Arama

Fatih - Sayfa 2

Güncelleme: 8 Kasım 2013 Gösterim: 5.446 Cevap: 10
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
8 Kasım 2013       Mesaj #11
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Kanal D'de Yayınlanan Fatih Dizisi Final Yapıyor

Sponsorlu Bağlantılar
Geçen sene Fetih 1453 sinema filminin devamı olarak lanse edilen ve hazırlıkları bu sene bitip Kanal D'de yayına başlayan Fatih dizisi kötü reytingler nedeniyle final yaptı.

Başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Seda Akman, Salih Bademci ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı "Fatih" dizisi 4 Kasım'da ekrana veda etti.

Son olarak, yaz dizisi olarak başlayan Güzel Çirkin dizisini yayından kaldıran Kanal D'de işler yolunda değil. Reytinglerde oldukça gerilerde kalan kanalın yayından kaldıracağı diziler devam edeceğe benziyor. Geçen sene % 4 civarı reyting alan Sultan dizisini bile bitiren kanal, bu sene % 4'ü pek aşamıyor bile. Bazen gün boyunca ilk 20'ye program bile sokamıyor. Bakalım önümüzdeki günlerde Kanal D başka dizileri de yayından kaldıracak mı...

Bu arada Arka Sokaklar'dan ayrılıp büyük umutlarla Fatih dizisine katılan Gamze Özçelik'in bu kararı da tartışılacaktır. Zira yeni dizi yayından kalkarken, 300 bölümü geride bırakan Arka Sokaklar kanalın bu sene en yüksek reyting alan dizisi. Gamze Özçelik daha önce de diziden ayrılmış ve Fox TV'deki Canan dizisinde başrol oynamıştı ancak geri dönmüştü. Şimdi ise Özçelik'in diziye dönme şansı da kalmadı çünkü oynadığı Zeynep karakteri dizide öldü.



"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

19 Eylül 2012 / Jumong Müzik tr
9 Ağustos 2015 / PiSiK0PATR Spor tr
4 Haziran 2009 / ThinkerBeLL Basın/Magazin tr
24 Kasım 2014 / _EKSELANS_ Spor tr