf pek hoş cümleler kelimeler kullanabilir, sizin her türlü sorunlarınızı paylaşabilir, gerçek yaşamda kendini ifade edemeyen kişi burada adeta bir profesör kesilebilir, bunlarada en çok etki eden nedenlerdir bence.
Şu bir gerçekki buradaki kişilerde, sokakta, işyerinde, çarşıda, manavda, bakkaldaki mahalledeki hepimiziz.
Aşk olurmu derken yukarıdaki arkadaşımın dediği gibi, yaşamadan aşık olamazsınız, kişiyi tanıyamazsınız. Olunur, olunur ama adı üzerinde işte "sanal aşk" olur oda ne derece sağlıklı olur bilinmez...

alıntıdır.