Arama

Portakal Yolu / Kimagure Orange Road (Çizgi Dizi)

Güncelleme: 14 Haziran 2016 Gösterim: 5.500 Cevap: 2
KiTiaRa - avatarı
KiTiaRa
Ziyaretçi
15 Kasım 2008       Mesaj #1
KiTiaRa - avatarı
Ziyaretçi

Kimagure Orange Road-Portakal Yolu (Çizgi Dizi)


MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Japon menşeili ,1987 yapımı anime dizi.Dizinin konusunu ve kahramanlarını oluşturan Izumi Matsumoto 'dur.

Kyosuke Kasuga adlı 15 yaşındaki genç, ailesiyle birlikte yeni bir şehre taşınmışdır. Taşınmalarının sebebi ise ailevi bir sırlarının olmasıdır. Ailecek ESP güçlerine sahiptirler. Düşünce gücüyle taşıma, psikonezi, hipnoz, zaman yolculuğu gibi bir çok özel yetenekleri vardır ama bunları diğer insanlar önünde kullanmaları onların devamlı taşınmalarına yol açar.
Aile üyelerinden devamlı bu gücü kullanan kişiyse Kurumi'dir. En son okulda ki koşu yarışında bu gücünü kullanarak yine taşınmalarına sebep olmuştur.
Kyosuke şehirde ki ilk gününde Madoka Ayukawa adlı genç bir kızla tanışır ve ondan oldukça etkilenir. Daha sonra aynı sınıfta olduklarını öğrenir. Zamanla Madoka'nın ilk gördüğü anda ki gibi tatlı bir kişi değil de daha farklı bir kişi olduğunu görür. Kyosuke, Madoka'nın iyi arkadaşı Hikaru Hiyama ile de tanışır. Ve bu üçlü iyi arkadaş olurlar.
Kyosuke, Madoka'ya aşık olur. Madoka da Kyosuke'ye aşık olur. İşin uç kısmı, Hikaru'da Kyosuke'ye aşık olur. Bu üçlü aşk üçgeni ve Kyosuke'nin sihirli güçlerini saklamaya çalışmasıyla birlikte gelişen güzel bir hikaye anlatılmaktadır.

Kyosuke Kasuga
kyosuke

İyi, kibar, anlayışlı, sorumluluk sahibi ve oldukça tatlı biridir. Madoka'ya aşıktır ve Hikaru'da ona aşıktır. Hikaru'ya bunu söyleyemez ve bu yüzden hep aksilikler onu bulur.

Madoka Ayukawa
madoka

Bir çok kişiliğe sahip tuhaf bir kızdır. Oldukça güzel ve bir o kadar da yeteneklidir. Dövüş konusunda çok iyidir. Bunun yanısıra kötü alışkanlıkları vardır: Sigara içmek gibi. Dış görünüşüne göre oldukça yalnız ve bir o kadar asidir. Saksafon çalmayı sever ve genelde hüzünlü parçalar çalar. Kyosuke'yi seviyordur ama bunu ona söylememiştir.

Hikaru Hiyama
hikaru

Erkeksi, inatçı, kendini beğenmiş ve bir o kadar patavatsız olan Hikaru, elinden geldiğince belaya bulaşır ve onu hep kurtaran Madoka olur. Bir gün Kyosuke'nin güçlerini kullandığını görür ve ona aşık olur. Bu aşk sayesinde eski kötü huylarını bırakır ve sevimli bir kişiliğe bürünür. Madoka ve Kyosuke'den iki yaş küçüktür.
Derlemedir

Son düzenleyen perlina; 14 Haziran 2016 22:32 Sebep: Sayfa düzeni,moderatör ekleri.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
14 Haziran 2016       Mesaj #2
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  Portakalyolu.jpg
Gösterim: 812
Boyut:  436.8 KB

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
14 Haziran 2016       Mesaj #3
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  portakal yolu.jpg
Gösterim: 764
Boyut:  147.3 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

23 Mart 2017 / Kidzo Sinema-TV
3 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV
9 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV
1 Haziran 2016 / TiviSank Sinema-TV
21 Haziran 2016 / asla_asla_deme Sinema-TV