Arama

Karşılama Salonu - Yeni üyeler, hoş geldiniz... - Sayfa 6

Güncelleme: 27 Mart 2015 Gösterim: 194.394 Cevap: 1.080
togiyogi - avatarı
togiyogi
Ziyaretçi
5 Kasım 2005       Mesaj #51
togiyogi - avatarı
Ziyaretçi
selam, ya 10 gündür üyeyim siteye, ama her girişimde problem yaşıyorum. login olacağım sayfaya ulaşmam 10 dakikamı alıyor. her sayfayı açışımda kayıtlı değilsiniz diyor ve 1 saat login sayfasını arıyorum. site yetkililerine sesleniyorum. bir zahmet login kısmını ilk girişe koyarmısınız? üyeler kısmına 10 kere basınca ulaşabiliyorum, bir türlü anlayamadım. (cafe kullanıcısıyım bu arada) teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
Duman Gozlum - avatarı
Duman Gozlum
Ziyaretçi
14 Kasım 2005       Mesaj #52
Duman Gozlum - avatarı
Ziyaretçi
baslayacaksa bu hikaye gözlerinle baslasin: gözlerin hem kederin, hem kederin; gözlerin yakub kadar hüzün, yusuf`un atildigi coldeki kuyu okadar derin: gözlerin beni bende edenen mahrem yerin: gözlerin yusuf`a can, yusuf`avatan, yusuf`a zindan: gözlerin misir`a sultan. simdi ben gözlerinde sürgünüm: her gece zindanda düsümde gözlerini görüyorum: sonra uyanip, gözlerini; aciyan yanlarima suruyorum

Sponsorlu Bağlantılar
(Duman Gozlum)
Dream_ - avatarı
Dream_
Ziyaretçi
15 Kasım 2005       Mesaj #53
Dream_ - avatarı
Ziyaretçi
s<L>m aranızda bende yeniyim güzel yaplaşımlar diliyorum herkeze ama sayfa yapısında dikkatimi bişi çekdi sanki aynı tarzı baska biyerde dağa görmüş gibiyim ama neyse
eXeLanSs - avatarı
eXeLanSs
Ziyaretçi
19 Kasım 2005       Mesaj #54
eXeLanSs - avatarı
Ziyaretçi
selam msxlabs ailesi aranısda yeniyim hemde cok yeni oyle geserken buldum burayı baktım cok guzel bir site olmus bu arada emege saygı tabi..neyse ben manisadan internet cafe işletiyorum ve aynı zamanda okuyorum universitede neyse ya destan yazacak degilim tanısırız zamanla.........
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2005       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hoş geldin aramıza eXeLanSs
Son düzenleyen Blue Blood; 19 Kasım 2005 02:51
eXeLanSs - avatarı
eXeLanSs
Ziyaretçi
19 Kasım 2005       Mesaj #56
eXeLanSs - avatarı
Ziyaretçi
tesekkurler MachMood hos bulduk..
mypigeon - avatarı
mypigeon
Ziyaretçi
19 Kasım 2005       Mesaj #57
mypigeon - avatarı
Ziyaretçi
yeni üyeler hoşgeldiniz eminim siteyi seveceksiniz ben çok sevdim. msxlabs ailesine tekrardan hoşgeldinizMsn Grin
arsenik1 - avatarı
arsenik1
Ziyaretçi
20 Kasım 2005       Mesaj #58
arsenik1 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bende aranızda yeniyim fazlada yeni sayılmam ama forumları sadece okuyorum amöa bundan sonra cevap da yazacagım.Bütün [msx@] cılara selamlar sevgiler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2005       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
arsenik1 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar bende aranızda yeniyim fazlada yeni sayılmam ama forumları sadece okuyorum amöa bundan sonra cevap da yazacagım.Bütün [msx@] cılara selamlar sevgiler...

Hmm..Yazmaya karar verdigin için sevindim..Bakalım neler yazabiliyorsun..Msn Happy
gipsyy - avatarı
gipsyy
Ziyaretçi
22 Kasım 2005       Mesaj #60
gipsyy - avatarı
Ziyaretçi
Herkeze merhaba.Bu tatlı ortamı sağlayan herkeze teşekkürler...Smiley32Smiley32