Arama

Debby Ryan

Güncelleme: 16 Ağustos 2015 Gösterim: 2.555 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
4 Kasım 2012       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Vikipedi, özgür ansiklopedi
220px DebbyRyanMay09
Deborah Ann "Debby" Ryan (doğum. 13 Mayıs 1993) ABD'li oyuncu ve şarkıcıdır.
Sponsorlu Bağlantılar

Ryan'ın en iyi bilinen rolü; bir Disney Channel dizisi olan, Zack ve Cody Güvertede adlı dizideki Bailey Pickett rolüdür. Ryan, 2007 yılında Barney & Friends (Barney & Arkadaşları) DVD filminde Disney tarafından keşfedildi. 2010'da, 16 Wishes (16 Dilek) adlı filmde başrolü oynamıştır ve bu film Disney Channel'in en çok izlenen filmlerinden biri olmuştur. 2011 yılında yine Disney Channel Original Movie Radio Rebel adlı filme başrolü üstlenmiştir ve bu film için kendi söylediği We Got The Beat şarkısına klip çekmiştir. 2011 yılında Disney Channel 'da başlayan Jessie dizisinde Jessie rolünü oynamaktadır. The Glades dizisinde de konuk oyunculuk yapacaktır.

Filmografi

Ad:  deby.png
Gösterim: 420
Boyut:  37.5 KB

Ödüller ve Adaylıklar

Ad:  deby-2.png
Gösterim: 409
Boyut:  51.0 KB


Son düzenleyen Jumong; 16 Ağustos 2015 15:05
Biyografi Konusu: Debby Ryan nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
13 Mayıs 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Jessie setinde olmanın Suite Life'den farkı ne?

JESSIE seti çok farklı, çünkü yeni bir perspektife ve bolca heyecana sahip yeni çocuklar var. Eğlenceli ve muhteşem bir çocuk atmosferi yaratmak için çok çalıştık. Suite Life'da, şu anda yüksek okula giden ve eğlenceli bir şeyler izlemek isteyen hayranlarımı korumak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar


Jessie'yi çekerken başınıza gelen eylenceli bir anınızı paylaşır mısınız?

Çocuklara marşmelov fırlatıcılar almıştım ve bir gün benim için bir sürpriz hazırladıklarını ve giyinme odama gitmem gerektiğini söylediler. Bana bir şarkı yazdıklarını veya benim için dans edeceklerini düşündüm ama bunun yerine giyinme odama daldılar ve bana marşmelov fırlatmaya başladılar! Bir yastığın altına saklanmaya çalıştım ama olmadı! Sevdiğiniz kişilerle uğraşmayı seversiniz ya, işte biz de öyleyiz.

Sette çocuklarla çalışmak nasıl bir şey?

Gerçekten çok eğlenceli! Öğrenmeyi seviyorlar ve işlerini iyi yapıyorlar! Gerçek hayatta da dadılık yaptığımı ve onların ablası olduğumu hissediyorum. Hala çocuk olsalar da çok profesyoneller. Ben onlara nasıl piyano çalacaklarını öğretiyorum, onlar da bana dans etmeyi ve dövüş sanatlarını öğretiyorlar. Onları çok seviyorum ve sürekli sarılıyorum.



Çekim dışında da oyuncularla vakit geçirir misiniz?

Kesinlikle! Biz bir aileyiz ve birbirimizi çok seviyoruz. Bir seferinde lazer tabanca yarışması yaptık ve sette sürekli skuter ile gezeriz.

Çocuklara rehberlik yapmaktan hoşlanıyor musunuz?

Kesinlikle! Zorbalık hakkında konuşuyor ve bilinç oluşturuyoruz. Bazılarımız zorbalıkla karşılaşmış ve bunu durdurmak istiyoruz. Ayrıca her hafta oturuyoruz, o haftaki en büyük başarımız hakkında konuşuyoruz ve birbirimizi gerçekten dikkatlice dinliyoruz.

Dev bir kertenkeleyle çekim yapmak nasıl bir şey?

Kertenkeleyi seviyorum. Gerçek adı Frank, ilk gün asansöre imzasını bırakmış, çocuklar buna çok güldüler. Bazen çekimlerde bize çok tekrar yaptırtsa da program için harika bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

post 7 Şimdiye kadar Jessie'deki en muhteşem an hangisiydi?

Pilot bölümün sonunda, tüm aile bir aradayken herkesin kişiliklerini gördük. Herkes birbirinden farklı ama yine de biz bir aileyiz.

disneyturkiye.com.tr/


Son düzenleyen Safi; 24 Kasım 2015 21:20
🌘 🚀

Benzer Konular

16 Ağustos 2008 / recruit87 Sinema ww
16 Ağustos 2015 / Jumong Ünlülerin Fotoğrafları
15 Aralık 2015 / kyle Spor ww
11 Kasım 2009 / KisukE UraharA Sinema ww
29 Kasım 2009 / Alvarez Ocean Sanat ww