Arama

Hyundai Elantra - Tek Mesaj #3

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013       Mesaj #3
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
2014 Hyundai Elantra
MsXLabs.org

2014 Hyundai Elantra resmen tanıtıldı.

elantra


2013 senesinin dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak.
Hyundai, makyajlanmış 2014 model Elantra aracını Güney Kore’de resmi olarak tanıttı.
Ön tamponu 5mm uzatırken arka tarafı da 15mm uzatan Hyundai, tazelenen aracın toplam uzunluğunu 4550mm’ye çekti. Bu makyaj operasyonu ile birlikte ön tampon, radyatör mazgalı, sis lambaları ve arka tampon değişikliğe uğrarken ve çift renki 17 inçlik alaşım jantlar da araca entegre edildi. 2014 Elantra aynı zamanda projeksiyon ön farlarai LED destekli gündüz farlarına ve arka kombinason lambalarına sahip.
Kabin içi fotoğrafları yayınlanmamış olsa da Hyundai’nin sözlerine göre orta hava deliği konsol üzerinde yukarıya çekilirken ön orta kolluk yükseltildi. Güncellenen Elantra arka koltuk hava delikleri, havalandırmalı koltuklar, 3.5 inçlik OLED ekranı, esnek direksiyon ve Akıllı Park Asistanı (SPAS) ile birlikte aramıza katılacak.


elantra 2

2014 model Hyundai Elantra artık 1.6 litrelik dizel motorun yanı sıra durdur/başlat sistemi ile donatılabiliyor. 126 beygir ve 270 Nm tork gücündeki araç manuel aktarım sistemi ile eşleştirildiğinde aracın yakıt tüketimi 100 kilometrede 5.4 litre olarak kayıtlara geçiyor. Otomatik aktarım sistemi tercih edildiğinde ise 100 kilometrede tüketilen yakıt miktarı 6.2 litreye çıkıyor.
Yeniden tasarlanan Hyundai Elantra, içinde bulunduğumuz senenin dördüncü çeyreğinde galerilerdeki yerini alacak.