Arama

Burak Sağyaşar

Güncelleme: 10 Kasım 2008 Gösterim: 251.105 Cevap: 8
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Temmuz 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Burak Sağyaşar

Doğum Yeri : Adana
Sponsorlu Bağlantılar
Cast Ajansı: Gaye Sökmen Ajans
Eğitimi : Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde
Oynadığı diziler
Küçük Kadınlar 2008- Utku Deviren
Yemin 2007- Mahir
Dizideki rolünden bahseder misin biraz?
Utku karakterini canlandırıyorum.Zengin bir ailenin çocuğuyum.Parasının arabasının lüks imkanlarının olmasını çok doğal hakları olarak görüyor ama özünde iyi bir çocuk.

Özel hayatında Utku'ya benzer misin?
Hayırimg grin

Okul durumun nedir?
Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okuyorum.Bu okulu çok istiyordum.

Bu üniversiteye gidenler en az üç dil biliyor...Sen ne durumdasın?
İngilizce Fransızca ve İtalyanca img grin Galatasaraylıyım zaten çok severim Cimbom'u.

Günümüz modern yaşamından ve teknolojik gelişmelerden memnun musun?
Memnunum ama teknolojinin kötü amaçlar için kullanılmasından hoşlanmıyorum.İnternet var ve bu herkese çok büyük bir hürriyet sağlıyor.İsteyen istediğini yükleyebiliyor.Kötü amaçla kullanıldığı zaman hiç hoş olmuyor.İnternete girip herkes bir site kurabiliyor.Seni sevmeyen birisi hakkında çok kötü şeyler de yazabilir.Buna inanan bir kitle de olursa hiç hoş olmaz.Bu kontrol edilemez bir durum.Şifre koyuyorlar iki gün sonra o şifreyi kıracak bir program yapıyorlar.Bunun önüne geçmek imkansız gibi.Ama bunun dışında çok büyük yararları var.

Nedir onlar?
Bir şey araştırmak istiyorsanız biri hakkınad bilgi edinecekseniz bunu anında yapabilirsiniz.

Facebook sayesinde hepimizin barkodu var artık!
Zaten FBI ve CIA "Yıllardır böyle bir şey yapmaya çalışıyorduk bravo size" demiş!Biz onlara bilgilerimizi ellerimizle verdik.Herkesin ne yediğine ne içtiğine kiminle arkadaş olduğuna hangi burç olduğuna nerede oturduğuna buradan ulaşabiliyorlar.O kadar da iyi değil aslında.Özel hayatın bu kadar içine girilmesi pek hoş değil.

En çok hangi teknolojik aletlerden yararlanıyorsun?
Telefon manyağı bir adamımdır.Ayda bir telefonumu değiştiriyorum.Yeni bir bluetooth kulaklık çıktı hemen gider alırım.Bir de kalem delisiyim bunun bir anlamı yok ama.Ne yazarım ne de çizerim ama kalemleri çok severim.Bilgisayarla aram çok iyidir.Play Station'ı çok severim.evde güzel bir televizyon var.Yeni çıkan bütün şeyleri denerim.

Bir teknolojik alet icat etseydin bu ne olurdu?
Saniyede ses tellerimi değiştirecek ve bana her dili konuşturacak bir çip yapardım.Kafama takar takmaz istediğim milletin dilini konuşurdum.Bir de ekstra hafıza kartı takabilsek beynimize süper olurdu.

Bugüne kadar icat edilen en faydalı teknolojik alet ne sence?
Telefon sanırım.Ne kadar uzak mesafede olursak olalım iletişim kurabiliyoruz insanlarla.

Herkese bu kadar kolay ulaşabilmek çok iyi bir şey mi sence?
İyi bence.Sence değil mi?

Bir açıdan kötü ne kadar yakın olursak o kadar uzak oluyoruz birbirimize!
Aslında çok doğru.İki katlı bir evde alttan üst kattaki kardeşini telefonla arıyor artık insanlar."Bana bir tost yapıp gelir misin" gibi diyaloglar için!Ama şunu da yapanlar var; ucuz bir telefon hattı alıp saatlerini kulaklarında telefonla geçiriyorlar.

