Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 23

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 138.174 Cevap: 697
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
27 Eylül 2008       Mesaj #221
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
İmza sistemi uzunca bir süre kapalı kalabilir. Çoğu üye flash imza kullanıyor ve kurallara uygun imzalar olsa dahi bir sayfada birkaç MB fazladan yükleme yapılmasına neden oluyor. Bu yüzden biz karar değiştirene kadar kapalı kalacak.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
27 Eylül 2008       Mesaj #222
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
Sadece flash lar engellense imzalarda ? Sadece foto ve yazı olsun? Hiç olmamasından iyidir Msn Dunno

Sponsorlu Bağlantılar
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
1 Ekim 2008       Mesaj #223
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba uzan zamandır pek takılamıyordum işlerin yoğunluğundan dulayı
neyse Benim bi kaç isteğim olacaktı 1. si boxta msj larımızı silmek için yine o x işareti olsa iyi olur boxun yazıları eskisigibi aşağdan gitsede iyi olur ve bide kim profile bakmış bölümünün alfabetik yada tarihe güre ayarlansa sevinirim şimdiden cok tşk
bu profil e bakanların listesini kendimiz düzenliye bilirmiyiz acaba onu bilmiyorm

.
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
2 Ekim 2008       Mesaj #224
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Merhaba Arkadaşlar;benimde bir isteğim olıcaktı...
Moderatör arkadaşlarımızın m2 MsXTeam dan olanların m Adminlerimizin de a simgeleri var.Diğer geri kalanlar içinde bir simge olursa iyi olur diye düşündüm.. Msn Happy))
Olursa Sevinirim..İyi Çalışmalar...
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
7 Ekim 2008       Mesaj #225
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Benimde bir önerim resim galerisiyle ilgili..

Bazı fotoğrafların üstünde, fotoğrafın alındığı siteye dair imzalar bulunuyor.. (resimcim.net, komikresim.com vs.)
İçerikleri diğer sitelerden kaynak alsak da MsXLabs özgün bir site.. O imzaların sitemizde görünmesi hoş değil bence..
Yetkililerin de bu konuda yapacakları pek bir şey yok aslında, sonuçta bu imzalı fotoğrafları ekleyen üyeler.. Üyeler daha ilgili olursa, imzalı fotoğrafları seçmezlerse bu durum düzeltilebilir..

Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
7 Ekim 2008       Mesaj #226
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
MelancholiscH adlı kullanıcıdan alıntı

Sadece flash lar engellense imzalarda ? Sadece foto ve yazı olsun? Hiç olmamasından iyidir Msn Dunno

Belki ileride tekrar aktif edilir, şimdilik imzalar kapalı.

Alıntı
KENCISii adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba uzan zamandır pek takılamıyordum işlerin yoğunluğundan dulayı
neyse Benim bi kaç isteğim olacaktı 1. si boxta msj larımızı silmek için yine o x işareti olsa iyi olur boxun yazıları eskisigibi aşağdan gitsede iyi olur ve bide kim profile bakmış bölümünün alfabetik yada tarihe güre ayarlansa sevinirim şimdiden cok tşk
bu profil e bakanların listesini kendimiz düzenliye bilirmiyiz acaba onu bilmiyorm

ChatBox'ta bazı değişiklikler yapılabilir ancak profile bakanlarda bir değişiklik yapılması şimdilik söz konusu değil.

Alıntı
kutsal54 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba Arkadaşlar;benimde bir isteğim olıcaktı...
Moderatör arkadaşlarımızın m2 MsXTeam dan olanların m Adminlerimizin de a simgeleri var.Diğer geri kalanlar içinde bir simge olursa iyi olur diye düşündüm.. Msn Happy))
Olursa Sevinirim..İyi Çalışmalar...

VIP üyelerin normal üyelerden yeterince ayırt edilebildiğini düşünüyorum.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
7 Ekim 2008       Mesaj #227
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Profil sayfasında daha detaylı özellikler eklenebilmesi güzel olurdu.Mesela dijital saat vs. Forum anasayfada kullanıcı albümleri nasıl hareketli bir şekilde geçiyorsa,Profilimiz içinde de kendi albümlerimizin hareketli tanıtımı olsa.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #228
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

ChatBox'ta bazı değişiklikler yapılabilir ancak profile bakanlarda bir değişiklik yapılması şimdilik söz konusu değil.

.

alfabetik değilde tarihe güre ayarlansa iyi olur ne zamn yapılacaksa eğer
şimdiden tşk başkan
B.L.A.C.K - avatarı
B.L.A.C.K
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #229
B.L.A.C.K - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

alfabetik değilde tarihe güre ayarlansa iyi olur ne zamn yapılacaksa eğer
şimdiden tşk başka

Katılıyorum...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Ekim 2008       Mesaj #230
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Sosyal Grup sayfasında gönderilmiş yazıların listesinde sayfa numarası bağlantıları sayfanın en altında yer alıyor, rica etsem gönderi listesinin üstüne de konulabilir mi?