Arama

Hande Erçel

Güncelleme: 6 Temmuz 2016 Gösterim: 2.982 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
6 Temmuz 2016       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  Hande Erçel.jpg
Gösterim: 4765
Boyut:  30.5 KB
Balıkesir Bandırma'da 1993'te dünyaya gelen Hande Erçel, 1.75 boyunda ve 55 kilo ağırlığında. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nü okumaya devam eden Hande Erçel, daha önce "Hayat Ağacı", "Çılgın Dersane Üniversitede" ve "Güneşin Kızları" gibi yapımlarda rol aldı. 2012 yılında düzenlenen Miss Cilivalition of te World yarışmasında 1. olan Hande Erçel Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil etti. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır.2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir.

Sponsorlu Bağlantılar
'Aşk Laftan Anlamaz'ın yıldızı Hande Erçel, hem seksi hem de sevimli olduğunu söyledi. Hande Erçel "İçimde sevimli bir kız çocuğunun yanı sıra olgun ve dişi bir kadın var. İkisi de doğru yerde, doğru zamanda ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Ad:  gunesinkizlari-selin-hande-ercel.jpg
Gösterim: 1330
Boyut:  28.0 KB
Güneşin Kızları dizisiyle yıldızı parlayan Hande Erçel, 1993 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Üç yıl önce Azerbaycan’da düzenlenen bir güzellik yarışmasına katılan ve ikinci olan güzel oyuncu, daha sonra çeşitli projelerde yer alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Son dönemde yıldızı parlayan ve dikkatleri üzerine çeken Erçel, dizide 17 yaşında bir kızı canlandırıyor. İstanbul’da kardeşi ile birlikte yaşıyor. Güzelliği ile dikkat çeken Hande, yaklaşık 175 cm boyunda ve 55 kilo civarında. Bu dizi projesine başlamadan önce Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Selin karakteri için 1 haftada tam 5 kilo verdiğini söyleyen güzel oyuncu, bu diziden önce Çılgın Dershane dizisinde de rol almış ancak asıl çıkışı yeni dizisiyle yakalamıştır. Dizide süslü, neşeli, cesur, eğlenceli ve bir o kadar da güzel bir kız olan Selin karakterine hayat veren Hande Erçel, gerçekte de güzelliği ile dikkatleri çekiyor.

Henüz 22 yaşında olan güzel oyuncu, dizinin sevilen isimlerinden olmayı başardı. Öyle ki Güneşi Beklerken dizisinin ilk başladığı akşam hakkında binlerce tweet atılmış ve günün en çok konuşulan konularından biri olmuştu. Daha sonra biz de bu güzel oyuncunun kim olduğunu merak edip araştırmaya başladık. İzmir’in kızlarının güzelliği ona da geçmiş; şu sıralar televizyonun en güzel oyuncularından. Güneşin Kızları dizisinden önce Çılgın Dershane ve Hayat Ağacı gibi projelerde de kendini gösterdi. Şuan eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde sürdürüyor.

Hande Erçel, (d. 1993, Balıkesir) Türk oyuncu ve model. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır. 2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World (Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1. olmuştur ve ülkemizi temsil etmişti.

Derlemedir...

Biyografi Konusu: Hande Erçel nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

9 Ekim 2011 / KisukE UraharA Müzik tr
12 Kasım 2011 / Jumong Sinema tr
20 Eylül 2011 / Jumong Sinema tr
7 Haziran 2012 / Jumong Sinema tr
15 Ağustos 2013 / Mira Sinema tr