Yakında görüntülü telefonlar çıkıyor ne yapmayı düşünüyorsun?
Koşup almayı düşünüyorum.

Kız arkadaşın var mı?
Vardı.Yeni ayrıldık.

37037733mu5
11yg6

Biyografi Konusu: Burak Sağyaşar nereli hayatı kimdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
In Love burakIn Love
pdvd006eb5

Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen KisukE UraharA; 10 Eylül 2008 19:02 Sebep: Kırık Link
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ağustos 2008       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ahhh ahhIn Love
13fc6
Son düzenleyen KisukE UraharA; 10 Eylül 2008 19:02 Sebep: Kırık Link
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sevmekte haksızmıyım ben ya aşık oldum sana Msn Happy
Küçük Kadınlar - Kanal D - BURAK SAĞYAŞAR

İşini en ciddiye alanlardan

BURAK Sağyaşar, ailenin tek çocuğu olarak, 1987’de Adana’da dünyaya geldi. Eğitimini Ankara’daki Lycée Charles De Gaulle’de tamamladı. 2006’da İstanbul’a taşındı. Galatasaray Üniversitesi’nde sosyoloji eğitimini sürdürüyor. Lise yılları süresince tiyatro kulüplerinin sergiledikleri oyunlarda yer alan Sağyaşar, Liselerarası Tiyatro Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. 10 yaşından beri oyuncu olmak istediğini söylüyor. İlk ekran deneyimini ‘Yemin’ adlı projede kazandı. Yaklaşık 2 sene boyunca Uğur Demirpehlivan’dan oyunculuk dersleri aldı. Fransızca, İngilizce ve İspanyolca biliyor. İleride bir Hollywood filminde rol almayı planlıyor. Dizide, zengin bir ailenin Utku adındaki mütevazı oğlunu canlandırıyor.
utkujsa9
1378xb4ot8

1395qg0ae9
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yaz Ekranının Parlayan Yıldızı: Burak Sağyaşar

Son zamanlarda dizilerde, reklam filmlerinde ve dergilerde sıkça karşımıza çıkan bir isim Burak Sağyaşar. Henüz 21 yaşında. Şu sıralar yaz sezonunun en beğenilen dizilerinden biri olan Küçük Kadınlar'da yurt dışında okuyan, şımarık, zengin bir genci canlandırıyor. Gerçek haliyse bu karakterden fazlasıyla uzak. Burak bir yandan oyunculuk yaparken, bir yandan da Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümüne devam ediyor. Oldukça yoğun ve koşuşturmalı bir hayatı olmasına rağmen, son derece enerjik ve pozitif; belki bu kadar kısa sürede böylesine dikkat çekmesinin ve yıldızının parlamasının bir nedeni de bu. İçtenliği ve göze çarpan yeteneği ile yakın zamanda gerek tiyatro sahnesinde, gerekse beyazperdede adını sıkça duyacağımız Burak Sağyaşar'la sizler için keyifli bir sohbet ettik.

Oyunculuk en başında sizin için bir hobiden ibaretti. Hangi noktada bu uğraşı mesleğiniz haline getirmeye karar verdiniz?

Yaklaşık 10 yaşımdan beri istediğim mesleğin bu olduğunu biliyordum zaten. Annem de babam da televizyon sektöründeler, muhtemelen bu da büyük ölçüde etkiledi kararımı. Evde sürekli bu mevzulardan konuşuluyordu sonuçta. Annem TRT'de sırasıyla Drama Programları Müdürlüğü ve Televizyon Dairesi Başkanlığı görevlerine getirildi. Ben doğduğumda yönetmenlik de yapıyordu. O yüzden setlerde doğdum, setlerde büyüdüm diyebilirim. Ailede bu işlerle uğraşan biri varsa, senin de bu işe merak salmaman mümkün olmuyor bence. Hastalık gibi, bir yerinden yakalıyor ve bırakmıyor.
Her çocuk küçüklüğünde avukat, doktor, polis olmak ister ya; ben de oyuncu olmak istiyordum. Bunun nedeni oyunculukta hepsini olabilmenizin mümkün olması. Ben bir gün bir oyunda, dizide ya da filmde bir holding sahibini de oynayabilirim, bir polisi de. Hayatın her anını yaşamak istiyorum, oyunculuk bana bunu sağlıyor bir yerde.

