Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
08:47, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 08 Aralık 2025 - 08:48
Arama
MaviKaranlık Forum
Disakkaritler - Maltoz
-
Tek Mesaj #2
Mira
VIP
VIP Üye
20 Ağustos 2013
Mesaj
#2
VIP
VIP Üye
Maltoz (Malt Şekeri)
MsXLabs.org & MORPA Genel Kültür Ansiklopedisi
Diyastaz enziminin nişastaya etkisiyle maltta oluşan, normal şartlarda sert, kristal yapılı, suda çözünür bir disakkarit
(C12H22O11)
.
Maltobiyoz da denir.
Şekerkamışı şekerinden (sakkaroz) daha az tatlıdır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 08:48
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...