Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 13

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 137.760 Cevap: 697
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Haziran 2008       Mesaj #121
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Bazen bir başka foruma hızlıca geçmek istiyorum. Buna yönelik bir menü konulabilir mi? Eğer bu yapılırsa, o atladığım forumu yeni bir pencerede/sekmede açma imkanımız da olsun Msn Angel Bazı sitelerde menüden bir şey seçildiği anda aynı pencerede o sayfa yüklenmeye başlayabiliyor da...

Sponsorlu Bağlantılar
(Not: Bu zaten varsa bir zahmet işaret ediverin, şu anda ben böyle bir şey göremiyorum)

Çok fazla sayıda forumumuz bulunduğu için sayfanın boyutunu arttırmaması adına bu özellik kapalı. İleride bir kısayol menüsü oluşturulabilir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Aznielu - avatarı
Aznielu
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #122
Aznielu - avatarı
Ziyaretçi
Önerilere pek bakmadım. O yüzden; verilmiş bir öneri varsa affola.
  1. Anket seçeneği eklensin ve "Anketler" kategorisi açılmalıdır.
  2. Bu kadar şahane bir sitede forum sayılarının kafi olmadığını düşündüğümden daha fazla gerekli olan forumlar eklenmelidir. Şayet; hangi konular eklenebilir? diye bana sorma vazifesi doğuyorsa bunu öneri kabul edilince açıklayabilirim.
  3. Büyük emek ister ancak buton seslerine ahenk olsun diye butonlar flash yani; gif şeklinde oynar biçimde v.b olmalıdır.
  4. Çok özür dilerim ancak; kapalı bir biçimde söylüyorum ki sayın Neutzairer adminleriniz bir süreçliğine deneme altında tutulup yakın gözleme alınmalıdır. Çalışmaları, uygulamaları, yaptıkları... teker teker incelenip gizli olarak bile gözetlenmelidir. Süreç bitiminde kararlar açıklanmalıdır.
Arz Ederim...
Sponsorlu Bağlantılar

Saygılarımla,

AznieluMsn Cool
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #123
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Aznielu adlı kullanıcıdan alıntı

Önerilere pek bakmadım. O yüzden; verilmiş bir öneri varsa affola.

1. Anket seçeneği eklensin ve "Anketler" kategorisi açılmalıdır.
  2. Bu kadar şahane bir sitede forum sayılarının kafi olmadığını düşündüğümden daha fazla gerekli olan forumlar eklenmelidir. Şayet; hangi konular eklenebilir? diye bana sorma vazifesi doğuyorsa bunu öneri kabul edilince açıklayabilirim.
  3. Büyük emek ister ancak buton seslerine ahenk olsun diye butonlar flash yani; gif şeklinde oynar biçimde v.b olmalıdır.
  4. Çok özür dilerim ancak; kapalı bir biçimde söylüyorum ki sayın Neutzairer adminleriniz bir süreçliğine deneme altında tutulup yakın gözleme alınmalıdır. Çalışmaları, uygulamaları, yaptıkları... teker teker incelenip gizli olarak bile gözetlenmelidir. Süreç bitiminde kararlar açıklanmalıdır.
Arz Ederim...

Saygılarımla,

AznieluMsn Cool

Siz haddi epey aşmışsınız.
Hani derler ya dağdan inen bayırdakini kovarmış, sizinki de o hesap.
Benim de size bir önerim var:
Neden kendinize bir site açmak yerine burada kendinizi kabul ettirmek adına boş bir uğraşı içindesiniz?
Böylece bütün bu önerileri kendi sitenizde ve kendi kontrolünüz altında birebir uygulama şansınız olur.
Ready - avatarı
Ready
Ziyaretçi
17 Haziran 2008       Mesaj #124
Ready - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Msn Happy Uzun bir aradan sonra yine ben ve bir öneriyle geldim..
Hatırlıyorum bundan 6-7 sene önce gazogen diye bir chat sitesi vardı.. Sırf o chat sitesi için cafelere akın ederdik..(o zaman 56K Modem vardı.. Flash açılana kadar fatura kabarırdı..)