Oyunculuk kariyeriniz resmi olarak nasıl başladı ? İstanbul'a geldiğimde Gaye Sökmen Ajans'a gittim ve onlara oyuncu olmak istediğimi, eğer onlar benimle bir kontrat imzalamazlarsa başka bir ajansa gideceğimi, kararlı olduğumu söyledim. İlk ekran tecrübem bir reklam filmiyle oldu. Orada çok ufak bir rolüm olmasına rağmen insanlar beni fark etti ve çeşitli görüşmeler için çağırılmaya başladım. Bu görüşmelerde annemin de ciddi bir etkisi oldu tabii. Her ne kadar bu mesleği yapmamı desteklemese de, sektörden onu tanıyan insanlar, benim küçüklüğümden beri tanıdığım insanlar bana çok yardımcı oldular. Birkaç reklam filminin ardından dizi projeleri de gelmeye başladı. Önce FOX'taki Yemin adlı dizinin, ardından Kanal D'de yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinin kadrosuna girdim.
Beraber çalıştığınız insanlara oranla çok genç olmanıza rağmen hızla yükselen bir başarı grafiğiniz var. Bunun size bir avantaj ya da dezavantaj sağladığını düşünüyor musunuz?
Bana kalsa ben daha da genç bir yaşta bu işe başlamak isterdim, ancak annem hep bana engel oldu. Bu piyasanın hoş bir yer olmadığını söylüyordu koruma içgüdüsüyle. Kendini koruyabilirsen ve karakterin sağlamsa bu söylem geçerli değil bence, bu yüzden yaş belki de sadece kendini koruyabilmek açısından önemli.Bu konuda kendime güvenim tam. Genç olmamın bana avantaj sağladığını düşünüyorum bu nedenle. 30'lu yaşlarındaki, bu işe yeni başlamış oyuncu arkadaşlarım o kadar pişmanlar ki bu kadar geç başladıklarına! Yurtdışındaki workshoplara katılmak için, bu işin eğitimini almak için çok geciktiklerini düşünüyorlar.
Gerçi ben de eğitim meselesine biraz farklı yaklaşıyorum. Tiyatro ve kamera oyunculuğu birbirinden apayrı iki şey çünkü. Sahnede teke tek bir bağ kurabiliyorsun seyircilerle, ancak kamera karşısındayken iş değişiyor. Melis için ağacın dalına, Ahmet için kameramanın ayaklarına, bir diğer izleyici için başka yerlere bakman söyleniyor sana; çok değişik teknikler var. Genel plan çekimi, yakın plan çekimi, daha yakın plan çekimi, amors... Tüm bunları hakkıyla yapabilmek için belirli bir eğitim süreci gerekiyor. Benim yaşım çok genç, o yüzden de tüm bu teknikleri öğrenmek için yeterli zamanı görüyorum önümde. Ayrıca Fransız okulunda okuduğum için üç dil biliyorum, yurtdışına workshoplara gitmeyip bunları kullanmamak büyük aptallık! Yapmak istediklerim çok, ve yaşımın genç olması bunları gerçekleştirmemi olası kılıyor.

