Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 47

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 137.760 Cevap: 697
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
16 Mayıs 2009       Mesaj #461
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bebeto adlı kullanıcıdan alıntı

Cevabin icin tesekkurler yalniz ben forumun özel bölumu olan photoshop demek
istedim burdaki resimlerin hic biri forumdaki kisiler tarafindan yapilmis resimler degil ordan

Sponsorlu Bağlantılar
burdan toplanan görulen resimler : ) yani kisacasi forumun kendine ait bi photoshop bölumu olsaydi daha iyi olurdu yada alt forum olarak acilabilir

Sizin calismalariniz
resim istek bölumu VS demek istemistim : ) ..

yani bu sekilde hem bu konuda deneyimi olmayan kisileri
ögrenmeye heveslendirirdik hemde yardima ihtiyaci olana
bu konuda bilgisi olanlar olaraktan yardimci olurduk : )

Katılıyorum olsa iyi olur.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009       Mesaj #462
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Profilimizden chatboxdaki yazı stilimizi kalın ve italik olarak ayarlıyabiliyoruz peki bunun gibi foruma yazılan cevaplarda da aynı sistem olsa ben kalın ve italik yazı kullanıyorum her mesajda bunu ayarlamak biraz saçma doğrusu...

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Değerlendirilecek.

Uygulamaya geçse forumda kalın ve italik yazı kullananlar için çok iyi olacaktır...
Sponsorlu Bağlantılar
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
20 Mayıs 2009       Mesaj #463
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Rastgele Flash Oyunlar ve hemen üzerindeki Videolar bölümleri için gizleme ikonu yapamaz mıyız?

adszovgasz
SaKLI - avatarı
SaKLI
VIP VIP Üye
25 Mayıs 2009       Mesaj #464
SaKLI - avatarı
VIP VIP Üye
Hazırlamış olduğumuz pps dosyalarımızı foruma yükleyebilmek için en az vip üye konumunda olmak gerekiyor. (eklentileri yönet seçeneği)
Normal üyelerin de hazırladıkları sunumları foruma yükleyebilmesi için bu kuralda biraz esneklik gösterilebilirmi?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
30 Mayıs 2009       Mesaj #465
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

Gönderdiğimiz mesajları tekrardan düzenlemek için 30 dakikalık bir süre var. O süreyi 1 saate felan çıkaramaz mıyız ? Msn Happy

Bu konu/mesaj düzenleme süresi 1 saate yükseltildi.

Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Özel mesajlarımızı bilgisayara kaydedebileceğimiz bir arşivleme özelliği konabilir mi? Yani Gelen ve Giden kutularındaki bütün mesajları topluca tek bir yerde görebilme şansı.

Güvenlik nedeniyle bu özellik kapatıldı.

Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Uygulamaya geçse forumda kalın ve italik yazı kullananlar için çok iyi olacaktır...

Bu değişiklik önceki tüm mesajları da etkileyeceği ve görüntü kirliliğine neden olabileceği için uygulamaya geçmeyecektir.

Alıntı
nünü adlı kullanıcıdan alıntı

Rastgele Flash Oyunlar ve hemen üzerindeki Videolar bölümleri için gizleme ikonu yapamaz mıyız?

adszovgasz

Yapıldı.

Alıntı
SaKLI adlı kullanıcıdan alıntı

Hazırlamış olduğumuz pps dosyalarımızı foruma yükleyebilmek için en az vip üye konumunda olmak gerekiyor. (eklentileri yönet seçeneği)
Normal üyelerin de hazırladıkları sunumları foruma yükleyebilmesi için bu kuralda biraz esneklik gösterilebilirmi?

Maalesef normal üyeler upload sitelerini kullanmak durumundalar.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Mayıs 2009       Mesaj #466
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı viewpost
Gönderdiğimiz mesajları tekrardan düzenlemek için 30 dakikalık bir süre var. O süreyi 1 saate felan çıkaramaz mıyız ? Msn Happy

Bu konu/mesaj düzenleme süresi 1 saate yükseltildi.

Teşekkür ederim. Yeni konu açtığımda işime yarayacak.
glader - avatarı
glader
Ziyaretçi
1 Haziran 2009       Mesaj #467
glader - avatarı
Ziyaretçi
olmasını istediğim bir özellik değilde benim için negatif bir özelliğinizi söyleyeceğim. forumda bazen ilginç bayan sesleri çıkıyor ve bazen yanlış anlaşılabiliyor Msn Happy bu seslerin özelliği nedir? neden foruma konulmuştur? kaldırılması mümkünmüdür?
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009       Mesaj #468
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
glader adlı kullanıcıdan alıntı

olmasını istediğim bir özellik değilde benim için negatif bir özelliğinizi söyleyeceğim. forumda bazen ilginç bayan sesleri çıkıyor ve bazen yanlış anlaşılabiliyor Msn Happy bu seslerin özelliği nedir? neden foruma konulmuştur? kaldırılması mümkünmüdür?

Sol üst köşedeki "collapse tcat collapse tcat collapsed" butonları ile bu bölümü kapatıp/açabilirsin...

onurmsx
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Haziran 2009       Mesaj #469
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
1. anketlerin ziyaretcilerede acık olması iyi olur
sadece sitedeki üyeler kolanıyor ama ziyaretcilere de acık olsa en azında genel olarak kolanılacaktır anket ziyaretcilerin cvp yazması kolanılmaya bilir sadece ankete oy versin
ziyaretci cvp yazarsa kimbilir neler yazacak site için sakıncalı olabilr bu yüzden sadece oy kolanmaları iyi olur

2. sitedeki sigara simylesi kaldırılırsa iyi olur box da vs yerlerde sonuçta yasak olacak kapalı alanlarda
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009       Mesaj #470
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Forumda imza bölünde küçük boyutlu gifler kullansak olmaz mı ?
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (: