Arama

Karşılama Salonu - Yeni üyeler, hoş geldiniz... - Sayfa 24

Güncelleme: 27 Mart 2015 Gösterim: 194.394 Cevap: 1.080
cafx - avatarı
cafx
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #231
cafx - avatarı
Ziyaretçi
selamlar arkadaşlar ben burayı rast gele buldum sörf yaparken ve süper buldum site dediğin böyle olur yapımcılara tşkler, herkese tekrardan selamlar cafx
Sponsorlu Bağlantılar
pusat5000 - avatarı
pusat5000
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #232
pusat5000 - avatarı
Ziyaretçi
Hşşşşşşşşşşşttt.Beni unutmayın bakalım....Az öteye kayar mısınız çocuğum ,burası pek kalabalık olmuş maşallah...Ön koltuklar yaşlı-gazi ve malül teyzelere aittir.....Msn HappyMsn HappyMsn Happy
Eh bendeniz de yaşı 50 ye dayanmış bi teyzenizim ama biraz meraklı teyzeyim..Dantel örgü pasta börekten anlamam ,hiç heveslenmeyin yapıp ta önünüze koyarım diye.en büyük hobim bilgisayarı topta söküp parçalamak ,sonra da bu nerden çıkmıştı,şunu nerden sökmüştüm deyip tepemde kalan üç tel beyaz saçımı yolmaktır....Oğlum yurt dışında bilgisayar mühendisliğinde öğrenci ve her zaman Allaha yalvarırken " hey Allahım ne günah işledim de herkeslere normal anne verdin bana bu BS bağımlısını nasib ettin ..." deyyu şikayetçi olur.Nankör evlat ,bilgisayara bu kadar meraklı olmasam onun genleri nerden gelecekti de bilgisayar mühendisi olmaya kalkacaktı?? Di mi ama?? Hoş buldukkkkkkkkkkk...hoş gördük sizleri gençler.............
Sponsorlu Bağlantılar
angel_34 - avatarı
angel_34
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #233
angel_34 - avatarı
Ziyaretçi
slm herkse bende yeni geldim
saygılarımla,
dammmla - avatarı
dammmla
Ziyaretçi
17 Ekim 2006       Mesaj #234
dammmla - avatarı
Ziyaretçi
mrb bende yeni geldim sürekli sifremi unuttugum için sık giremiorum offf neyse herkese slmyahoo
saygin64 - avatarı
saygin64
Ziyaretçi
20 Ekim 2006       Mesaj #235
saygin64 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar bende yeni üye oldum kusura bakmayin dün mesaj yazma yerini bulamadim herkese sevgi ve selamlar
pittboy23 - avatarı
pittboy23
Ziyaretçi
23 Ekim 2006       Mesaj #236
pittboy23 - avatarı
Ziyaretçi
soytarı gülmez sırıtır ama sizin icin bişeyler yapablirim
ByHufo - avatarı
ByHufo
Ziyaretçi
23 Ekim 2006       Mesaj #237
ByHufo - avatarı
Ziyaretçi
ben 2 aylıkımMsn Grin ama 2 mesajım var saygılar çok pasifim en az 50 forum sitesine üyeyim ancak sıra geliyo k.bakmayın...BAYRAMINIZ...MUBAREK... olsun Msn RoseByHufoMsn Rose
DuMan6 - avatarı
DuMan6
Ziyaretçi
26 Ekim 2006       Mesaj #238
DuMan6 - avatarı
Ziyaretçi
SLm millet ben siteye yeni geldim ama baya bi güsel cok züper bi site
adım murat ama sizinle birlikte olamıcam üye oldugum her siteden banlanıom
sizin huzurunu bozmak istemem ben geçiodum ugradım
K.İ.B bye adios
IMAGE - avatarı
IMAGE
Ziyaretçi
28 Ekim 2006       Mesaj #239
IMAGE - avatarı
Ziyaretçi
Evet Bende Yeni Katılmış Bulunmaktayım Aranıza....Umarım Bu Birlikteliğimiz Güzel Dostluklara Yelken Açan Bir Gemi Olur....

Ben; Amatörce Şiir ve Roman YazmaSINA bAYILIRIM...
mESLEĞİM iCABI ŞU ARALAR FAZLA ŞİİR VE ROMAN YAZMAYA VAKTİM OLMAMASINA RAĞMEN YİNEDE ARA SIRA YAZMAYA ÇALIŞMAKTAYIM..

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ÜZERİNE ÖZEL BİR ŞİRKETTE KALİTE GÜVENCE ŞEFİ OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM..
BURDAN BU SİTENİN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞŞEKÜRLER...
GÖRÜŞMEK TEMENNİSİ İLE...
ashes - avatarı
ashes
Ziyaretçi
29 Ekim 2006       Mesaj #240
ashes - avatarı
Ziyaretçi
men gelmişem hörmetlerrrrrrrrrrrrrr