Biraz da tiyatro çalışmalarınızdan bahsedelim... Şimdiye dek en ciddi tiyatro tecrübem lise yıllarımdaydı. Fransız bir sahne yönetmeniyle çalıştık ve oyunlar düzenledik. Turnelere çıktık. Kanada'da 800 kişilik bir salonda sahne aldık. Prova ve hazırlık aşamaları şüphesiz daha farklı, daha heyecan verici. Tiyatroyu çok seviyorum, ancak tiyatro yaptım dersem usta oyunculara haksızlık olur. Oyunculuk kariyerimin henüz çok başındayım ve ucundan köşesinden, amatörce tutunmaya çalışıyorum tiyatroya. İyi bir teklif gelirse de, dizi ve film işlerini bırakıp aylarca sırf bunun üzerinde çalışmak isterim.

Ankara'da yetişmiş olmanızın size ve kariyerinize birşeyler kattığını düşünüyor musunuz? İyi ki Ankara'da büyümüşüm diyorum sık sık. Karakterim çok güzel oturdu orada. İstanbul acaip bir metropol. İnsanlar sokakta hızlı hızlı hareket ediyor, herkesin bir işi, telaşı, yetişmesi gereken bir yeri var. Sokakta birisine bir şey soruyorsun, cevap vermeden yürüyüp gidiyor. Ciddi bir kaos. Çok memnunum zamanında eğitimimi Ankara'da aldığım, ilişkilerimi orada kurduğum için. Sahne oyunculuğu ve kamera oyunculuğunun farklarını detaylandırabilir misiniz?
Kamera oyunculuğunda karşında yüz elli kişi oluyor. Biri komut veriyor, biri sufle veriyor, sana sürekli ne yapacağını söylüyorlar. Duygunun içine girmen mümkün olmuyor bu koşullar altında. Tiyatroda yoğun bir şekilde tecrübe ediyorsun o duyguyu. Bunu yapabilmek için de farklı teknikler var. Oyunculuk koçum Uğur Demirpehlivan'la bu teknikler ve sahne oyunculuğu üzerine çok çalıştık. Hamlet'in, Cyrano de Bergerac'ın dahil olduğu bir çok karakteri oynadım bu çalışmalar sırasında. Sinema oyunculuğu bu açıdan dizi oyunculuğundan ayrılıyor, hatta tiyatroya biraz benziyor bile diyebilirim. Sinema oyunculuğu, henüz birebir yaşamasam da, çok yoğun bir tecrübe. Kendini aylarca kapatıyorsun, o role hazırlanıyorsun ve etrafında sana komut veren çok fazla insan olmuyor.

Sahne ve kamera oyunculuğu seyircilerin size olan tepkisi, onlardan bir geri gönüş alma açısından da ciddi değişiklikler gösteriyor, değil mi?

Tabii ki. Kamera oyunculuğunda birinci karar mercii ne kadar doğru bilinmez ama ratingler. Şaşırtıcı olan, ratinglerden sonra internette bulunan forumların gelmesi. Ciddi bir kitle kendilerini o kadar çok kaptırıyor ki, dizi saatini internet başında bekliyor, ve yedi buçuk dakikalık reklam aralarında görüşlerini yazmaya başlıyor. Montajın bu etkiyi kolaylaştırdığını düşünüyorum. Görüntüye slow motion efekt eklemek, arkasına acıklı bir müzik koymak seyircinin gözlerini az da olsa dolduruyorsa, o zaten kapılıp gidiyor izlediği şeye. Klişe olacak ama, sokaktaki tepkiler de belli ediyor seyircinin düşüncelerini.

Gelecekte oyunculuğun yanı sıra şu an eğitimini aldığınız alanla ilgili bir şeyler yapmayı düşünüyor musnuz? Öncelikle şunu söylemeliyim, ben bu bölüme gerçekten isteyerek girdim. İnsan olmadan yapamam, yapım böyle. Tek başıma sinemaya gitmem, yalnız başıma yürümem sokakta. İnsanlarla sürekli bir ilişki içinde olmalıyım. Sosyoloji de insanlarla ilgili bir bölüm. Oyunculukla da bir yerde ilintili olduğuna inanıyorum. İkisi de istatistiklerle ilgileniyor; ratinglerde örneğin. Çalışan kesim, çalışmayan kesim, AB grubu, C grubu, ev hanımları, üniversite öğrencileri... Ancak ileride sosyolog olur muyum bilmiyorum. Benden küçük bir Emre Kongar çıkmayacağına eminim.