Benimde önerim böyle bir sistem.. Gazogen chat sistemi gibi..
Demesi kolay yapması zor olabilir ama NeutralizeRMsn Tongue güveniyoruz, eğer olabilirse güzel olacağına inanıyorum..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Haziran 2008       Mesaj #125
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Ready adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba Msn Happy Uzun bir aradan sonra yine ben ve bir öneriyle geldim..
Hatırlıyorum bundan 6-7 sene önce gazogen diye bir chat sitesi vardı.. Sırf o chat sitesi için cafelere akın ederdik..(o zaman 56K Modem vardı.. Flash açılana kadar fatura kabarırdı..)

Benimde önerim böyle bir sistem.. Gazogen chat sistemi gibi..
Demesi kolay yapması zor olabilir ama NeutralizeRMsn Tongue güveniyoruz, eğer olabilirse güzel olacağına inanıyorum..

O tarz görselliğe dayanan bir sohbet sistemi hazırlamak tamamen ayrı bir proje başlatmak anlamına gelir, ekip çalışması gerektirir. Sohbet sistemlerimiz mevcut ancak öncelikli olarak sohbet sitesi olmadığımızdan bu önerinin gerçekleştirilmesi maalesef mümkün değil.
CyBerLoRd - avatarı
CyBerLoRd
Ziyaretçi
26 Haziran 2008       Mesaj #126
CyBerLoRd - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba sayın yöneticiler konuyu açmak için en uygun yer burası sanırım Msn Happy

msxlabs ta bilindigi üzere bazı bölümler tasarım halinde o bölümleri bayadır bekliyorum acaba kesin bir tarihi var mı ne zaman hizmete sokulacak.

saygılarımla
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2008       Mesaj #127
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ropörtaj bölümü olsun isterimMsn Grin

Ama ünlülerle değil bu sitede olan kişiler arasında...

Bir kişi ropörtaj muhabiri olsun ve her hafta yada gün artık ona kalmış biriyle ropörtaj yapsın...
Güzel bir montojdan geçirmeden sonra doğal haliyle kelimeler düzenlenmiş ve tamamıyla türkçeleştirildikten sonra foruma konulmalı...

(I)
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Temmuz 2008       Mesaj #128
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
CyBerLoRd adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba sayın yöneticiler konuyu açmak için en uygun yer burası sanırım Msn Happy

msxlabs ta bilindigi üzere bazı bölümler tasarım halinde o bölümleri bayadır bekliyorum acaba kesin bir tarihi var mı ne zaman hizmete sokulacak.

saygılarımla

Açıldığı zaman Msn Happy Bir tarih veremem maalesef.
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #129
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
İtibar puanım 4 gözüküyor.İtibar ekle butonuna bastığımda alltaki resim çıkıyor.çözüm bekliyoruz 17360877nw7
sanırsam puan ve itibar puanı farklı şeyler Msn Thinking sorun bendeyse özür dilerim. ama itibar ekle yazıyıor itibar puanı ekle değil.
Son düzenleyen SeRCaX.TR; 15 Temmuz 2008 21:43 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sercax adlı kullanıcıdan alıntı

İtibar puanım 4 gözüküyor.İtibar ekle butonuna bastığımda alltaki resim çıkıyor.çözüm bekliyoruz 17360877nw7
sanırsam puan ve itibar puanı farklı şeyler Msn Thinking sorun bendeyse özür dilerim.

Doğru; İtibar ve (İtibar) Puan(ı) farklı.
Puan, aldığınız (+) ve (-) toplamlarını verirken, bu toplamlara göre eriştiğiniz itibar sayısını verir diğeri de.
Yani;
Bugüne değin forum genelindeki mesaj/konularınıza toplam 31 kere teşekkür edilmiş, buna göre de itibarınız 4'e ulaşmış görünüyor.