Okulu ve oyunculuğu aynı anda yürütmek zor olmuyor mu? Çok zor oluyor. Devamlılık zorunluluğu olan bir üniversitedeyim bir kere. Hocalarımla sürekli diyalog halindeyim, dışarıdan çalışıp iyi notlar getirmeye çalışıyorum. Set hiçbir bahaneni kabul etmiyor senin. Bir programının olup olmadığı, annenin babanın hasta olması hiç önemli değil. Her salı bir program çıkıyor. Şu günler şurada çekimin, şu saatte de dublajın var diye, sen de o saatlerde ne olursa olsun gidiyorsun. Çok ağır gripken bile çalıştığımı biliyorum, bekleyemiyorlar çünkü senin iyileşmeni. Her hafta bir kaset yetişmek zorunda kanala sonuçta. Bu nedenle okulumu aksatmak durumunda kaldığım zamanlar da oluyor. Seneler geçtikçe daha da zorlaşacak gibi görünüyor, ancak ne olursa olsun şunu söylemeliyim, benim için ilk sırada eğitimim geliyor. Önceliğim şu an okuduğum üniversiteyi bitirmek.

Konservatuvar eğitimi almak gibi bir planın var mı? Üniversite sınavına girerken şu anda okuduğum Galatasaray Üniversitesi aklımda olduğu kadar, Mimar Sinan, Dokuz Eylül, İstanbul Devlet Konservatuvarı da aklımdaydı. Tüm sınavlara hazırlandım, ancak sonra Galatasaray Üniversitesi'nde karar kıldım. Tiyatrocu tanıdıklarım da şu an bir durulma olduğunu, tiyatro okunmaması gerektiğini söylediler. Alaylı olmanın daha iyi olduğunu düşünenler bile var! Çok tartıştığımız bir konu bu esasında. Alaylılar hep empati yoluyla canlandırırlar karakterlerini. Kendilerinden yola çıkarlar. Tarzları abartıdan uzaktır. Herkes tabii ki böyle yapmıyor, korkunç mimikler yapıp acaip şeyler ortaya çıkaran oyuncular da var. Ancak çoğunluk böyle.
Duygu kaydırması diye bir egzersiz var mesela tiyatro tekniğinde. Ayna karşısında bir kaşık bal, tuz yiyiyorsun, limon suyu içiyorsun. Mimiklerini inceliyorsun ve sonra boş bir kaşıkla tekrarlıyorsun bunu. Bu teknikler nedeniyle belki biraz abartılı geliyor işin eğitimine çok yoğunlaşmış insanların oyunculuğu. O yüzden çok gerekli görüyorum diyemem konservatuvar eğitimi almayı. Kenan İmirzalıoğlu matematik bölümünden mezun mesela. Neden bu kadar başarılı? Çünkü oyunculuğun ve setin matematiğini çok iyi çözmüş. Aynı şey Halit Ergenç için de geçerli. Öyle ki ikili bir sahnede diğer oyuncunun amorsundan kendi sahnesi çekilirken kamera yanlış açıda dursa bile Halit Ergenç, onun yerini hesaplayıp, doğru noktaya bakarak oynuyor. Tabii benim söylediklerim daha çok kamera oyunculuğu için geçerli, tiyatroya yoğunlaşan oyuncular için eğitim mutlaka gerekli.
Oyunculuğa başlamak isteyenlere tavsiyelerin var mı?
Açıkcası bunu tavsiye eder miyim, bilmiyorum. Yine de herkes kendi sevdiği işi yapmalı diye bir klişe var ya, bu çok doğru. Ancak ünlü olmak, televizyonda görünmek, çok para kazanmak adına başlanmamalı bu işe. Öyle değil çünkü. Yeri geliyor sabah yedide kahvaltı yapıp, sekiz buçukta çekime başlayıp ertesi gün güneş doğana kadar çalışmak zorunda kalıyorum. Üstelik sette çalışan insanlar için bu her gün böyle. İnsanlar bu işe başlayıp bırakmayı kendilerine yedirebiliyorlarsa başlasınlar. Dediğim gibi gerçekten çok zor ve yorucu bir iş oyunculuk. Çok istemek, çok çalışmak, yılmamak ve tabii ki yetenek gerekiyor.
Yine de şunu söyleyebilirim ki, insanın bakış açısı değişiyor ister istemez oyunculukla uğraşmaya başlayınca. Ankara'da yaşadığım yıllarda daha dar görüşlüydüm, herşeye bu kadar açık değildim. Zamanla zihnimdeki kalıpları yıktım, dünyaya daha geniş bir pencereden bakmaya başladım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2008       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Trendy Röpörtajııı !!!!!
Oyunculuğa nasıl başladın?
10 yaşından beri bu mesleği yapmayı istiyordum.Fransız okulunda okurken bir çok tiyatro festivalleri ve amatör tiyayatroları kurdular.Turnelere katıldık.Oradaki oyuncu koçlardan ders aldık.16 yaşındayken liseler arası en iyi 'Erkek Oyuncu' ödülünü aldım.Ödül almam beni biraz daha yüreklendirdi.İstanbul'a yerleştikten sonra da Gaye Sökmen ajansa gittim.Molped ve ülker rocco reklamlarında ve 'Yemin' adlı dizide rol aldım.Şu anda Küçük Kadınlarda devam ediyorum.

Neden üniversitede oyunculuk üzerine bir eğitim almadın?

Konservatuvar sınavlarına hazırlanmıştım.Hatta tekstlerime kadar her şey hazırdı.Ama son dakikada Galatasaray Üniversitesine karar verdim ve sosyoloji bölümüne girdim.

Oyunculuk üzerine bir eğitim almayı düşünüyor musun?

Kamera oyunculuğu aldım.Ama tam olarak piştim diyemem.;Oyuncu koçum Uğur Demirpehlivandan hala dersler alırım.

Annenin yapımcı olması senin diğer adaylardan 1-0 önde başlamanı sağlıyor.Peki hiç diğerlerine haksızlık olabileceğini düşündün mü?

Ailede film dünyasından biri varsa bir şekilde insanı içine alıyor.Ben doğduğum zaman zaten annem yönetmenlik yapıyordu.3 yaşından beri setlerde büyüdüm diyebilirim.Bu yüzden belkide etkilenmişimdir.Fakat bazı zamanlarda insanların anne ve babalarının bu sektörde olması çok da iyi olmuyor.1-0 önde miyim onu bilmiyorum.Ama annem ilk zamanlar çok karşı çıktı.Bu mesleği yapmamam gerktini söyledi.Fakat ben çok istiyordum.Ben çok çabuk fikir değiştiren bir insan olduğum için bana yardımetmiceğini söledi.Bende annemden habersiz Gaye Sökmen Ajansa gittim ve anlaşma yaptım.Reklamlar da oynadıktan sonra bu işi gerçekten sevdiğimi anladım.Oyunculuk gerçekten disiplin isteyen bir iş.Sabahın erken saatlerinde kalkmak, dinç olmak,setlerde belkide 24 saat çalışmak,sevmediniz zaman yapamıycanız şey.Yemin dizini annem yaptı.Bana o dizide ufak bir rol vereceğini,altından kalkıp kalkamayacağımı,işimde ne kadr disiplinli olabilcemi bakmak istedimi söyledi.Ben de set saatlerine uydum hiçbir zaman olumsuz bir şey çıkarmadım ve sonunda anneme ne kadar istekli oldumu gösterdim.Daha sonra ajansımdan Küçük Kadınlar için istek geldi.Annemin yapımcı olmasının avantajı ise bu piyasadaki çoğu kişiyi tanıyor olmam.Dezavantajı da ne yaparsam yapayım insanların insanların çoğu zaman benim torpilli oldumu düşünmeleri Ama Küçük Kadınlara kendi çabamla girdim.Zaten iyi oynamasam beni sette tutmazlar.

Kendini yetenekli olarak görüyor musun?

Ben hiç bir zaman çok yetenekliyim çok iyiyim diye bir şey söylemedim.Ama işimi severek yaptığım için galiba oda yüzüme yansıyor.

Küçük Kadınlar diziyle bie anda genç kızların idolu oldun. Bu durum hışuna gidiyor mu ?

İlk zamanlar bunları kuzenlerim takip ediyodu.Bende sonradan internetten takip edince bir kitle oluşmaya başladını gördüm.Bu kadar kısa sürede izleyenlerimin,sevenlerimin olması çok güzel bir şey.

İlerleyen zamanlarda da böyle devam etmesini ister misin?

Sadece kızlar ya da erkekler olsun,bütün kızlarbeni beğensin diye bir arzum yok.Ama tabiikide bundan sonraki projelerimde beni desteklemelerini isterim.Bir nevi onlar bizi duyuruyor.

Kendini yakaşıklı mı sevimli mi buluyorsun?

Böyle şeyler soruldunda çok utanıyorum.Ben aynanın karşısına geçip yakışıklıyım yada sevimliyim demiyorum.Ama sevimli oldumu söylüyorlar.

Önümüzdeki Zamanlarda dahil olmak istediin bir proje var mı?

Sinema filminde oynamayı çok istiyorum.İnsanlara katkıda bulunabileceğim projelerde yer almak istiyorum.Bunun yanı sıra dizi,sunuculuk gibi işler yapabilirim.

Canlandırdığın Utku Karakteriyle Burak'ın ortak yönleri var mı?

İnsanları sevmesi ve mütevaılığı olabilir.Utkuyla o konuda aynıyız.Gençliğimi belki onun gibi yaşamadım.Ama onunla benzer yönlerimiz var Ben o enerjimi ve sevimli hallerimi Utku da çok iyi gösterebiliyorum.

Akrep burcusun.Akrep burcu olanlar kinci olurlar.Sen de kin besler misin?

Kin duyar mıyım bilmiyorum. Ama asla yapılanı unutmuyorum.Karşımdaki kişiye içimde kin beslemem.Ama o kişinin bana yaptıı kötülüğü de asla unutmam.

Okul yıllarında nasıl bir öğrenciydin?

Çok haylazdım.Öğretmenlerin gözünde kötü bir öğrenciydim.Hiperaktif bir sürü olay çıkarabilcek,zar zor sınıfları geçen biriydim.O yıllara dönmek istemem.

Her hangi bir spor dalıyla uğraştın mı?

Küçüklüğümde teis lisansım vardı.Basketbol oynadım,voleybol oynadım,yüzdüm,yazları okulla birlikte deniz sporları yaptım.Ama aralarında en çok sevdiim voleyboldu.

İlk aşkını ne zaman yaşadın?

13-14 yaşında oldu.Çok kapıldım ve çok dilim yandı.

Peki şu an hayatında biri varmı?

Yok.

Hayranlarından gelen tepkiler nasıl?

Çok kibarca,nazikçe beğendini söyleyenler de, hayAl güCü çok gelişmiş insanlarda var.Hepsini okuyorum.Hiç birini es geçmiyorum.


Trendy Dergisinden Alıntıdır....
benim kendimin yaptığı profil resimleri Msn WinkŞiirle sevgiyi anlatmak daha hoş ve daha anlamlı Msn Happy
kopyas2geci2fa9qv9

burakangeljq4
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2008       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
utku1bmpfj6
burak1yc8
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
12 Eylül 2008       Mesaj #8
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
burakresim4dg6
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
49614050ti9

Benzer Konular

28 Kasım 2015 / BARIŞ Müzik tr
4 Temmuz 2011 / Ziyaretçi Taslak Konular
4 Ekim 2010 / Misafir Asker tr
19 Mart 2010 / Misafir Edebiyat tr